Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Intersport seura- ja yrityskauppa

Me Intersportilla haluamme olla mukana tukemassa kotimaista urheilua sekä liikkumista. Palvelemme seuroja, yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa urheilutekstiileihin ja -välineisiin liittyvissä tarpeissa.

Mikä on seurakauppa?

Intersportin seurakauppa on tarkoitettu kaikille Suomen urheiluseuroille ja joukkueille. Tarjoamme edulliset, tuntuvasti alennetut seurahinnat kaikille seuroille, yrityksille ja yhteisöille. Kun keskitätte hankintanne, hyödytte tehokkaasti Intersportin monipuolisesta valikoimasta ja tarjoamistamme sopimusasiakkaan eduista.

 

Miten seurakauppamalli toimii?

Paikallinen Intersport-kauppiaasi hoitaa joukkueesi kaikki tarpeet. Seuralle määritetään seurakauppavastaava, jonka kanssa muodostatte juuri teille parhaiten sopivan malliston ja personoidut toimintatavat. Seuran, kaupan ja valitun tuotemerkin välinen yhteistyö hoituu sujuvasti kaupassa asioimisesta verkkotilauksiin. 

Monikanavainen palvelukonsepti

Kokonaisvaltaisella palvelukonseptilla teemme toimihenkilöiden, joukkueenjohtajien ja varustevastaavien työstä vaivattomampaa. Seuroilla on käytössä erinomainen seuraverkkokauppa, mutta sen lisäksi kivijalan merkitys pysyy tulevaisuudessakin erittäin vahvana - pidämme henkilökohtaista palvelua isossa arvossa. Paikallinen kauppiaasi pystyy reagoimaan käden käänteessä muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin!

Intersport osana K-Ryhmää

Intersport on kotimainen toimija ja osa Kesko-konsernia. Kesko on maailman 100 vastuullisimman yrityksen joukossa (Global 100). Meille Intersportissa vastuullisuus on tärkeä arvo - tavoitteemme on kasvattaa kestävien tuotteiden osuutta sekä tehdä konkreettisia tekoja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Seuratuotteiden jälleenmyyjät

Kaikki seurakauppamalliston tuotteet ovat tilattavissa kaikista kaupoistamme. Esittelemme mielellämme, kuinka voimme tehdä yhteistyötä kanssanne. Voit pyytää tarjouksen seurakauppatuotteista olemalla yhteydessä lähimpään seuratuotteita myyvään Intersport -kauppaan. 

 

Meille on tärkeää, että saamme tehdä yhteistyötä suomalaisten seurojen kanssa ja siksi haluammekin tarjota kaikille seuroille, lajiin katsomatta, edullisimmat hinnat aina parhaalla palvelulla. 

 

Katso lähin kauppasi

 

Luotetuin seurakauppakumppani

Asiakas ja laatu – kaikessa mitä teemme. Seitsemättä kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi urheilukaupaksi valittuna pyrimme pitämään seurat ja yhteisöt Suomen tyytyväisimpinä myös tulevaisuudessa - olemme aktiivisia ja teemme mitä lupaamme.