Sisältöön

Nastakengät

VInkit nastakenkien valintaan
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Nastakengät

Talvella tienpinnat muuttuvat liukkaiksi ja polut kovettuvat jäätyessään. Tällöin tavallisten kenkien tarjoama kitka ei riitä, vaan tarvitaan lisää pitoa. Nastakengät ovat nimensä mukaisesti terävillä teräsnastoilla varustellut kengät, jotka ehkäisevät liukastumisia ja mahdollisia loukkaantumisia talvikeleillä. Nastakenkien nastat pureutuvat tehokkaasti jäiseenkin tienpintaan ja tarjoavat siten paremman pidon liukkaille alustoille. Nastakenkien pohja on varusteltu yleensä myös voimakkaalla kuvioinnilla, joka tarjoaa lisäkitkaa talvisille poluille ja tienpinnoille. Tukevilla ja pitävillä jalkineilla liikkuminen on miellyttävää ja luonnollista – voit liikkua vapaasti jännittämättä kehoa ja ilman pelkoa liukastumisesta. Hyvät nastakengät ovat sinulle ehdoton hankinta, mikäli haluat nauttia juoksusta, ulkoilusta ja kävelystä turvallisesti talviaikaan. Nastakengät soveltuvat hyvin sekä asfaltille että maastoon.

Nastakengistä löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja sekä urheiluun että vapaa-ajan käyttöön. Mikäli harrastat talvijuoksua, sinun kannattaa hankia nastapohjaiset talvijuoksukengät. Jotta kengät pitävät otteensa vauhdikkaassakin menossa sekä kumpuilevissa mäkimaastoissa, talvijuoksukengät on varusteltu useammalla terävällä teräsnastalla. Ulkoiluun ja retkeilyyn tarkoitetut nastakengät ovat tavallisesti voimakkaasti kuvioidut ja rakenteeltaan juoksukenkiä jämäkämmät. Ne on yleensä varusteltu korkeammalla varrella, joka tarjoaa tukea myös nilkalle. Kävelyyn ja ulkoiluun on saatavilla myös niin sanotuilla ”älynastoilla” varusteltuja nastakenkiä. Älykkäät nastat mukautuvat aina kunkin alustan mukaan – pehmeällä alustalla nasta pureutuu tukevasti alustaan, kun taas kovilla ja tasaisilla alustoilla nastat painuvat pohjakumin sisään.

Millaiseen käyttöön sinä etsit nastakenkiä? Olipa mielessäsi sitten nastakengät juoksuun, ulkoiluun retkeilyyn tai kävelyyn, Intersportista löydät paljon loistavia vaihtoehtoja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Meiltä löydät nastakengät korkealaatuisilta ja luotettavilta huippumerkeiltä – valikoimastamme löytyvät esimerkiksi Icebug-nastakengät ja Salomon-nastakengät maastoon ja kaupungin kadulle. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivimmat nastakengät ja oikean koon. Tilaa nastakengät netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupasta. Kun olet löytänyt sopivat nastakengät, muista hankkia myös vaatteet ja varusteet talven urheiluharrastuksiin ja vapaa-aikaan. Tutustu juoksuvaatteisiin, ulkoilutakkeihin, ulkoiluhousuihin, naisten takkeihin ja miesten takkeihin.

Paljonko nastakengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat nastakengät -kategorian tuotteet saat hintaan 129.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 235.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat nastakengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Lynx Mid DX Spike W - nastakengät, Merrell Moab Speed Mid Thermo Waterproof Spike - nastakengät ja Icebug Moss4 M BUGrip - nastakengät sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: nastakengät

4.56/5

Perustuu 133 arvosteluun