Sisältöön

Vaelluskengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaelluskengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (107)
  107 / 107 tuotetta
  Nauti vaeltamisesta enemmän vinkeillämme
  Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
  Rajaa valikoimaa

  Vaelluskengät

  Vaelluskengät kuuluvat jokaisen retkeilijän, patikoijan ja vaeltajan tärkeimpiin perusvarusteisiin. Vaelluskenkien aavistuksen korkeampi varsi ja tukeva nauhoitus tukee ja suojaa nilkkaa epätasaisissa luonnonmaastoissa liikkuessa. Vaelluskengät on myös varusteltu jämerällä kuvioidulla pohjalla, joka tuo pitoa ja vakautta liukkaisiin ja kivikkoisiin alustoihin. Jotta jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä kosteissa metsämaastoissa ja vaihtelevissa sääoloissa, vaelluskenkien tulee olla myös varasteltu veden- ja tuulenpitävällä kalvomateriaalilla sekä lämpimällä vuorikankaalla. Vuorikankaan on lisäksi oltava kosteutta siirtävää ja hengittävää, jotta jalat pysyvät raikkaana pidemmilläkin vaelluksilla. Laadukkailla ja käyttötarkoituksenmukaisilla vaelluskengillä liikut haastavissakin maastoissa ja sääoloissa turvallisesti.

  Millaiset vaelluskengät ovat sinulle sopivin valinta? Vaelluskengistä löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja niin rakenteen, tyylin kuin pohjan jäykkyydenkin puolesta. Päivittäiseen ulkoiluun ja lähimetsässä liikkumiseen sopivat kevytrakenteisemmat matalavartiset vaelluskengät. Jos olet suuntaamassa haastavampiin maastoihin tai pidemmälle vaellukselle, tarvitset tukevalla korkealla varrella varustellut vaelluskengät. Myös vaelluskenkien jäykkyyksissä on eroja – ne luokitellaan kannettavan kuorman ja maaston haastavuuden mukaan kirjaimilla A, A/B, B, B/C ja C. Helppokulkuisiin maastoihin ja kevyemmän kuorman kantajille sopii joustavampi malli. Jos suuntaat sen sijaan haastavampiin maastoihin ja kannat raskaampaa kuormaa, tarvitset jäykemmän vaelluskengän. Jäykkyysaste ei kerro vain pohjan kierto- ja taipumisjäykkyydestä, vaan myös nilkan tarjoamasta tuesta. Itselle sopivin jäykkyysaste löytyy parhaiten asiantuntevan myyjän avustuksella.

  Haluatko löytää hyvät vaelluskengät? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat vaelluskengät päiväretkeilyyn ja pidemmille vaelluksille. Olipa mielessäsi naisten vaelluskengät tai miesten vaelluskengät, meiltä löydät etsimäsi. Löydät meiltä tunnetut ja luotettavat brändit, kuten Salomon-vaelluskengät ja Merrell-vaelluskengät. Valikoimasta löydät vaelluskenkiä kaikkiin vuodenaikoihin, maastoihin ja käyttötarpeisiin. Tilaa vaelluskengät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos luonnossa liikkuminen on intohimosi, hanki myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet retkeilyyn. Katso esimerkiksi retkeilyvaatteet, rinkat- ja päiväreput sekä muut retkeilyvarusteet.

  Paljonko vaelluskengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Vaelluskengät-kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 279.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 47 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaelluskengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Shoes Outline Prism W - naisten matalavartinen vaelluskenkä, Kamik Bone Gtx Mid Jr Välikausikenkä - korkeavartinen vaelluskenkä ja Salomon Robson Mid Gtx W - naisten korkeavartinen vaelluskenkä sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaelluskengät

  4.49/5

  Perustuu 136 arvosteluun