Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiVaelluskengät

Nauti vaeltamisesta enemmän vinkeillämme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Vaelluskengät kategoriat

Vaelluskengät

Vaelluskengät kuuluvat jokaisen retkeilijän, patikoijan ja vaeltajan tärkeimpiin perusvarusteisiin. Vaelluskenkien aavistuksen korkeampi varsi ja tukeva nauhoitus tukee ja suojaa nilkkaa epätasaisissa luonnonmaastoissa liikkuessa. Vaelluskengät on myös varusteltu jämerällä kuvioidulla pohjalla, joka tuo pitoa ja vakautta liukkaisiin ja kivikkoisiin alustoihin. Jotta jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä kosteissa metsämaastoissa ja vaihtelevissa sääoloissa, vaelluskenkien tulee olla myös varasteltu veden- ja tuulenpitävällä kalvomateriaalilla sekä lämpimällä vuorikankaalla. Vuorikankaan on lisäksi oltava kosteutta siirtävää ja hengittävää, jotta jalat pysyvät raikkaana pidemmilläkin vaelluksilla. Laadukkailla ja käyttötarkoituksenmukaisilla vaelluskengillä liikut haastavissakin maastoissa ja sääoloissa turvallisesti.

Vedenpitävät ja tukevat vaelluskengät sopii säähän kuin säähän

Millaiset vaelluskengät ovat sinulle sopivin valinta? Vaelluskengistä löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja niin rakenteen, tyylin kuin pohjan jäykkyydenkin puolesta. Päivittäiseen ulkoiluun ja lähimetsässä liikkumiseen sopivat kevytrakenteisemmat matalavartiset vaelluskengät. Jos olet suuntaamassa haastavampiin maastoihin tai pidemmälle vaellukselle, tarvitset tukevalla korkealla varrella varustellut vaelluskengät. Myös vaelluskenkien jäykkyyksissä on eroja – ne luokitellaan kannettavan kuorman ja maaston haastavuuden mukaan kirjaimilla A, A/B, B, B/C ja C. Helppokulkuisiin maastoihin ja kevyemmän kuorman kantajille sopii joustavampi malli. Jos suuntaat sen sijaan haastavampiin maastoihin ja kannat raskaampaa kuormaa, tarvitset jäykemmän vaelluskengän. Jäykkyysaste ei kerro vain pohjan kierto- ja taipumisjäykkyydestä, vaan myös nilkan tarjoamasta tuesta. Itselle sopivin jäykkyysaste löytyy parhaiten asiantuntevan myyjän avustuksella.

Hyvät vaelluskengät Intersportin laajasta valikoimasta

Haluatko löytää hyvät vaelluskengät? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat vaelluskengät päiväretkeilyyn ja pidemmille vaelluksille. Olipa mielessäsi naisten vaelluskengät tai miesten vaelluskengät, meiltä löydät etsimäsi. Löydät meiltä tunnetut ja luotettavat brändit, kuten Salomon-vaelluskengät, Halti-vaelluskengät ja Merrell-vaelluskengät. Valikoimasta löydät vaelluskenkiä kaikkiin vuodenaikoihin, maastoihin ja käyttötarpeisiin. Tilaa vaelluskengät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos luonnossa liikkuminen on intohimosi, hanki myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet retkeilyyn. Katso esimerkiksi retkeilyvaatteet, rinkat- ja päiväreput sekä muut retkeilyvarusteet.

Paljonko vaelluskengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vaelluskengät -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 250.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 89 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vaelluskengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Hoka One One W Anacapa Mid 2 Gtx - naisten korkeavartinen vaelluskenkä, Haglöfs L.I.M FH Mid Women - naisten vaelluskengät ja Merrell Speed Strike Mid GTX M - miesten korkeavartinen vaelluskenkä sekä suosituin merkki on Hoka One One.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vaelluskengät

4.43/5

Perustuu 111 arvosteluun