Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiBlack Friday 2024

Black Friday -tarjoukset tulevat taas vuonna 2024! Intersport Clubilaisena saat tiedon mustan perjantain tarjouksista ensimmäisenä.

Black Friday Intersportissa.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on Yhdysvalloissa vietettävän kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljännen torstain jälkeinen perjantai, ja sitä pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Black Friday on kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä, ja ne myyvät erilaisia tuotteita alennettuun hintaan. Kaupat avaavat ovensa normaalia aikaisemmin, yleensä viideltä tai kuudelta, ja ne pysyvät avoinna jopa iltayhteentoista asti. Black Friday on yleistynyt myös Suomessa erittäin suosittuna kauppapäivänä viimeisimpien vuosien aikana.

Milloin on Black Friday?

Laita päivä kalenteriin! Black Friday 2024 vietetään virallisesti perjantaina 29.11.2024. Joka vuosi Black Friday sijoittuu marraskuun neljännen viikon perjantaille. Tarkka päivämäärä vaihtelee vuosittain. Kannattaa kuitenkin pysyä valppaana pitkin viikkoa, niin saat poimittua Black Friday tarjoukset ensimmäinsenä.

Mitkä ovat parhaat Black Friday tarjoukset?

Jotta saisit parhaan mahdollisen hyödyn irti Black Friday -alennusmyynnistä, aloita jo hyvissä ajoin suunnittelemaan, mitä tuotteita haluat. Kun suunnittelet hankinnat etukäteen, sinun on helpompi etsiä kaikkien alennusten joukosta tuotteet, mitä oikeasti tarvitset. Kun olet tutustunut haluamiisi tuotteisiin ennakkoon, tiedät milloin tarjous on tarttumisen arvoinen. Huolellisella suunnittelulla pysyt budjetissa sekä säästät aikaasi. 

Tässä muutama täsmävinkki, mitä Black Friday -alennusmyynnistä kannattaa etsiä:

  • Joululahjat ei vain edullisesti vaan myös hyvissä ajoin
  • Laadukkaat urheiluvaatteet tulevaan talveen
  • Käytännölliset perusvaatteet, joista on iloa pitkään

Black Friday on vuoden suurimpia kampanjapäiviä, ja tarjoaa erinomaisia löytöjä ja mahdollisuuksia. Katso tästä vinkit Black Friday -ostoslistan suunnitteluun ja tutustu valikoimaan etukäteen:

  • Talvitakit: Black Friday on mitä mainioin aika päivittää talvivaatetusta, sillä pakkassäät ovat jo vyöryneet Suomeen. Valikoimastamme löydät suosikkimerkkejä kuten Peak Performance, Helly Hansen ja Halti – tutustu valikoimaan jo ennakkoon ja valmistaudu poimimaan suosikkimerkkisi kovimmasta alesta!
  • Merinovilla alusasut ja -kerrastot: Ympäri vuotiseen pukeutumiseen täydellinen vaatetus – merinovilla lämmittää kylmällä ja viilentää lämpimällä säällä. Talvikauden kynnyksellä kannattaa olla tarkkana, löytyykö suosikkimerkkisi Black Friday -tarjouksista.
  • Nastakengät: Jäätyvät tiet ja maasto tuovat haasteita kävelyyn, mutta kunnon nastakengillä pärjäät kelillä kuin kelillä! Esimerkiksi Icebugilta löytyy älynastat, jotka pureutuvat tehokkaasti jäiseen tienpintaan, mutta kovalla asfaltilla tai kauppakeskuksen lattialla painuvat sisään säästäen nastaa sekä alustaa.
  • Hupparit ja collegehousut: Joulukuu on ihana aloittaa uusilla ja pehmeillä oloasuilla. Black Friday tuo taas mukanaan vapaa-ajan huippulöytöjä suosikkimerkeiltä. 

Miten hyödynnät Black Fridayn parhaiten?

Tilaa uutiskirjeemme ja saat heti ensimmäisenä tiedon kaikista Black Friday -eduistamme. Black Friday 2024 ajoittuu perjantaille 29.11, joten kannattaa tilata uutiskirjeemme, jotta saat tiedon tarjouksista ensimmäisenä.

Tulevan joulusesongin alla Black Friday tarjoaa loistavan mahdollisuuden tehdä hyviä löytöjä joululahjaksi.

Milloin on Black Week 2024?

Black Week alkaa 25.11.2024. Black Week on Black Fridayn ympärille muodostunut käsite, ja se tarkoittaa kuluvaa viikkoa ennen Black Fridayta. Black Friday Week alkaa maanantaina ja huipentuu mustan perjantain tarjousjuhliin. Perjantai eli Black Friday on yleisesti tunnistettu virallinen tarjousjuhlan päivä, mutta Black Week tarjoukset valtaavat kaupat jo pitkin viikkoa, joten kannattaa pysyä kuulolla on etukäteen!

Black Friday osto-opas

Black Friday kategoriat

Black Friday ja Black Week 2024

Taas on se aika vuodesta – musta perjantai vyöryy Intersportiin ja huippumerkkien hinnat pimenevät täysin. Black Week ja Black Friday 2024 tuo tullessaan ennennäkemättömiä tarjouslöytöjä urheiluun ja vapaa-aikaan. Mustilta hinnoilta et tänäkään vuonna voi välttyä, sillä hillittömät Black Friday -tarjoukset valtaavat sekä Intersport-kaupat että verkkokaupan. Nyt, jos koskaan, kannattaa aktivoitua ostoksille, sillä tarjolla on runsaasti löytöjä loppusyksyyn ja tulevaan talveen. Tarjouksista löydät esimerkiksi mahtavat vaatteet, kengät, laukut ja sykemittarit parhailta merkeiltä, kuten adidas, Nike, PUMA, Haglöfs, Halti ja Icebug. Black Friday on myös oivallinen tilaisuus ottaa varaslähtö joulun lahjaurakkaan: mahtavista mustan perjantain tarjouksista nappaat sporttiset joululahjat etukäteen huippuedullisesti. Katso parhaat Black Week -tarjoukset naisille, miehille ja junioreille!

Black Friday -tarjoukset naisille

Mitä Black Friday -tarjoukset tarjoavat naisille vuonna 2024? Naisille löytyy Black Friday -tarjouksista runsaasti tyylikkäitä vaatteita ja jalkineita sekä urheiluun että vapaa-aikaan. Black Friday -alennus on hyvä tapa napata etunenässä käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään. Esimerkiksi laadukkaat ja arvokkaat talvi- tai välikausitakit kannattaa poimia Black Friday -tarjouksista alennetuin hinnoin. Panosta ajattomaan takkimalliin, joka miellyttää silmää vielä ensi vuonnakin. Vaikka lunta ei välttämättä ole vielä maassa, myös laadukkaat ja lämpimät talvikengät kannattaa ostaa jo nyt. Pidä mielessä myös tulevan kevään urheiluharrastukset – nokkelin nappaa kesäsesongin vaatteet ja varusteet jo nyt.

Black Friday -tarjoukset miehille

Mitkä ovat kovimmat Black Friday -tarjoukset miehille? Marraskuussa syksy kääntyy kohti talvea, joten mustan perjantain tarjouksista kannattaa napata ainakin monikäyttöinen välikausitakki tai talvitakki, joka suojaa loppuvuoden kylminä ja koleina päivinä. Black Friday -tarjouksista löydät myös parhaat vaatteet ja varusteet syksyn urheiluharrastuksiin. Syksyllä moni treenaa mielellään kuntosalilla, jonne kannattaakin nyt hankkia laadukkaita teknisiä vaatteita huippuedullisesti. Jos liikut kylmilläkin säillä mielelläsi ulkosalla, nappaa Black Friday -tarjouksista säänkestävät ulkoiluvaatteet, juoksukengät, sykemittarit sekä tekniset aluskerrastot. Älä unohda käytännöllisiä perusvaatteita – nyt on hyvä hetki päivittää sukka- ja bokserivarastot kuntoon edullisesti.

Black Friday -tarjoukset lapsille

Mitä juniorille kannattaa hankkia Black Friday -tarjouksista? Nyt on täydellinen aika hankkia laadukkaat lasten talvivaatteet ja -jalkineet huippuedullisesti. Mustan perjantain tarjouksista löydät nyt lasten laadukkaat talvitakit, ulkoiluhousut, talvikengät ja kerrastot parhaaseen hintaan. Black Friday -alennukset kannattaa myös hyödyntää, jos jouluna tai alkuvuodesta on luvassa hiihtoa, luistelua tai laskettelua. Talviurheiluun tarvittavat välineet ovat normaalihintaisina arvokkaita, mutta Intersportin Black Friday -tarjouksista löydät ne parhaaseen hintaan.

Parhaat Black Friday -tarjoukset 2024

Toinen toistaan mahtavampia Black Friday -tarjouksia löydät nyt sekä Intersport-kaupoista että verkkokaupasta. Nyt on täydellinen hetki varustautua loppuvuoden urheiluharrastuksiin, ulkoiluun ja vapaa-aikaan huippuedullisesti. Parhaat Black Friday -tarjoukset pitävät sisällään reippaasti vaatteita, jalkineita, laukkuja ja reppuja, sykemittareita sekä muita urheiluvarusteita. Valikoimasta löydät paljon tunnettuja ja haluttuja merkkejä, kuten adidas, Nike, Haglöfs, Peak Performance, Icebug ja Polar. Toimi pian ja poimi parhaat Black Friday -tarjoukset Intersportista!

Black Friday Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa

Black Friday -ostokset hoituvat mutkattomasti, kun tilaat haluamasi tuotteet näppärästi netistä. Verkkokaupan lisäksi huimat Black Friday -tarjoukset löydät myös kaikista Intersport-kaupoista kautta maan. Ostoksia voit tehdä myös kätevällä Click & Pay -ostotavalla: Tutustu tarjouksiin verkkokaupassa, varaa haluamasi tuotteet ja nouda ostoksesi myöhemmin lähimmästä Intersport-kaupastasi.

Intersportin Black Friday -tarjoukset ovat nyt käynnissä! Black Friday -ostokset teet nopeasti ja helposti verkkokaupassa tai lähimmässä Intersport-kaupassasi. Verkkokaupassa maksat turvallisesti ja saat tuotteet jo 2–7 päivän kuluttua. Verkkokaupan lisäksi mahtavat Black Friday -tarjoukset löydät myös kaikista Intersport-kaupoista kautta maan. Ostoksia voit tehdä myös kätevällä Click & Pay -ostotavalla: Tutustu tarjouksiin verkkokaupassa, osta haluamasi tuotteet kaupasta ja nouda ostoksesi myöhemmin lähimmästä Intersport-kaupastasi tai tilaa kätevästi kotiovelle.

Paljonko black friday -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat black friday -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 399.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 138 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat black friday -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Kari Pant - collegehousut, Kari Traa Kari Crew - collegepaita ja Puma ESS Big Logo Hoodie FL Jr - huppari sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: black friday

4.43/5

Perustuu 476 arvosteluun