Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Black Friday Intersporteissa

Black Friday lyö hinnat pimeäksi taas vuonna 2023 ja musta perjantai ajoittuu ajankohdalle 24.11.2023. Pysy kuulolla ja valmistaudu nappaamaan parhaat Black Friday -tarjoukset!

Miten hyödynnät Black Fridayn parhaiten?

Tilaa uutiskirjeemme ja saat heti ensimmäisenä tiedon kaikista Black Friday -eduistamme. Vuoden 2023 Black Friday tarjoukset julkaistaan pe 24.11. alkaen.

Tulevan joulusesongin alla Black Friday tarjoaa loistavan mahdollisuuden tehdä hyviä löytöjä joululahjaksi.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on Yhdysvalloissa vietettävän kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljännen torstain jälkeinen perjantai, ja sitä pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Black Friday on kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä, ja ne myyvät erilaisia tuotteita alennettuun hintaan. Kaupat avaavat ovensa normaalia aikaisemmin, yleensä viideltä tai kuudelta, ja ne pysyvät avoinna jopa iltayhteentoista asti. Black Friday on yleistynyt myös Suomessa erittäin suosittuna kauppapäivänä viimeisimpien vuosien aikana.

Milloin Black Fridayta vietetään?

Laita päivä kalenteriin! Vuonna 2023 Black Fridayta vietetään virallisesti perjantaina 24.11.2023. 

Joka vuosi Black Friday sijoittuu marraskuun neljännen viikon perjantaille. Tarkka päivämäärä vaihtelee vuosittain. 

 

Miten teet parhaat Black Friday tarjouslöydöt?

Jotta saisit parhaan mahdollisen hyödyn irti Black Friday -alennusmyynnistä, aloita jo hyvissä ajoin suunnittelemaan, mitä tuotteita haluat. Kun suunnittelet hankinnat etukäteen, sinun on helpompi etsiä kaikkien alennusten joukosta tuotteet, mitä oikeasti tarvitset. Kun olet tutustunut haluamiisi tuotteisiin ennakkoon, tiedät milloin tarjous on tarttumisen arvoinen. Huolellisella suunnittelulla pysyt budjetissa sekä säästät aikaasi. 

Tässä muutama täsmävinkki, mitä Black Friday -alennusmyynnistä kannattaa etsiä:

  • Joululahjat ei vain edullisesti vaan myös hyvissä ajoin
  • Laadukkaat urheiluvaatteet tulevaan talveen
  • Käytännölliset perusvaatteet, joista on iloa pitkään

Black Friday kategoriat

Black Friday ja Black Week 2023

Taas on se aika vuodesta – musta perjantai vyöryy Intersportiin ja huippumerkkien hinnat pimenevät täysin. Black Week ja Black Friday 2023 tuo tullessaan ennennäkemättömiä tarjouslöytöjä urheiluun ja vapaa-aikaan. Mustilta hinnoilta et tänäkään vuonna voi välttyä, sillä hillittömät Black Friday -tarjoukset valtaavat sekä Intersport-kaupat että verkkokaupan. Nyt, jos koskaan, kannattaa aktivoitua ostoksille, sillä tarjolla on runsaasti löytöjä loppusyksyyn ja tulevaan talveen. Tarjouksista löydät esimerkiksi mahtavat vaatteet, kengät, laukut ja sykemittarit parhailta merkeiltä, kuten adidas, Nike, PUMA, Haglöfs, Halti ja Icebug. Black Friday on myös oivallinen tilaisuus ottaa varaslähtö joulun lahjaurakkaan: mahtavista mustan perjantain tarjouksista nappaat sporttiset joululahjat etukäteen huippuedullisesti. Katso parhaat Black Week -tarjoukset naisille, miehille ja junioreille!

Black Friday -tarjoukset naisille

Mitä Black Friday -tarjoukset tarjoavat naisille vuonna 2023? Naisille löytyy Black Friday -tarjouksista runsaasti tyylikkäitä vaatteita ja jalkineita sekä urheiluun että vapaa-aikaan. Black Friday -alennus on hyvä tapa napata etunenässä käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään. Esimerkiksi laadukkaat ja arvokkaat talvi- tai välikausitakit kannattaa poimia Black Friday -tarjouksista alennetuin hinnoin. Panosta ajattomaan takkimalliin, joka miellyttää silmää vielä ensi vuonnakin. Vaikka lunta ei välttämättä ole vielä maassa, myös laadukkaat ja lämpimät talvikengät kannattaa ostaa jo nyt. Pidä mielessä myös tulevan kevään urheiluharrastukset – nokkelin nappaa kesäsesongin vaatteet ja varusteet jo nyt.

Black Friday -tarjoukset miehille

Mitkä ovat kovimmat Black Friday -tarjoukset miehille? Marraskuussa syksy kääntyy kohti talvea, joten mustan perjantain tarjouksista kannattaa napata ainakin monikäyttöinen välikausitakki tai talvitakki, joka suojaa loppuvuoden kylminä ja koleina päivinä. Black Friday -tarjouksista löydät myös parhaat vaatteet ja varusteet syksyn urheiluharrastuksiin. Syksyllä moni treenaa mielellään kuntosalilla, jonne kannattaakin nyt hankkia laadukkaita teknisiä vaatteita huippuedullisesti. Jos liikut kylmilläkin säillä mielelläsi ulkosalla, nappaa Black Friday -tarjouksista säänkestävät ulkoiluvaatteet, juoksukengät, sykemittarit sekä tekniset aluskerrastot. Älä unohda käytännöllisiä perusvaatteita – nyt on hyvä hetki päivittää sukka- ja bokserivarastot kuntoon edullisesti.

Black Friday -tarjoukset lapsille

Mitä juniorille kannattaa hankkia Black Friday -tarjouksista? Nyt on täydellinen aika hankkia laadukkaat lasten talvivaatteet ja -jalkineet huippuedullisesti. Mustan perjantain tarjouksista löydät nyt lasten laadukkaat talvitakit, ulkoiluhousut, talvikengät ja kerrastot parhaaseen hintaan. Black Friday -alennukset kannattaa myös hyödyntää, jos jouluna tai alkuvuodesta on luvassa hiihtoa, luistelua tai laskettelua. Talviurheiluun tarvittavat välineet ovat normaalihintaisina arvokkaita, mutta Intersportin Black Friday -tarjouksista löydät ne parhaaseen hintaan.

Parhaat Black Friday -tarjoukset 2023

Toinen toistaan mahtavampia Black Friday -tarjouksia löydät nyt sekä Intersport-kaupoista että verkkokaupasta. Nyt on täydellinen hetki varustautua loppuvuoden urheiluharrastuksiin, ulkoiluun ja vapaa-aikaan huippuedullisesti. Parhaat Black Friday -tarjoukset pitävät sisällään reippaasti vaatteita, jalkineita, laukkuja ja reppuja, sykemittareita sekä muita urheiluvarusteita. Valikoimasta löydät paljon tunnettuja ja haluttuja merkkejä, kuten adidas, Nike, Haglöfs, Peak Performance, Icebug ja Polar. Toimi pian ja poimi parhaat Black Friday -tarjoukset Intersportista!

Black Friday Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa

Black Friday -ostokset hoituvat mutkattomasti, kun tilaat haluamasi tuotteet näppärästi netistä. Verkkokaupan lisäksi huimat Black Friday -tarjoukset löydät myös kaikista Intersport-kaupoista kautta maan. Ostoksia voit tehdä myös kätevällä Click & Collect -ostotavalla: Tutustu tarjouksiin verkkokaupassa, varaa haluamasi tuotteet ja nouda ostoksesi myöhemmin lähimmästä Intersport-kaupastasi.

Intersportin Black Friday -tarjoukset ovat nyt käynnissä! Black Friday -ostokset teet nopeasti ja helposti verkkokaupassa tai lähimmässä Intersport-kaupassasi. Verkkokaupassa maksat turvallisesti ja saat tuotteet jo 2–7 päivän kuluttua. Verkkokaupan lisäksi mahtavat Black Friday -tarjoukset löydät myös kaikista Intersport-kaupoista kautta maan. Ostoksia voit tehdä myös kätevällä Click & Collect -ostotavalla: Tutustu tarjouksiin verkkokaupassa, varaa haluamasi tuotteet ja nouda ostoksesi myöhemmin lähimmästä Intersport-kaupastasi.