Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Black Friday Intersporteissa

Julkaisemme Black Friday 2022 tarjoukset keskiviikosta 23.11.2022 klo 7 alkaen.

11.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

Miten hyödynnät Black Fridayn parhaiten?

Tilaa uutiskirjeemme ja saat heti ensimmäisenä tiedon kaikista Black Friday -eduistamme. Vuoden 2022 Black Friday tarjoukset julkaistaan ke 24.11. alkaen.

Tulevan joulusesongin alla Black Friday tarjoaa loistavan mahdollisuuden tehdä hyviä löytöjä joululahjaksi.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on Yhdysvalloissa vietettävän kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljännen torstain jälkeinen perjantai, ja sitä pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Black Friday on kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä, ja ne myyvät erilaisia tuotteita alennettuun hintaan. Kaupat avaavat ovensa normaalia aikaisemmin, yleensä viideltä tai kuudelta, ja ne pysyvät avoinna jopa iltayhteentoista asti. Black Friday on yleistynyt myös Suomessa erittäin suosittuna kauppapäivänä viimeisimpien vuosien aikana.

Milloin Black Fridayta vietetään?

Laita päivä kalenteriin! Vuonna 2022 Black Fridayta vietetään virallisesti perjantaina 25.11.2022. 

Joka vuosi Black Friday sijoittuu marraskuun neljännen viikon perjantaille. Tarkka päivämäärä vaihtelee vuosittain. 

 

Miten teet parhaat Black Friday tarjouslöydöt?

Jotta saisit parhaan mahdollisen hyödyn irti Black Friday -alennusmyynnistä, aloita jo hyvissä ajoin suunnittelemaan, mitä tuotteita haluat. Kun suunnittelet hankinnat etukäteen, sinun on helpompi etsiä kaikkien alennusten joukosta tuotteet, mitä oikeasti tarvitset. Kun olet tutustunut haluamiisi tuotteisiin ennakkoon, tiedät milloin tarjous on tarttumisen arvoinen. Huolellisella suunnittelulla pysyt budjetissa sekä säästät aikaasi. 

Tässä muutama täsmävinkki, mitä Black Friday -alennusmyynnistä kannattaa etsiä:

  • Joululahjat ei vain edullisesti vaan myös hyvissä ajoin
  • Laadukkaat urheiluvaatteet tulevaan talveen
  • Käytännölliset perusvaatteet, joista on iloa pitkään

Black Friday kategoriat

Black Friday ja Black Week 2022

Taas on se aika vuodesta – musta perjantai vyöryy Intersportiin ja huippumerkkien hinnat pimenevät täysin. Black Week ja Black Friday 2022 tuo tullessaan ennennäkemättömiä tarjouslöytöjä urheiluun ja vapaa-aikaan. Mustilta hinnoilta et tänäkään vuonna voi välttyä, sillä hillittömät Black Friday -tarjoukset valtaavat sekä Intersport-kaupat että verkkokaupan. Nyt, jos koskaan, kannattaa aktivoitua ostoksille, sillä tarjolla on runsaasti löytöjä loppusyksyyn ja tulevaan talveen. Tarjouksista löydät esimerkiksi mahtavia vaatteita, jalkineita, laukkuja ja sykemittareita parhailta merkeiltä, kuten adidas, Nike, PUMA, Haglöfs, Halti ja Icebug. Black Friday on myös oivallinen tilaisuus ottaa varaslähtö joulun lahjaurakkaan: mahtavista mustan perjantain tarjouksista nappaat sporttiset joululahjat etukäteen huippuedullisesti. Katso Black Friday -tarjoustärppimme naisille, miehille ja junioreille!

Black Friday -tarjoukset naisille

Mitä Black Friday -tarjoukset tarjoavat naisille vuonna 2022? Naisille löytyy Black Friday -tarjouksista runsaasti tyylikkäitä vaatteita ja jalkineita sekä urheiluun että vapaa-aikaan. Black Friday -tarjouksista on hyvä napata etunenässä käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään. Esimerkiksi laadukkaat ja arvokkaat talvi- tai välikausitakit kannattaa poimia Black Friday -tarjouksista alennetuin hinnoin. Panosta ajattomaan takkimalliin, joka miellyttää silmää vielä ensi vuonnakin. Vaikka lunta ei välttämättä ole vielä maassa, myös laadukkaat ja lämpimät talvikengät kannattaa ostaa jo nyt. Pidä mielessä myös tulevan kevään urheiluharrastukset – nokkelin nappaa kesäsesongin vaatteet ja varusteet jo nyt.

Black Friday -tarjoukset miehille

Mitkä ovat kovimmat Black Friday -tarjoukset miehille? Marraskuussa syksy kääntyy kohti talvea, joten mustan perjantain tarjouksista kannattaa napata ainakin monikäyttöinen välikausitakki tai talvitakki, joka suojaa loppuvuoden kylminä ja koleina päivinä. Black Friday -tarjouksista löydät myös parhaat vaatteet ja varusteet syksyn urheiluharrastuksiin. Syksyllä moni treenaa mielellään kuntosalilla, jonne kannattaakin nyt hankkia laadukkaita teknisiä vaatteita huippuedullisesti. Jos liikut kylmilläkin säillä mielelläsi ulkosalla, nappaa Black Friday -tarjouksista säänkestävät ulkoiluvaatteet, juoksukengät, sykemittarit sekä tekniset aluskerrastot. Älä unohda käytännöllisiä perusvaatteita – nyt on hyvä hetki päivittää sukka- ja bokserivarastot kuntoon edullisesti.

Black Friday -tarjoukset lapsille

Mitä juniorille kannattaa hankkia Black Friday -tarjouksista? Nyt on täydellinen aika hankkia laadukkaat lasten talvivaatteet ja -jalkineet huippuedullisesti. Mustan perjantain tarjouksista löydät nyt lasten laadukkaat talvitakit, ulkoiluhousut, talvikengät ja kerrastot parhaaseen hintaan. Black Friday -tarjoukset kannattaa myös hyödyntää, jos jouluna tai alkuvuodesta on luvassa hiihtoa, luistelua tai laskettelua. Talviurheiluun tarvittavat välineet ovat normaalihintaisina arvokkaita, mutta Intersportin Black Friday -tarjouksista löydät ne parhaaseen hintaan.

Black Friday Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa

Black Friday -ostokset hoituvat mutkattomasti, kun tilaat haluamasi tuotteet näppärästi netistä. Verkkokaupan lisäksi huimat Black Friday -tarjoukset löydät myös kaikista Intersport-kaupoista kautta maan. Ostoksia voit tehdä myös kätevällä Click & Collect -ostotavalla: Tutustu tarjouksiin verkkokaupassa, varaa haluamasi tuotteet ja nouda ostoksesi myöhemmin lähimmästä Intersport-kaupastasi.

Intersportin Black Friday -tarjoukset ovat nyt käynnissä! Black Friday -ostokset teet nopeasti ja helposti verkkokaupassa tai lähimmässä Intersport-kaupassasi. Verkkokaupassa maksat turvallisesti ja saat tuotteet jo 2–7 päivän kuluttua. Verkkokaupan lisäksi mahtavat Black Friday -tarjoukset löydät myös kaikista Intersport-kaupoista kautta maan. Ostoksia voit tehdä myös kätevällä Click & Collect -ostotavalla: Tutustu tarjouksiin verkkokaupassa, varaa haluamasi tuotteet ja nouda ostoksesi myöhemmin lähimmästä Intersport-kaupastasi.