Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Vinkkimme mailan valintaan
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Jääkiekkomailat kategoriat

Jääkiekkomailat, lätkämailat

Oikea jääkiekkomaila on jääkiekkopelaajan yksi tärkeimmistä varusteista. Jääkiekkomailoja on valittavana laaja valikoima eri tuotemerkkejä ja mailamalleja, joka voi tehdä sopivan mailan valitsemisesta hankalaa. Sopivan jääkiekkomailan valintaan vaikuttaa pelaajan pelityyli sekä pelaajan omat mitat. Myös iällä on merkitystä, sillä aikuisille ja lapsille sekä nuorille löytyy yleensä omat mailamallit. Kokeneempi kiekkoilija kaipaa usein teknisempiä ominaisuuksia, kun taas aloittelijoille riittää yleensä edullisempi perusmaila.

Jääkiekkomailan valinta aloitetaan siitä, että selvitetään kummalta puolelta pelaaja pelaa. Left puolen pelaaja pitää mailaa kiinni niin että vasen käsi on alapuolella ja oikea käsi alapuolella pelaava on puolestaan right. Pelaaja valitsee puolen, jolla mailan käsittely tuntuu luonnollisemmalta. Seuraavaksi valitaan mailan pituus. Jääkiekkomaila on oikean pituinen silloin, kun se ylettyy leuan ja nenän väliin pelaajan seistessä varpaillaan. Ostettaessa mailan ei tarvitse olla juuri oikean pituinen, sillä pituutta voidaan säätää joko sahaten lyhentämällä tai jatkotupella pidentämällä.

Jääkiekkomailan varren jäykkyydellä (flex) on niin ikään iso merkitys mailan valinnassa. Varren jäykkyydellä tarkoitetaan sitä, kuinka paljon maila taipuu laukaistaessa. Mailoissa on eri ikäluokille eri mitoilla (jäykkyys, pituus, paksuus) olevia varsia, nämä merkitään Sr (senior), Int (intermediate), Jr (junior) ja Yth (youth). Sr-mailoissa jäykkyydet vaihtelevat välillä 70-115, Int-mailoissa 55-70, Jr-mailoissa 40-50 ja Yth 20-30. Mitä suurempi numero, sitä vähemmän maila taipuu laukaistaessa kiekkoa. Erityyppisille laukaisutavoille on eri kohdista taipuvia varsia: mailat voivat taipua alhaalta, varren keskiosalta tai alakäden yläpuolelta.

Intersportin laajasta valikoimasta löydät parhaat jääkiekkomailat lapsille ja aikuisille. Olitpa sitten aloittelija tai harjaantuneempi jääkiekkoilija, meiltä löydät juuri sinulle sopivan jääkiekkomailan sekä muut varusteet kaukaloon ja ulkojäille. Meiltä löydät jääkiekkomailat laadukkailta huippumerkeiltä – valikoimastamme löydät esimerkiksi Bauer-jääkiekkomailat, CCM-jääkiekkomailat ja Warrior-jääkiekkomailat. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään sinulle sopivan jääkiekkomailan. Tilaa jääkiekkomaila netistä tai osta se lähimmästä Intersport-kaupasta. Kun olet löytänyt oikean jääkiekkomailan, muista hankkia myös muut varusteet jääkiekkoon. Tutustu jääkiekkoluistimiin, jääkiekkokypäriin, jääkiekkohanskoihin, jääkiekkohousuihin ja jääkiekkosuojiin

Paljonko jääkiekkomailat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat jääkiekkomailat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 349.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 304 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkomailat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Jetspeed FT7 Pro Sr 75 - jääkiekkomaila, CCM Jetspeed FT7 Pro Yt 30 - jääkiekkomaila ja CCM Jetspeed FT7 Pro Int 65 - jääkiekkomaila sekä suosituin merkki on CCM.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: jääkiekkomailat

3.5/5

Perustuu 4 arvosteluun