Sisältöön

Hoka Clifton 9

Hokan suosituin juoksukenkä Clifton 9 päivittyi uuteen versioon  - välipohjan vaimennus kasvaa, uusittu päällinen sekä iltti takaavat pehmeän istuvuuden!

Hoka Clifton 9 Intersportista.
Hoka One One Clifton 9

Enter running bliss!

Clifton 9

Hoka Clifton 9 on uudistettu, pehmeämpi versio edeltäjästään, Hoka Clifton 8 -mallista. Uudistetussa Clifton 9 -mallissa on vaimennetumpi välipohja, uudistettu hengittävämpi päällinen sekä jalan muotoihin mukautuva iltti, joka varmistaa pehmeän ja tukevan istuvuuden. Pohjan Meta-Rocker -teknologia parantaa kengän rullausta kannalta päkiälle, mikä on yksi edellytyksistä parantamaan juoksun taloudellisuutta. Hoka Clifton soveltuu parhaiten asfaltille ja hiekalle ja perusmallissa on hyvin normaali lesti. Hoka Cliftonista löytyy myös Wide-malli niille, jotka toivovat kengältä leveyttä. Leveämpi lesti on myös mukavampi vapaa-ajan käytössä, sillä pidempään kävellessä tai jalkojen päällä ollessa jalka turpoaa hieman päivän mittaan.

Miksi valita Hoka Clifton?

Cliftonin taika perustuu ainutlaatuiseen, paksuun pohjan vaimennukseen. Kannan ja päkiän välillä oleva droppi on vain 5 milliä, mikä antaa jalalla erittäin luontaisen asennon toimia. Pehmeän vaimennuksen ansiosta pidemmätkin lenkit sujuvat vaivattomasti ja ne soveltuvat myös plantaarifaskiitin vaivaamille jaloille.

 

Paljonko Hoka clifton -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Hoka clifton -kategorian tuotteet saat hintaan 150.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 180.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Hoka clifton -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Hoka W Clifton 9 - naisten juoksukengät, Hoka M Clifton 9 Wide - miesten juoksukengät ja Hoka W Clifton 9 Wide - naisten juoksukengät.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Hoka clifton

4.69/5

Perustuu 45 arvosteluun