Sisältöön

Hoka lenkkarit

Hokan lenkkarit soveltuvat ainutlaatuisen pohjateknologiansa ansiosta niin vapaa-aikaan, kävelyyn kuin juoksuunkin. Tutustu valikoimaan ja poimi suosikkisi!

Valkoiset Hoka lenkkarit naisen jalassa.

Selaa valikoimaa: Hoka lenkkarit

Hoka lenkkarit

Hoka lenkkarit tunnistat kadulla pirteistä väreistä, tyytyväisestä käyttäjästä sekä miellyttävän paksusta pohjasta. Viime vuosina suureen suosioon noussut Hoka suunnittelee lenkkarinsa asiakasta kuunnellen. Pehmeä iskunvaimennus yhdistettynä hengittävyyteen sekä täydellisyyttä hipovaan istuvuuteen ovat täydellinen yhdistelmä vapaa-ajan käyttöön tai juoksemiseen.

Lenkkarit Hokalta moneen käyttötarkoitukseen

Hoka tarjoaa lenkkareita useaan eri käyttötarkoitukseen. Intersportin valikoimasta löydät Naisten hoka lenkkarit, jotka tarjoavat pehmeää iskunvaimennusta ja mukavuutta. Mallistosta löydät niin kevyet kesälenkkarit kuin syksyyn soveltuvat ja vedenpitävät hoka lenkkarit. Miesten hoka lenkkarit löytyvät myös mallistostamme. Tässä muutama suosikkimallimme, jotka löytyvät monista kaupoistamme ja verkosta:

  • Hoka Clifton: Hokan suosituimpia ellei jopa suosituin kenkämalli. Malli on tunnettu sen äärimmäisestä mukavuudestaan sekä vuosittain päivittyvistä, trendikkäistä sesonkiväreistä. Valitse nämä jos haluat tyylikkään kengän vapaa-aikaan, jolla voi juosta myös pidemmätkin lenkit!
  • Hoka Bondi: Bondi on suunniteltu maksimoimaan iskunvaimennus. Tämä on sinun valintasi, jos haluat erityisen pehmeän ja mukavan lenkkarin. Bondissa ulkomuoto ja värit myötäilevät trendejä vahvasti.
  • Hoka Speedgoat: Hoka Speedgoat on valintasi, jos lenkkisi suuntautuvat hiekkatielle tai maastoon. Malliperheestä löydät vaimennetut maastojuoksukengät kalvolla sekä ilman, ja jos haluat suunnata kohti talvijuoksun ihmeellistä maailmaa, niin valitse nastalliset Speedgoat-lenkkarit. 

Hoka lenkkarit Intersportista asiantuntijan opastuksella

Hoka tarjoaa kattavan valikoiman lenkkareita, jotka ovat suunniteltu useaan eri käyttötarkoitukseen. Pääsääntöisesti Hoka lenkkarit tarjoavat kuitenkin erinomaisen vaimennuksen sekä istuvuuden. Jos tarvitset apua käyttötarkoituksen sekä oikean kengän kartoitukseen, suuntaa lähimpään Intersportiin – siellä asiantuntijamme auttavat valitsemaan juuri täydelliset Hoka lenkkarit sinulle. 

Katso artikkelit, joista saat apua lenkkareiden valintaan:

Paljonko Hoka lenkkarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Hoka lenkkarit -kategorian tuotteet saat hintaan 60.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 200.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 36 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Hoka lenkkarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Hoka W Clifton 9, Hoka Rincon 3 W ja Hoka M Clifton 9 Wide.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Hoka lenkkarit

4.54/5

Perustuu 84 arvosteluun