Sisältöön

Nastajuoksukengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Nastajuoksukengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat VJ VJ Sarva Xante 2 M - miesten nastajuoksukengät, Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX W - naisten nastajuoksukengät ja Icebug NewRun M BUGrip - miesten nastajuoksukengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on VJ.

Edullisin tuote kategoriassa on VJ VJ Sarva Xante 2 M - miesten nastajuoksukengät, jonka hinta on 99.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 99.90 € - 209.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko nastajuoksukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat nastajuoksukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 209.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat nastajuoksukengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat VJ VJ Sarva Xante 2 M - miesten nastajuoksukengät, Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX W - naisten nastajuoksukengät ja Icebug NewRun M BUGrip - miesten nastajuoksukengät sekä suosituin merkki on VJ.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: nastajuoksukengät

4.54/5

Perustuu 46 arvosteluun