Sisältöön
Kesäale käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Hui... Kesäale on käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Lisäsimme tuotteita! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Nastajuoksukengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (12)
  12 / 12 tuotetta

  Nastajuoksukengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Nastajuoksukengät ja muut Juoksukengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Nastajuoksukengät verkkokaupassamme ovat Sarva Xante M - miesten nastajuoksukengät, Icebug NewRun M BUGrip - miesten nastajuoksukengät ja Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX M - miesten nastajuoksukengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Sarva.

  Edullisin tuote kategoriassa on Sarva Xante M - miesten nastajuoksukengät, jonka hinta on 129.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 129.00 € - 190.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko nastajuoksukengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Nastajuoksukengät-kategorian tuotteet saat hintaan 129.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 190.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat nastajuoksukengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Sarva Xante M - miesten nastajuoksukengät, Icebug NewRun M BUGrip - miesten nastajuoksukengät ja Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX M - miesten nastajuoksukengät sekä suosituin merkki on Sarva.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: nastajuoksukengät

  4.39/5

  Perustuu 18 arvosteluun