Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Nastajuoksukengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (16)
  16 / 16 tuotetta

  Nastajuoksukengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Nastajuoksukengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX - Naisten nastajuoksukengät, Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX -miesten nastajuoksukengät ja Icebug NewRun W BUGrip - naisten nastajuoksukengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Asics.

  Edullisin tuote kategoriassa on Sarva VJ Sarva Xante 2 W - naisten nastajuoksukengät, jonka hinta on 129.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 129.00 € - 180.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko nastajuoksukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat nastajuoksukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 129.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 180.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat nastajuoksukengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX - Naisten nastajuoksukengät, Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX -miesten nastajuoksukengät ja Icebug NewRun W BUGrip - naisten nastajuoksukengät sekä suosituin merkki on Asics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: nastajuoksukengät

  4.62/5

  Perustuu 37 arvosteluun