Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINLAHJAKORTTI

Intersportista voit ostaa lahjakortin, joka käy maksuvälineenä kaikissa Intersporteissa ja muissa lahjakorttipalveluun kuuluvissa K-ryhmän kaupoissa.
Kortin voi ostaa ja käyttää haluamassaan kaupassa joko kerralla tai useammassa erässä. Lahjakorttia ei voi käyttää verkkokaupassa.

Lahjakortti on voimassa 2 vuotta ostohetkestä. Korttia ei voi ladata uudelleen eikä sitä voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi.

Lahjakortteja saat kaikista Intersporteista sekä Intersportin verkkokaupasta https://www.intersport.fi/fi/lahjakortit/ Lahjakorttia ei voi käyttää verkkokaupassa.

Näin lahjakortti toimii:

  • Lahjakortin ostaminen on helppoa ja voit valita joko 20€, 50€, 100€, 200€, 300€ tai 500€ lahjakortin. Kerran ladattua korttia ei voi ladata uudelleen eikä siihen voi lisätä arvoa.

  • Lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla, tai vaikka euron kerrallaan. Korttia voi käyttää yhdessä myös käteisen tai muun maksukortin kanssa.

  • Arvo ja ostopäivä kirjoitetaan korttiin käsin kassalla. Kortti toimii saman tien, mutta sen voimassaoloaika lasketaan seuraavan kuun alusta alkaen.

  • Korttikotelon sisälle voit kirjoittaa esimerkiksi oman tervehdyksesi lahjakortin saajalle.

  • Lahjakortti rinnastetaan käteiseen rahaan eikä siinä ole tuoterajoitusta.

  • Lahjansaajalla on runsaasti valinnan varaa, sillä K-lahjakortti käy maksuvälineenä seuraavissa ketjukaupoissa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market (mukaanlukien Neste K-Marketit), Budget Sport, Intersport sekä K-Rauta.