Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiLahjakortti

Intersportista voit ostaa lahjakortin, joka käy maksuvälineenä kaikissa lahjakorttipalveluun kuuluvissa K-ryhmän kaupoissa. Tilaa lahjakortti joululahjaksi verkkokaupasta viimeistään 13.12.

Lahjakortti netistä Intersportista.

Intersport lahjakortti

Intersportista voit ostaa lahjakortin, joka käy maksuvälineenä kaikissa Intersporteissa ja muissa lahjakorttipalveluun kuuluvissa K-ryhmän kaupoissa.
Kortin voi ostaa ja käyttää haluamassaan kaupassa joko kerralla tai useammassa erässä. Lahjakorttia ei voi käyttää verkkokaupassa.

Lahjakortti on voimassa 2 vuotta ostohetkestä. Korttia ei voi ladata uudelleen eikä sitä voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi.

Lahjakortteja saat kaikista Intersporteista sekä Intersportin verkkokaupasta. Lahjakorttia ei voi käyttää verkkokaupassa.

Näin lahjakortti toimii:

  • Lahjakortin ostaminen on helppoa ja voit valita joko 20€, 50€, 100€, 200€, 300€ tai 500€ lahjakortin. Kerran ladattua korttia ei voi ladata uudelleen eikä siihen voi lisätä arvoa.

  • Lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla, tai vaikka euron kerrallaan. Korttia voi käyttää yhdessä myös käteisen tai muun maksukortin kanssa.

  • Arvo ja ostopäivä kirjoitetaan korttiin käsin kassalla. Kortti toimii saman tien, mutta sen voimassaoloaika lasketaan seuraavan kuun alusta alkaen.

  • Korttikotelon sisälle voit kirjoittaa esimerkiksi oman tervehdyksesi lahjakortin saajalle.

  • Lahjakortti rinnastetaan käteiseen rahaan eikä siinä ole tuoterajoitusta.

  • Lahjansaajalla on runsaasti valinnan varaa, sillä K-lahjakortti käy maksuvälineenä seuraavissa ketjukaupoissa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market (mukaanlukien Neste K-Marketit), Budget Sport, Intersport sekä K-Rauta.

 

  • Lahjakortteja saat kaikista Intersporteista sekä Intersportin verkkokaupasta.

Lahjakortti netistä

Lahjakortin ostaminen netistä käy käden käänteessä ja se on täydellinen valinta, kun haluat antaa lahjan saajalle vapauden valita haluamansa. Voit hankkia verkkokaupastamme lahjakortteja 20€-500€ väliltä, ja toimitusajat näet suoraan kyseisten tuotteiden tuotekorteilta. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä kaikissa K-Ryhmän lahjakorttipalveluun kuuluvissa kaupoissa.

Lahjakortti isälle

Intersportin lahjakortti on mitä mainioin lahja sporttiselle isälle. Lahjakortilla isä saa valita mieleisensä vaatteet, kengät tai harrastusvälineet. Olipa isä menossa sitten lenkille lähimetsään tai uuteen harrastukseen, löytyy Intersportin valikoimasta varmasti mieleinen sporttilahja. Lahjakortin voi käyttää missä tahansa Intersport-kaupassa, joten valinnanvaraa on valtavasti. Intersportin lahjakortti on alku uusiin, jännittäviin seikkailuihin!

Lahjakortti äidille

Lahjakortti on loistava tapa muistaa äitiä, sillä se tarjoaa täydellinen mahdollisuuden hemmotella itseään esimerkiksi uusien urheiluvaatteiden parissa. Intersportin lahjakortti on loistava lahja, jonka avulla lahjan saaja löytää varmasti haluamansa.