Sisältöön

Intersport

Urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa

Intersport –ketju on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja, joka työllistää yli 900 henkilöä eri työtehtävissä.  Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin.

Asiakaslähtöisen toimintamme perustana on tiivis yhteistyö kauppiaittemme, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Intersport Finland Oy toimii Suomessa osana Kesko-konsernia. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaamme ohjaavana lähtökohtana on meille kaikille intersportilaisille ja asiakkaillemme tärkeä.

Intersport-brändi palvelee tällä toiminta-ajatuksella kuluttajiaan yli 5400 kaupassa ja 42 maassa ympäri maailmaa. Kaikkiaan Intersport –kauppoja on Suomessa 62.

Asiakaslupauksemme

Lupaamme asiakastyytyväisyyden ja luotettavuuden
Asioidessasi Intersportissa tiedät saavasi luotettavan ja turvallisen ostokokemuksen.

Lupaamme ammattitaitoisen ja henkilökohtaisen palvelun
Intersportissa asioidessasi saat alan parasta palvelua. INTERSPORT-kaupan henkilökunta on koulutettu alansa ammattilaisiksi ja he osaavat huomioida yksilölliset tarpeesi.

Lupaamme alan parhaan valikoiman maailman johtavia tuotemerkkejä
Kansainvälinen Intersport-verkostomme palvelee maailmanlaajuisesti yli 150.000 asiakasta päivittäin. Kansainvälisyytemme mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan sinulle ainutlaatuisen valikoiman maailman parhaita urheiluvälineitä, -tuotteita ja -merkkejä sekä alan viimeisimmät uutuudet.

Vaihto- ja palautusoikeus
Intersport lupaa sinulle täyden vaihto- ja palautusoikeuden. Voit palauttaa ostamasi tuotteen 30 päivän sisällä käyttämättömänä alkuperäispakkauksessa ostokuitin osoittamaan Intersport-kauppaan. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske erikseen merkittyjä poistotuotteita.

Palkitsemme kanta-asiakkaitamme

K-ryhmän laaja ja monipuolinen kanta-asiakasjärjestelmä takaa sinulle, että Intersportin kanta-asiakkaana saat Plussaa kaikista ostoksistasi.

Vastuullisuus Intersportissa

Kestävän kehityksen periaatteet ja vastuulliset toimintatavat ovat keskeinen osa kansainvälisen Intersportin ja sen maaorganisaatioiden jokapäiväistä toimintaa. Me Intersportissa haluamme tarjota turvallisia tuotteita sekä auttaa ja kannustaa asiakkaitamme tekemään oikeita ja kestäviä valintoja liikuntaharrastuksensa tueksi. Teemme myös pitkäjänteistä työtä henkilöstön työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja parantamiseksi läpi työuran.

Olemme sitoutuneet vastuulliseen hankintamalliin, jonka tarkoituksena on varmistaa tuotteiden laatu unohtamatta kuitenkaan ympäristöön ja eettisyyteen liittyviä vaatimuksia ja yksityiskohtia.

Lue aiheesta lisää täältä.

Voit myös tutustua vastuullisuusteemoihimme täältä.

Intersport seura- ja yrityskauppa

Laatua ja etuja yhteishankinnoilla. Palvelemme seuroja, yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa urheilutekstiileihin ja -välineisiin liittyvissä tarpeissa. Kun keskitätte hankintanne, hyödytte tehokkaasti Intersportin monipuolisesta valikoimasta ja tarjoamistamme sopimusasiakkaan eduista.

Lisätietoja hankinnoista ja sopimuksista saatte helposti
ottamalla yhteyttä lähimpään Intersport-kauppaanne.

Mitä on seurakauppa?

Intersportin seurakauppamallisto on tarkoitettu kaikille Suomen urheiluseuroille ja joukkueille. Tarjoamme edulliset, tuntuvasti alennetut seurahinnat kaikille seuroille, yrityksille ja yhteisöille. Kun keskitätte hankintanne hyödytte tehokkaasti Intersportin monipuolisesta valikoimasta ja tarjoamistamme sopimusasiakkaan eduista.

Seuratuotteita myyvät Intersport -kaupat auttavat seuraasi löytämään juuri oikeat tuotteet järkevään hintaan. Yhtenäisen seuramalliston kautta pyrimme auttamaan joukkuettanne hankkimaan oikeanlaiset vaatteet ja varusteet mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Olipa joukkueesi sitten suuri tai pieni, löydät valikoimastamme varmasti juuri teille sopivat ratkaisut.

Seuratuotteiden jälleenmyyjät

Kaikki seurakauppamalliston tuotteet ovat erikseen nähtävillä ja sovitettavissa valituissa Team Sales -kaupoissamme. Esittelemme mielellämme, kuinka voimme tehdä yhteistyötä kanssanne. Voit pyytää tarjouksen seurakauppatuotteista keräämällä haluamasi tuotteet sivuiltamme löytyvään muistilistaan ja lähettämällä sen lähimmälle seuratuotteiden jälleenmyyjällemme. Vaihtoehtoisesti voit ottaa suoraan yhteyttä lähimpään seuratuotteita myyvään Intersport -kauppaan.

Meille on tärkeää, että saamme tehdä yhteistyötä suomalaisten seurojen kanssa ja siksi haluammekin tarjota kaikille seuroille, lajiin katsomatta, edullisimmat hinnat aina parhaalla palvelulla.Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.Tiedotteet

Intersport jatkaa panostuksiaan talviurheiluun ja ryhtyy Suomen alppimaajoukkueen yhteistyökumppaniksi

12.10.2018

Intersport Finland Oy ja Ski Sport Finland ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Intersportista tulee Suomen alppimaajoukkueen ...

Kajaanin Intersport-kauppiaat valittiin vuoden parhaiksi – kaupassa yli 200 vuotta Intersport-kokemusta

03.10.2018

Kajaanin Intersportin kauppiaat Katariina ja Mika Ronkainen on valittu vuoden 2017 Intersport-kauppiaiksi. Finaaliin valikoitui viime vuoden saavutust...

Intersport jälleen mukana Nenäpäivässä

01.11.2017

Suomen urheilukaupan markkinajohtaja Intersport Finland on tänä vuonna toista kertaa mukana maailman lasten hyväksi järjestettävässä Nenäpäivä-kampanj...

Medialle

Kesko-konsernin aineistopankki sisältää mm. kuvia toimialasta, kaupoista ja johdon henkilöistä sekä Keskon ja kauppaketjujen logot.  Aineistopankin kuvat on tarkoitettu viestinnälliseen käyttöön. Kuvia voi veloituksetta käyttää uutisoinnissa, kunhan lähde mainitaan.

Aineistopankki