Sisältöön

Intersport

Urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa

Intersport –ketju on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja, joka työllistää yli 900 henkilöä eri työtehtävissä.  Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin.

Asiakaslähtöisen toimintamme perustana on tiivis yhteistyö kauppiaittemme, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Intersport Finland Oy toimii Suomessa osana Kesko-konsernia. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaamme ohjaavana lähtökohtana on meille kaikille intersportilaisille ja asiakkaillemme tärkeä.

Intersport-brändi palvelee tällä toiminta-ajatuksella kuluttajiaan yli 5300 kaupassa ja 42 maassa ympäri maailmaa. Kaikkiaan Intersport –kauppoja on Suomessa 51.

Asiakaslupauksemme

Lupaamme asiakastyytyväisyyden ja luotettavuuden
Asioidessasi Intersportissa tiedät saavasi luotettavan ja turvallisen ostokokemuksen.

Lupaamme ammattitaitoisen ja henkilökohtaisen palvelun
Intersportissa asioidessasi saat alan parasta palvelua. INTERSPORT-kaupan henkilökunta on koulutettu alansa ammattilaisiksi ja he osaavat huomioida yksilölliset tarpeesi.

Lupaamme alan parhaan valikoiman maailman johtavia tuotemerkkejä
Kansainvälinen Intersport-verkostomme palvelee maailmanlaajuisesti yli 150.000 asiakasta päivittäin. Kansainvälisyytemme mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan sinulle ainutlaatuisen valikoiman maailman parhaita urheiluvälineitä, -tuotteita ja -merkkejä sekä alan viimeisimmät uutuudet.

Vaihto- ja palautusoikeus
Intersport lupaa sinulle täyden vaihto- ja palautusoikeuden. Voit palauttaa ostamasi tuotteen 30 päivän sisällä käyttämättömänä alkuperäispakkauksessa ostokuitin osoittamaan Intersport-kauppaan. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske erikseen merkittyjä poistotuotteita.

Palkitsemme kanta-asiakkaitamme

K-ryhmän laaja ja monipuolinen kanta-asiakasjärjestelmä takaa sinulle, että Intersportin kanta-asiakkaana saat Plussaa kaikista ostoksistasi.

Vastuullisuus Intersportissa

Kestävän kehityksen periaatteet ja vastuulliset toimintatavat ovat keskeinen osa kansainvälisen Intersportin ja sen maaorganisaatioiden jokapäiväistä toimintaa. Me Intersportissa haluamme tarjota turvallisia tuotteita sekä auttaa ja kannustaa asiakkaitamme tekemään oikeita ja kestäviä valintoja liikuntaharrastuksensa tueksi. Teemme myös pitkäjänteistä työtä henkilöstön työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja parantamiseksi läpi työuran.

Olemme sitoutuneet vastuulliseen hankintamalliin, jonka tarkoituksena on varmistaa tuotteiden laatu unohtamatta kuitenkaan ympäristöön ja eettisyyteen liittyviä vaatimuksia ja yksityiskohtia.

Lue aiheesta lisää täältä.

Voit myös tutustua vastuullisuusteemoihimme täältä.

Intersport seura- ja yrityskauppa

Laatua ja etuja yhteishankinnoilla. Palvelemme seuroja, yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa urheilutekstiileihin ja -välineisiin liittyvissä tarpeissa. Kun keskitätte hankintanne, hyödytte tehokkaasti Intersportin monipuolisesta valikoimasta ja tarjoamistamme sopimusasiakkaan eduista.

Lisätietoja hankinnoista ja sopimuksista löydätte seurakauppasivustoltamme ja ottamalla yhteyttä lähimpään Intersport-kauppaanne.

 Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

 

Medialle

Kesko-konsernin aineistopankki sisältää mm. kuvia toimialasta, kaupoista ja johdon henkilöistä sekä Keskon ja kauppaketjujen logot.  Aineistopankin kuvat on tarkoitettu viestinnälliseen käyttöön. Kuvia voi veloituksetta käyttää uutisoinnissa, kunhan lähde mainitaan.

Aineistopankki