Sisältöön

New Balance 530

New Balance 530 -tennarit sesongin huippuväreissä naisille ja miehille. ✓ Tutustu ikoniseen klassikkoon ja poimi oma parisi täydentämään vapaa-ajan asukokonaisuus!

Valkoiset New Balance 530 -tennarit jalassa.

New Balance 530 kengät ovat jokaisen vaatekaapin must-have!

New Balance 530 -lenkkarit ovat valloittaneet katumuodin jo 2000-luvun vaihteessa, ja ovat siitä asti olleet osa vapaa-ajan kuuminta muotia. Alunperin ne kehitettiin juoksukengiksi, mutta sittemmin mallia on kehitetty vastaamaan vapaa-ajan tarpeita tuoden juoksukengän mukavuuden arkeen.

New Balance 530 on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta

Jos tyyli ja mukavuus on valintakriteeriesi kärkipäässä, olet tullut oikeaan paikkaan. New Balance 530 -lenkkarit ovat täydellinen yhdistelmä nostalgista tyyliä ja mukavuutta.

  • Abzorb-välipohja antaa erinomaisen vaimennuksen ja pehmentää askellusta.
  • Hengittävä mesh-kangas pitää jalat viileinä ja sukat kuivana koko päivän ajan. 

Miksi Nb 530 kengät kannattaa hankkia Intersportista?

Intersportista löydät New Balance 530-mallin useissa eri väreissä, joten löydät varmasti omaan tyyliisi sopivat kengät. Katso värit tältä sivulta tai kurkkaa tuotekortilta kauppojemme saatavuustiedot.

Kurkkaa myös kaikki tennarit tai täydennä asukokonaisuutesi New Balancen vaatteilla tai nappaa itsellesi toisen New Balance -kengät.

Paljonko New balance 530 -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat New balance 530 -kategorian tuotteet saat hintaan 88.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 125.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: New balance 530

5/5

Perustuu 2 arvosteluun