Sisältöön

Jalkapallokengät

Parhaat vinkkimme jalkapallokenkien valintaan
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Jalkapallokengät kategoriat

Jalkapallokengät

Jalkapallokengät eli niin sanotut nappikset ovat jalkapalloilijan tärkein varuste. Jalkapallokenkien ansiosta juokseminen pehmeimmälläkin nurmella sujuu ja jalkapalloon saa paremman kosketuksen. Jalkapallokengät myös suojaavat jalkaa potkujen tärähdyksiltä ja vastustajien iskuilta. Jalkapallokengistä löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja – tärkeää onkin valita juuri omaan jalkaan ja käyttötarkoitukseen sopivat pelikengät. Tarkoituksenmukaisesti valituilla jalkapallokengillä saat optimaalisen kosketuksen palloon, liikut nopeammin ja vältyt nilkka- ja polvivaurioilta. Käyttötarkoitukseensa sopivat jalkapallokengät myös kestävät pidempään käyttökelpoisina.

Jalkapallokenkien valintaan vaikuttaa omien mieltymysten lisäksi pelialusta, pelitiheys, oma pelipaikka ja kenkien istuvuus.  Jalkapallokengät luokitellaan perinteisesti erilaisilla kirjainkoodeilla pohjavaihtoehtojen mukaan seuraavasti: SG, FG, AG, TF ja IC. Pehmeimmille alustoille, kuten nurmikentälle, soveltuvat irrotettavilla ja kätevästi vaihdettavilla nappuloilla varustetut kengät. Kovemmalle nurmikentälle ja pehmeälle tekonurmelle soveltuu FG-malli. Kovemmalle tekonurmelle valitaan AG-malli, jossa on vahvistettu kärkiosa ja matalammat nappulat. Kovemmille alustoille, kuten hiekkakentälle tai kovalle tekonurmelle sopii myös TF-malli, joka on matalanappulainen jalkapallokenkä. Kaikkein kovimmille alustoille, kuten futsal-kentälle soveltuu IC-malli, jossa ei ole ollenkaan nappuloita, vaan tasainen sisäpelikenkäpohja.

Suuresta jalkapallovalikoimastamme löydät korkealaatuiset ja tyylikkäät jalkapallokengät sekä kovemmille että pehmeämmille sisä- ja ulkoalustoille. Valikoimastamme löydät niin naisten, miesten kuin lastenkin jalkapallokengät parhailta merkeiltä kuten Nike, adidas ja PUMA. Saatavilla on sekä nahkaisia että tekonahkaisia jalkapallokenkiä, sekä erityisesti hyökkääjille ja puolustajille suunniteltuja jalkapallokenkämalleja. Kun kaipaat apua itsellesi sopivien kenkien valintaan, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään oikean vaihtoehdon ja koon. Kun olet löytänyt täydelliset jalkapallokengät, tutustu myös jalkapallovaatteisiin, jalkapalloihin , säärisuojiin ja muihin jalkapallovarusteisiin. Päivitä vaatteet ja varusteet kuntoon ja ota ilo irti jalkapallosta!

Paljonko jalkapallokengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat jalkapallokengät -kategorian tuotteet saat hintaan 45.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 294.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 116 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat jalkapallokengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Future 7 Ultimate FG/AG Wn S - jalkapallokengät, adidas Predator Accuracy.3 Multi-Ground Boots Jr - jalkapallokengät ja Puma King Ultimate FG/AG - jalkapallokengät sekä suosituin merkki on Puma.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: jalkapallokengät

5/5

Perustuu 3 arvosteluun