Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksuliivit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (12)
  12 / 12 tuotetta

  Juoksuliivit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksuliivit ja muut Juoksuvarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Juoksuliivit verkkokaupassamme ovat Salomon S/lab Sense 2 Set - juoksuliivi, Salomon S/Lab Sense Ultra 5 Set - juoksuliivi ja Salomon Sense Pro 10 Set - juoksuliivi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Adv Skin 5 Set - juoksuliivi, jonka hinta on 120.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 130.00 € - 160.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juoksuliivit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Juoksuliivit-kategorian tuotteet saat hintaan 120.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksuliivit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon S/lab Sense 2 Set - juoksuliivi, Salomon S/Lab Sense Ultra 5 Set - juoksuliivi ja Salomon Sense Pro 10 Set - juoksuliivi sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juoksuliivit

  4.8/5

  Perustuu 5 arvosteluun