Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätJuoksuliivit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksuliivit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Salomon Adv Skin 5 Set - juoksuliivi, Salomon Adv Skin 5 Set W - juoksuliivi ja Salomon Active Skin 4 Set - juoksuliivi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics H3 Ii Juomareppu - juoksuliivi, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 170.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juoksuliivit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juoksuliivit -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 170.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juoksuliivit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Adv Skin 5 Set - juoksuliivi, Salomon Adv Skin 5 Set W - juoksuliivi ja Salomon Active Skin 4 Set - juoksuliivi sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juoksuliivit

4.5/5

Perustuu 4 arvosteluun