Paljon uusia alennettuja tuotteita! LAST CHANCE - tee kevään parhaat löydöt!
 
LAST CHANCE TÄYDENTYI  UUSILLA TUOTTEILLA!
 

LAST CHANCE -osiomme uudistui, ja on nyt pullollaan mahtavia tarjouksia huippumerkkiemme suosikeista. Ole nopea ja tee kevään parhaat löydöt!

 
 
 

  • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa ´Naisten tennarit´
  • Koko
  • Väri
  • Merkki
  • Poista valinnat
  • Näytä tuotteet (79)
79 tuotetta

Naisten tennarit


Naisten tennarit ovat trendikäs lisä rentoon vapaa-ajan asuun. Tennarit on helppo yhdistää kaikenlaisiin asukokonaisuuksiin – niistä löytyy lukematon määrä erilaisia tyylejä ja värivaihtoehtoja. Tennarit sopivat jokaiselle, sillä ne ovat jalassa pehmeät ja kevyet. Erityisesti sporttisemmista malleista löytyy loistavia teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät naisten tennarien käyttömukavuudesta ylivertaisen. Iskuvaimennetun pohjan, joustavan pintamateriaalin ja pehmeän istuvuuden ansioista voit astella samoissa kengissä koko päivän. Tyylikkäitä ja korkealaatuisia sporttitennareita valmistavat esimerkiksi Nike ja adidas.

Tennarit sopivat hyvin myös ympärivuotiseen käyttöön – tähän soveltuvat loistavasti lämpimät, säänkestävät ja muodikkaat talvitennarit. Itselle sopivia kenkiä ostaessa kannattaa oman tyylin ja käyttötarkoituksen lisäksi kiinnittää huomioita myös oikean koon valintaan.

Kenkää on aina hyvä sovittaa ennen ostopäätöstä, jotta varmistat parhaan istuvuuden ja mukavuuden. Kun arvioit oikeaa kokoa, huolehdi että kengän kärkeen jää noin 1 cm tyhjää liikkumavaraa. Kengät eivät saa puristaa myöskään sivuilta tai jalkapöydän päältä. Monipuolisesta kenkävalikoimastamme löydät paljon tyylikkäitä naisten tennareita huippumerkeiltä kuten PUMA ja Vans. Saatavilla on esimerkiksi klassisia naisten varsitennareita, nauhattomia slip-on-tennareita, urheilullisempia malleja sekä naisten talvitennareita. Kun olet löytänyt etsimäsi tennarit, tutustu myös naisten takkeihin, paitoihin ja asusteisiin.