Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Vinkeillämme boostia juoksuun
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Juoksukengät kategoriat

Juoksukengät

Juoksukengät ovat jokaisen juoksijan tärkein varuste. Itsellesi sopivilla juoksukengillä nautit suosikkisharrastuksestasi enemmän, juokset turvallisesti ja parannat suoritustasi huomattavasti. Itselle sopivia juoksulenkkareita valitessa kannattaa pohtia ensi sijassa omaa käyttötarkoitusta: millaisia matkoja yleensä juokset, millaisella alustalla juokset ja kuinka säännöllisesti juokset. Myös oma juoksutekniikka ja kehonkoostumus vaikuttavat siihen, millaiset lenkkikengät tulisi hankkia. Aktiivisen juoksun harrastajan kannattaa hankkia useammat juoksukengät erilaisiin käyttötarkoituksiin ja vuodenaikoihin. Lue alta vinkit ja valitse juuri sinulle parhaat juoksukengät Intersportin laajasta valikoimasta – löydät esimerkiksi suosikkikategoriat kuten asics-juoksukengät sekä Nike-juoksukengät ja paljon muita huippumerkkejä!

Ylipronaatio-juoksukengät vai neutraalit – Intersportista löydät koko valikoiman 

Rasitusvammojen ja mahdollisten kiputilojen välttämiseksi juoksukenkiä valitessa on tärkeää arvioida oman jalan mittasuhteita ja jalkapohjan tuen tarvetta, eli pronaatiota. Pronaatiolla tarkoitetaan nilkan luonnollista liikerataa, joka vaimentaa kehoon kohdistuvia voimia. Matalakaarisessa jalkaterässä ilmenee askeltaessa yleensä ylipronaatiota ja korkeakaarisessa alipronaatiota. Jotta juoksuaskel rullaa tukevasti ja turvallisesti, mahdollinen yli- tai alipronaatio tulisi huomioida juoksukenkiä valitessa. Pronatoivaan askeleeseen sopivia juoksukenkiä löydät esimerkiksi Brooksin juoksukengät -valikoimasta. Sopivan mallin löydyttyä ja oikeaa kokoa arvioidessa kannattaa muistaa, että kengän kärkeen tulisi jättää noin sentin verran tyhjää tilaa. Tilaa on oltava siksi, koska jalka turpoaa aina juostessa. Katso myös Intersportin vinkit parhaat juoksukengät 2024 -artikkelista. 

Parhaat juoksukengät edullisesti Intersportista

Olitpa sitten aloitteleva lenkkeilijä tai kokeneempi juoksija, laajasta valikoimastamme löydät juuri omaan tasoosi, jalan muotoosi ja juoksutyylisi täydellisesti sopivat juoksukengät. Suuresta valikoimastamme löydät myös erilaisiin maastoihin ja sääolosuhteisiin soveltuvat juoksulenkkarit, kuten talvijuoksukengät ja maastojuoksukengät. Katso uusimmat mallit huippumerkeiltä, kuten esimerkiksi New Balance -juoksukengät tai adidas-juoksukengät. Tutustu myös esimerkiksi naisten juoksukengät -valikoimaan tai miesten juoksukengät -valikoimaan helposti netissä. Halusitpa sitten turvallisen startin juoksuun tai hioa suorituksesi huippuunsa, asiantuntevat myyjät varmistavat että löydät etsimäsi. Löydät meiltä myös ainutlaatuiset ja yksilölliset FootBalance-pohjalliset, joilla räätälöit juoksukengistä optimaaliset juuri sinulle. Kun olet löytänyt täydelliset juoksukengät, muista panostaa myös oikeanlaiseen vaatetetukseen ja varustukseen – tutustu siis myös juoksutrikoisiin, juoksutakkeihin ja juoksupaitoihin.

Laadukas valikoima juoksukenkiä eri tarpeisiin

Muista valita juoksukengät omaan käyttötarkoitukseesi, askellukseesi ja ympäristöösi. Hyvät juoksukengät vaikuttavat valtavasti lenkkeilyn mielekkyyteen ja nautintoon sekä suorituskykyyn. Tässä muutamat vinkit, minkä avulla voit tehdä päätelmiä sinulle sopivista juoksukengistä. Intersportissa voit aina kääntyä asiantuntevan ja palvelevan ammattilaisen apuun lähimmässä Intersport-kaupassa.

  • Neutraalit juoksukengät: Valikoimastamme löydät esimerkiksi neutraalit juoksukengät, jotka sopivat askellukselle ilman suurempia poikkeamia, tarkoittaen että jalka ei käänny liikaa sisään eikä ulospäin. Askelluksesi voit helposti tutkituttaa lähimmässä Intersport-kaupassa, jossa pystytään analysoimaan askellus helposti ja nopeasti esimerkiksi FootBalance-skannerin avulla.
  • Ylipronaatio juoksukengät: Pronaatio on jalan luonnollinen tapa vaimentaa askellusta. Jalkaterän kaaret joustavat, ja vähentää liikkumisesta, kävelystä sekä juoksusta aiheutuvaa iskutusta jalalle. Ylipronaatioksi kutsutaan, kun jalka kääntyy liikaa sisäänpäin. Lievä ylipronaatio ilmenee liikkuessa ja vahva ylipronaatio on selkeästi nähtävillä jo seisoessa. Valikoimamme tuetut juoksukengät tunnistat tuotetiedoissa termista "tuki". 
  • Paljasjalkakengät: Viime vuosina suursuosioon nousseiden paljasjalkakenkien hyödyt ovat kiistattomat. Paljasjalkakenkien teho perustuu 0 millin droppiin, tarkoittaen että kantapää ja päkiä ovat jalan luontaisessa asennossa. Tämä vahvistaa tehokkaasti jalan lihaksistoa ja ennalta ehkäisee useita eri kiputiloja. 

Juoksukengät ammattilaisen opastuksella Intersportista

Juoksukenkien valinta saattaa aiheuttaa päänvaivaa, sillä valikoima on valtava. Ei hätää, meidän puoleen voit kääntyä aina. Jokaisesta Intersport-kaupasta löydät koulutetut, asiantuntevat myyjät, jotka auttavat sinua valintaprosessissa.

Paljonko juoksukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juoksukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 290.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 430 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juoksukengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Hoka W Clifton 9 - naisten juoksukengät, Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX W - naisten juoksukengät ja Hoka W Arahi 7 Wide - naisten juoksukengät sekä suosituin merkki on Hoka.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juoksukengät

4.56/5

Perustuu 611 arvosteluun