Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Tilauksen toimitus

Näet tuotekortilta ja ostoskorista tuotteiden keskimääräisen toimitusajan. Saat toimituksen mukana lähetyslistan, joka toimii kuittina ostoksestasi ja mahdollisena takuutodistuksena. Lähetyslista toimitetaan myös ilmoittamaasi sähköpostiin.

Verkkokauppasivuilla mainitut toimitustavat koskevat vain toimituksia Intersport-verkkokaupasta. Tilauksellesi voit valita tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman.

Normaalit toimitustavat

Tuotteiden vaihtaminen ja palauttaminen on ilmaista.

Toimitustapa Hinta Hinta clubilaisille
Nouto lähimmästä Matkahuollon noutopisteestä
Matkahuolto Lähellä -paketti noutopisteisiin
7,90 € 5,90 €
Posti - Postipaketti
Postin toimitus Smartpost -automaatteihin tai postitoimipaikkoihin.
7,90 € 5,90 €
Nouto DB Schenkerin noutopisteistä.
DB SCHENKER Noutopistepaketti.
7,90 € 5,90 €
Toimitus työpaikalle
Postin toimitus työpaikalle.
8,90 € 6,90 €
GLS Suomi Euro Business Parcel
Delivery to EU Countries to pickup locations
14,90 € 12,90 €
Postin kotipaketti
Toimitus kotiin. Posti on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 välillä.
11,90 € 9,90 €
Postipaketti Baltiaan
Delivery to Estland, Lithuania and Latvia
9,90 € 7,90 €
Matkahuolto kotijakelu
Kotiin toimitus. Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, Suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.
11,90 € 9,90 €

Huom! Lisäksi isokokoisilla tuotteilla voi olla pakollinen erikoiskuljetusmaksu 9,90€ - 19,90€ postitoimipaikkaan tai Postin kotiinkuljetus 19,00€ - 69,00€. Erikoiskuljetusmaksu on suurempi painavilla ja isokokoisilla tuotteilla. Kuljetusmaksu on mainittu tuotetiedoissa. Joillakin isokokoisilla ja/tai painavilla tuotteilla, esim. pitkillä mailoilla ja painavilla kahvakuulilla, on erikoiskuljetusmaksu postitoimipaikkaan 9,90€

Toimitamme tilauksia seuraaviin maihin: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tsekki, Viro ja Unkari. HUOM! Tuotteet voi palauttaa omalla kustannuksella.

Ahvenanmaan toimitukset - Lue arvonlisäveroista täältä

 

Tilauksen maksutavat

 

Maksutapoina toimivat verkkopankit, maksukortit, maksutapasovellukset sekä lasku ja erämaksu. Palautuksissa hyvitämme tilaukset samalle maksutavalle, jolla tilaus on maksettu. 

Pankit: OP, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, Säästöpankki, POP-Pankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken

Maksukortit: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express

Maksutapasovellukset: Mobilepay ja Applepay

Lasku: Voit maksaa verkko-ostoksesi kerralla laskulla tai kertaluotolla, jossa valitset sinulle sopivimman maksuajan ja kuukausierät. Laskulla saat ostoksillesi aina 30 päivää korotonta maksuaikaa.