Paljon uusia alennettuja tuotteita! LAST CHANCE - tee kevään parhaat löydöt!
 
LAST CHANCE TÄYDENTYI  UUSILLA TUOTTEILLA!
 

LAST CHANCE -osiomme uudistui, ja on nyt pullollaan mahtavia tarjouksia huippumerkkiemme suosikeista. Ole nopea ja tee kevään parhaat löydöt!

 
 
 

  • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa ´Polkupyörät´
  • Koko
  • Väri
  • Merkki
  • Poista valinnat
  • Näytä tuotteet (121)
121 tuotetta

Polkupyörät

Laajasta polkupyörämallistostamme löydät luotettavat ja käyttömukavat polkupyörät jokapäiväiseen liikkumiseen. Mallistostamme löytyy paljon polkupyöriä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi rennot citypyörät kaupunkipyöräilyyn, maastopyörät rajumpaan menoon, hybridipyörät monipuoliseen ajoon ja perheen nuoremmilla lasten polkupyöriä ja maastopyöriä. Mallistostamme löydät polkupyöriä mm. merkeiltä Nopsa, Nakamura, TunturiNishiki ja Crescent

Polkupyörää ostettaessa kannattaa myös hyödyntää asiantuntevia myyjiämme.  Ammattitaitoisen myyjän avulla mieluisan ja ennen kaikkea omiin käyttötarpeisiin parhaiten soveltuvan polkupyörän löytyminen on helppoa ja vaivatonta.

Pidä myös huolta pyörästäsi, sillä säännöllisellä huoltamisella polkupyöräsi on toimintavarmempi ja kestää pidempään. Huolletulla polkupyörällä on myös turvallista ja vauhdikasta ajaa. Pyörän huolto on parasta ajoittaa aina kun pyörää käytetään pidemmän tauon jälkeen.

Intersportin valtakunnallinen verkosto varmistaa vaivattoman polkupyörän hankinnan ja huollon kaikkialla Suomessa sekä saat kattavaa ja monipuolista apua myös takuuasioissa. Tutustu valikoimaan ja tilaa polkupyöräsi verkosta tai varaa ja koeaja suosikkisi lähimmässä kaupassasi!