Intersport Helsinki Puhos

Monipuolinen valikoimamme rakentuu tunnetuista laatumerkeistä sekä Intersport-ketjun omista merkkituotteista. Intersport Helsinki Puhos Pro-erikoisvalikoimaan kuuluvat Alppi, Jääkiekko, Hiihto

Aukioloajat

Ma-Pe
10-20
La
10-18
Su
12-18
Poikkeusaukioloajat

Palvelemme loppiaisena 6.1.2016 klo 12-18.

Tervetuloa ostoksille!

Helsinki Puhos

Puotinharjun ostoskeskus
00900 Helsinki

Puh. 0207 490410
Mail. puhos@intersport.fi

Kauppias Jyrki Mollgren
Kauppias Tiia Mollgren

Kaupan osastot

Juoksu
Nauti kilometreistäsi Juoksuosastomme on kattava läpi koko vuoden. Vaatteita löytyy sekä kuntoilijalle että aktiivijuoksijalle shortseista lämpimiin talvitrikoisiin. Toimiva vaatetus parantaa suoritustehoasi ja tekee liikunnasta mukavaa.  Jokainen jalka ja jokainen askellus on erilainen, joten ennen kaikkea juoksijan tärkeimmän varusteen eli kenkien hankkimisessa kannattaa hyödyntää asiantuntemusta. Kun kenkä sopii jalkasi rakenteeseen ja sen toimintaan juostessasi, edessäsi on nautinnollisia kilometrejä.
Pyöräily
Satulassa aidosti vapaaPyöräily on erinomainen kestävyys- ja hyötyliikuntamuoto. Ulkoilmasta, vaihtuvista maisemista ja hyvästä pyöräilyseurasta nauttii eniten, kun pyörä ja varustus vastaavat tarkoitustaan.Pyöräosastomme ammattilaiset auttavat sinua löytämään kattavasta valikoimasta sinulle sopivimman vaihtoehdon niin kaupunki-, maantie- kuin maastoajoonkin. Koeajat pyörän ja saat sen säädettynä ja ajovalmiina juuri sinua varten.Valikoimastamme löytyvät kattavasti kaikki muutkin pyöräilijälle tärkeät tuotteet. Kypärä kuuluu jokaisen fillaristin päähän, ja lajitekstiilit tuovat mukavuutta menoon.
Vapaa-aika
Trendikästä ja toimivaa Monipuolinen vapaa-ajanosastomme elää vuodenaikojen, sesonkien ja säiden mukaan uudistuen viikoittain. Meiltä löydät toimivat ulkoilu- ja sisäliikuntavaatteet niin aktiivimenoon kuin kevyempään reippailuunkin. Laadukkaasta materiaalista valmistettu vaate hengittää ja tuntuu mukavalta kovassakin menossa. Löydät valikoimistamme tekniset lajivaatteet sekä kattavan tarjonnan urheilulliseen vapaa-ajan pukeutumiseen. Kun vaatetus toimii ja näyttää hyvältä, saat piristystä liikkumiseen. Löydät meiltä sopivat vaatteet kaikkeen liikuntaan myös perheen pienimmille.
Maastohiihto
Maastossa mieli korkealla Tarjoamme laajan valikoiman hiihtovälineitä ja -tarvikkeita kaikille harrastajille kuntohiihtäjistä kilpaurheilijoihin.  Sukset voidaan jakaa karkeasti viiteen pääkategoriaan: kilpasuksiin, aktiiviharrastajan suksiin, kuntoilijan suksiin, erä- ja vaellussuksiin sekä lasten suksiin. Hiihtokengissä jako on lähes sama.  Erot voivat olla merkittäviä, ja valinta on tehtävä huolella. Hiihdettävyys vaikuttaa suoraan tekniikkaan, tekniikan oppimiseen sekä hiihdon taloudellisuuteen. Siksi oikeiden välineiden valinnassa korostuu henkilökunnan ammattitaito ja osaaminen.  Varusteiden valintaan vaikuttaa harrastusmäärän lisäksi hiihtäjän pituus, paino ja taitotaso. Vapaalle ja perinteiselle tyylille soveltuvat erilaiset sukset, vaikka etenkin aloittelija pärjää yhdistelmäsuksillakin. Kun vaatetus ja voitelu toimivat oikein, edessäsi on antoisia lenkkejä.
Jääkiekko
Vauhtia jäällä Jääurheilu monissa muodoissaan sytyttää tunnetusti suomalaiset. Oli kysymys sitten jääpeleistä, taitoluistelusta tai vaikkapa seikkailijaluonteille sopivasta retkiluistelusta, monipuolisen jääurheiluosastomme valikoima kattaa kaiken sen, mitä jään päällä tapahtuu. Osastoltamme löydät mittavat valikoimat suojia ja luistimia sekä pelaajille että maalivahdeille. Varusteiden laatu vaikuttaa olennaisesti harrastamisen mielekkyyteen. Kaikki lähtee tietenkin hyvistä luistimista, jotka tukevat oikealla tavalla. Laadukkaaseen merkkivalikoimaamme kuuluvat mm. Bauer, Reebok, CCM ja Easton.

Palvelut

Footbalance

Parempaa vointia joka askeleella - Footbalance

Footbalance on yksilöllinen pohjallinen, joka muotoillaan ilmaisen jalka-analyysin perusteella niin, että se tukee täydellisesti juuri sinun jalkasi kaaria. Pohjalliset parantavat kenkiesi istuvuutta ja laittavat jalkasi oikeaan asentoon. Näin jalat toimivat paremmin, ja rasitusvammat vähenevät. Kun virheasennot korjaantuvat ja askel tehostuu, jalkasi myös väsyvät hitaammin.

Voit käyttää Footbalance-pohjallisia paitsi liikunnassa myös arjen riennoissa. Säännöllisesti käytettynä yksilölliset pohjalliset korjaavat koko kehosi linjausta ja ryhtiä. Tiesitkö, että jalan virheasennoista kärsii tietäen tai tietämättään noin 70 prosenttia suomalaisista?


Jääurheiluhuolto

Ketterät terät ja puhtia potkuun 

Koska luistelija seisoo kahden kapean terän päällä, luistimen laatu ja kunto merkitsevät paljon. Luistimen terän, terärungon ja niittien kuntoa kannattaa tarkkailla säännöllisesti, ja kun on huollon aika, työlle vaaditaan osaavat tekijät.

Intersportin jääurheiluhuollossa teroitamme ja muotoilemme luistimesi ammattitaidolla. Käytettävissämme ovat parhaat välineet ja rutkasti ammattitaitoa. Hoidamme tarvittaessa myös terien vaihdon. Halusitpa sitten ketterästi kääntyvät terät tai puhtia potkuusi, huollamme harrastusvälineesi huippukuntoon.

Työhinnasto:

Teroitus 9€

Vahateroitus 13€

Channel Z teroitus 25€

Muotoiluteroitus 18€

Matkaluistinteroitus 24€

Terämuovien niittaus 36€/pr

Teränvaihto 10€

Lestin levitys 20€

Uunimuotoilu 10€

Lavan vaihto (myös salibandy) 10€

Visiirin/ristikon asennus 10€

Muut työt sopimuksen mukaan.


Pyörähuolto

Vuosihuolto vaivatta 

Vaikka polkupyörä vaikuttaa ensisilmäykseltä yksinkertaiselta, tarkempi tarkastelu paljastaa paljon tekniikkaa ja rakenteita. Jotta pyöräsi toimisi niin kuin sen pitää, se tulee huoltaa säännöllisesti. Me Intersportissa teemme sinulle pyörähuollon helpoksi.

Perushuollon lisäksi hoidamme renkaanvaihdot, vaihteensäädöt ja muut esille tulevat ongelmat nopeasti ja luotettavasti. Pyörä kaipaa perusteellista huoltoa vähintään kerran vuodessa. Hyvässä kunnossa pyörä on miellyttävä ja turvallinen käyttää.

Huoltohinnasto:

Ensihuolto max.300km ajettu (sisäänajohuolto)

Puhoksesta ostetut ja 3kk sisällä huoltoon tuodut 30€
Muut 70€

Vuosihuolto/Vuosihuolto Plus

1 vaihteinen 70€/90€
3/7/8 vaihteinen 80€/125€
MTB/Hybrid 95€/125€

Sisältää seuraavat työt:

-Kaikki toiminnot tarkistetaan, vaihteet-, jarrut-, keskiö-, ohjainlaakeri-, navat- ja puolaukset säädetään, ketjut voidellaan tai tarvittaessa vaihdetaan, ulkovaihteet puhdistetaan, vaijerit voidellaan, ruuvit ja mutterit kiristetään. Uusittavat osat veloitetaan erikseen.

Vuosihuolto Plus sisältää lisäksi napojen avauksen.

Täyshuolto:

1-vaihteinen 110€
3/7/8 vaihteinen 150€
MTB/Hybrid 170€

Sisältää seuraavat työt:

-Pyörä pestään, keskiö-, ohjauslaakeri- ja navat puretaan, rattaat ja ketjut vaihdetaan tarvittaessa, vaijerit voidellaan, puolaukset  tarkistetaan, vaihteistot ja jarrut säädetään, vioittuneet osat  vaihdetaan. Uusittavat osat veloitetaan erikseen.


Suksihuolto

 

 Potkua ja pitoa

Talvisesta liikunnasta saa parhaan ilon, kun välineet ovat kunnossa. Tervetuloa siis huollattamaan murtomaasuksesi, alppisuksesi ja lumilautasi meille. Asiaan vihkiytyneet ammattilaisemme hiovat ja voitelevat suksesi ja lumilautasi huippukuntoon, ja pääset nauttimaan raikkaasta ulkoilmaliikunnasta täysin rinnoin.

 

Murtomaahinnasto:

Kertavoitelu 15€

Pohjustusvoitelu 30€ (pohjavoide+ kelivoide 2 kerrosta)

LF Uunivoitelu 40€ (LF pohjavoide+ LF kelivoide)

Perushionta 20€ (kuvio 10)

Hionta 30€ (muut kuviot kuin 10)

Puhdistus 10€

Pitovoitelu 10€ (sis. pohjavoiteen)

Pitoteipin asennus 5€ (teippi veloitetaan erikseen)

Pohjavoide 5€

Sauvaparin lyhennys 10€

Siteiden vaihto/siirto 10€

Paikkaus alkaen 5€

 

Lasketteluhinnasto:

Sukset

Perushuolto 40€

Täyshuolto alkaen 50€

Voitelu 20€

Uunivoitelu 50€

 

Lumilaudat

Perushuolto 45€

Täyshuolto alkaen 55€

Voitelu 25€

Uunivoitelu 50€

 

Monon lestinlevitys 50€

Siteiden kiinnitys/siirto 50€

(Meiltä ostettuihin suksiin ja lautoihin siteiden asennus veloituksetta)

Siteiden säätö 10€


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Anna palautetta kaupalle

Oheisella lomakkeella voitte lähettää palautetta suoraan kaupalle.