Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pitopohjasukset
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (49)
  49 / 49 tuotetta

  Pitopohjasukset ja karvapohjasukset eli skin-sukset

  Omaan hiihtotyyliin ja taitotasoon sopivat sukset ovat jokaisen hiihtäjän tärkein varuste. Oikein valitut sukset luistavat ja tarjoavat juuri sopivasti pitoa. Pidon ja luiston kannalta tärkeää on myös sään mukaan tehty suksien voitelu. Perinteisten voideltavien suksien lisäksi on saatavilla myös pitopohjasuksia , joista osaa kutsustaan myös nimellä karvapohjasukset. Pitopohjasukset eivät tarvitse ollenkaan pitovoitelua, sillä niiden pohjat on varusteltu luontaisilla pito-ominaisuuksilla. Jos olet vasta aloittelemassa hiihtoharrastustasi ja etsit helppohoitoisia suksia, pitopohjasukset ovat sinulle oivallinen valinta. Jotta pitopohjasukset säilyvät pitkään käyttökelpoisina, ne tulee muistaa puhdistaa ja kuivata huolellisesti aina jokaisen käyttökerran jälkeen. Lika ja kosteus tukkivat huokoisen pohjan ja tekevät siten hallaa pitopohjasuksien pohjakäsittelylle.

  Parhaat karvapohjasukset ja pitopohjasukset eri tilanteisiin

  Pitopohjasuksien valinnassa tärkeintä on löytää itselle sopiva pito. Suksista löytyy useampia eri pohjatyyppejä, kuten zero-pitopohja, nanogrip-pohja ja skin-pohja. Nanogrip-pohja on pinnoitettu koko matkalta – se soveltuu hyvin kaikkiin sääolosuhteisiin. Monikäyttöinen nanogrip-pohja on hyvä valinta aloittelijalle ja satunnaiselle harrastelijalle. Zero-pitopohjasukset on sen sijaan varusteltu karhennetulla pohjalla pitoalueelta. Ne soveltuvat hyvin 0-keliin ja kosteampaan hiihtosäähän aktiiviselle hiihdon harrastajalle. Skin-pitopohjasuksien ja toiselta nimeltään karvapohjasuksien pohja on varusteltu pitokarvalla, joka luo kitkan suksen ja lumen välille. Skin-sukset sopivat kaikkiin hiihtokeleihin, mutta ne vaativat aavistuksen harjaantuneemman hiihtotekniikan. Jos haluat löytää hyvät pitopohjasukset, kannattaa turvautua asiantuntevan myyjän apuun.

  Pitopohjasukset vai karvapohjasukset?

  Haluatko löytää hyvät pitopohjasukset tai karvapohjasukset? Intersportin kattavasta suksivalikoimasta löydät parhaat pitopohjasukset kaikkiin sääoloihin ja eritasoisille maastohiihtäjille. Zero-pitopohjasukset, skin-pitopohjasukset / karvapohjasukset tai nanogrip-sukset – meiltä löydät ne kaikki. Valikoimastamme löydät sukset luotettavilta huippumerkeiltä: esimerkiksi korkealaatuiset Fischer-pitopohjasukset, Salomon-pitopohjasukset ja Rossignol-pitopohjasukset löydät meiltä. Juuri sinulle sopivan pitopohjan valinnassa sinua avustavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa pitopohjasukset netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassa. Muista hankkia myös muut vaatteet- ja varusteet maastohiihtoon. Tutustu esimerkiksi hiihtovaatteisiin, hiihtomonoihin ja hiihtovarusteisiin.

  Paljonko pitopohjasukset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat pitopohjasukset -kategorian tuotteet saat hintaan 50.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 769.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 49 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pitopohjasukset -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rossignol X-ium R-skin Stiff /race Cl - pitopohjasukset, Fischer Twin Skin Race Medium -setti Turnamic CL siteellä - nuorten pitopohjasukset ja Fischer Twin Skin Race Stiff -setti Turnamic CL siteellä - pitopohjasukset sekä suosituin merkki on Rossignol.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pitopohjasukset

  3/5

  Perustuu 3 arvosteluun