Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Pitopohjasukset ja karvapohjasukset eli skin-sukset

Omaan hiihtotyyliin ja taitotasoon sopivat karvapohjasukset ovat jokaisen hiihtäjän tärkein varuste. Oikein valitut sukset luistavat ja tarjoavat juuri sopivasti pitoa. Pidon ja luiston kannalta tärkeää on myös sään mukaan tehty suksien voitelu. Perinteisten voideltavien suksien lisäksi on saatavilla myös pitopohjasuksia , joista osaa kutsustaan myös nimellä karvapohjasukset. Pitopohjasukset eivät tarvitse ollenkaan pitovoitelua, sillä niiden pohjat on varusteltu luontaisilla pito-ominaisuuksilla. Jos olet vasta aloittelemassa hiihtoharrastustasi ja etsit helppohoitoisia suksia, pitopohjasukset ovat sinulle oivallinen valinta. Jotta pitopohjasukset säilyvät pitkään käyttökelpoisina, ne tulee muistaa puhdistaa ja kuivata huolellisesti aina jokaisen käyttökerran jälkeen. Lika ja kosteus tukkivat huokoisen pohjan ja tekevät siten hallaa pitopohjasuksien pohjakäsittelylle.

Parhaat karvapohjasukset ja pitopohjasukset eri tilanteisiin

Pitopohjasuksien valinnassa tärkeintä on löytää itselle sopiva pito. Suksista löytyy useampia eri pohjatyyppejä, kuten zero-pitopohja, nanogrip-pohja ja skin-pohja. Nanogrip-pohja on pinnoitettu koko matkalta – se soveltuu hyvin kaikkiin sääolosuhteisiin. Monikäyttöinen nanogrip-pohja on hyvä valinta aloittelijalle ja satunnaiselle harrastelijalle. Zero-pitopohjasukset on sen sijaan varusteltu karhennetulla pohjalla pitoalueelta. Ne soveltuvat hyvin 0-keliin ja kosteampaan hiihtosäähän aktiiviselle hiihdon harrastajalle. Skin-pitopohjasuksien ja toiselta nimeltään karvapohjasuksien pohja on varusteltu pitokarvalla, joka luo kitkan suksen ja lumen välille. Skin-sukset sopivat kaikkiin hiihtokeleihin, mutta ne vaativat aavistuksen harjaantuneemman hiihtotekniikan. Jos haluat löytää hyvät pitopohjasukset, kannattaa turvautua asiantuntevan myyjän apuun.

Pitopohjasukset vai karvapohjasukset?

Haluatko löytää hyvät pitopohjasukset tai karvapohjasukset? Intersportin kattavasta suksivalikoimasta löydät parhaat karvapohjasukset kaikkiin sääoloihin ja eritasoisille maastohiihtäjille. Zero-pitopohjasukset, skin-pitopohjasukset / karvapohjasukset tai nanogrip-sukset – meiltä löydät ne kaikki. Valikoimastamme löydät sukset luotettavilta huippumerkeiltä: esimerkiksi korkealaatuiset Fischer-pitopohjasukset, Salomon-pitopohjasukset ja Rossignol-pitopohjasukset löydät meiltä. Juuri sinulle sopivan pitopohjan valinnassa sinua avustavat asiantuntevat myyjämme. Karvapohjasukset löydät myös pakettina, joten kannattaa tarkastaa suksipaketti-valikoima. Tilaa pitopohjasukset netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassa. Muista hankkia myös muut vaatteet- ja varusteet maastohiihtoon. Tutustu esimerkiksi hiihtovaatteisiin, hiihtomonoihin ja hiihtovarusteisiin.

Karvapohjasuksen valinta

Karvapohjasukset ovat oikein valittuna erittäin helpot sekä vakaat hiihtää. Karvapohjasukset toimivat jokaisella kelillä – valinnassa tulee ottaa huomioon karvapohjasuksen pituus, hiihtäjän taitotaso sekä valita sopivat karvapohjasukset painon mukaan. Hyvät karvapohjasukset kestävät useamman vuoden ja ovat ominaisuuksiltaan verrattavissa kisasuksiin.

Karvapohjasuksien huolto

Karvapohjasukset ovat täysin pitovoiteluvapaat ja helppokäyttöiset, mutta oikeaoppista hoitoa ei kannata unohtaa. Karvapohjasuksen huolto on hyvin helppoa ja vaivatonta. Karvapohjasukset eivät tarvitse pitovoitelua ja karvapohjasuksen karvan vaihto suoritetaan n. 1000 km välein. Sääolosuhteiden vaihdellessa laduille saattaa kerääntyä likaa, joka mahdollisesti tarttuu pitokarvaan. Karvaa kannattaa hoitaa karvan pitokarvan puhdistusaineella ja siihen kannattaa myös pakkaskelillä laittaa pitokarvan hoitoainetta. Valikoimastamme löydät esimerkiksi Swixiltä ja Vauhdilta valmiita hoitopakkauksia, joiden avulla pärjäät varmasti läpi talven.

Paljonko karvapohjasukset ja pitopohjasukset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat karvapohjasukset ja pitopohjasukset -kategorian tuotteet saat hintaan 50.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 700.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 34 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat karvapohjasukset ja pitopohjasukset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Set S/max Eskin Soft + Shift IN - pitopohjasukset, Salomon Cx Eskin Hard + Shift Bdg - pitopohjasukset ja Salomon RC eSKIN Junior Pm Plk Acc Jr - nuorten pitopohjasukset sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: karvapohjasukset ja pitopohjasukset

4/5

Perustuu 2 arvosteluun