Sisältöön

Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Laskettelukypärä

Laskettelu on mahtava talvilaji, jossa pääsee nauttimaan vauhdin hurmasta. Piditpä enemmän rauhallisesta pujottelusta tai kovasta vauhdista, laskettelussa voi aina sattua ja tapahtua. Riski loukkaantua ei katso ikää tai taitotasoa – kokeneempikin laskija voi kaatua tai törmätä toiseen laskijaan. Hyvä laskettelukypärä ei ehkäise kaatumisia, mutta suojaa päätäsi iskuilta ja tärähdyksiltä. Kun käytät laskettelukypärää, ehkäiset pysyviä päävammoja ja voit nauttia laskettelusta turvallisesti. Jotta laskettelukypärä olisi mahdollisimman suojaava, sen tulee olla oikean kokoinen ja oikein säädetty. On myös hyvä tarkistaa, että laskettelukypärä sopii yhteen laskettelulasiesi kanssa. Kun lasit ja kypärä sopivat yhteen, molemmat istuvat mukavasti ja tarjoavat parhaan mahdollisen suojan.

Miten valitaan itselle sopiva laskettelukypärä? Kypärä kannattaa valita tunnetulta ja luotettavalta valmistajalta. Ennen ostopäätöstä on myös hyvä varmistaa, että kypärä on saanut kansainvälisen turvallisuussertifikaatin. Oikeaa kokoa valitessa kannattaa muistaa, että laskettelukypäristä löytyy sekä aikuisten että lasten malleja. Lapselle ei turvallisuussyistä koskaan kannata ostaa aikuisten mallia. Kypärä ei saa hölskyä tai tuntua puristavalta päässä. Laskettelukypärästä tulee löytyä myös kiristyshihnat, joiden avulla se on mahdollista hienosäätää juuri omiin mittoihin sopivaksi. Kypärän muuta varustelutasoa kannattaa arvioida oman käyttötarpeen mukaan. Silmien eteen vedettävä visiiri tuo lisäsuojaa ja ventilaatioaukot parantavat kypärän hengittävyyttä. Laskettelukypäristä löydät myös paljon erilaisia värejä ja kuoseja, joista jokainen voi valita mieleisensä.

Haluatko löytää turvallisen ja tyylikkään laskettelukypärän? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat laskettelukypärät aikuisille ja lapsille sekä suuren kokovalikoiman. Olipa mielessäsi laskettelukypärä visiirillä tai näppärä puolikuorikypärä, meiltä löydät etsimäsi. Kattavasta valikoimastamme löydät huippulaadukkaat kypärät parhailta merkeiltä. Valikoimasta löydät esimerkiksi tyylikkäät Salomon-laskettelukypärät, Giro-laskettelukypärät ja Tecnopro-laskettelukypärät. Sopivimman mallin ja oikean koon valinnassa sinua auttavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa laskettelukypärä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet ja vaatteet rinteeseen. Katso esimerkiksi lasketteluvaatteet, laskettelulasit ja laskettelusukset.

Paljonko laskettelukypärät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat laskettelukypärät -kategorian tuotteet saat hintaan 55.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 269.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat laskettelukypärät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Husk - laskettelukypärä, Giro Crue Jr. - laskettelukypärä ja Salomon Grom Jr - laskettelukypärä sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: laskettelukypärät

4.57/5

Perustuu 7 arvosteluun