Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Laskettelukypärä

Laskettelu on mahtava talvilaji, jossa pääsee nauttimaan vauhdin hurmasta. Piditpä enemmän rauhallisesta pujottelusta tai kovasta vauhdista, laskettelussa voi aina sattua ja tapahtua. Riski loukkaantua ei katso ikää tai taitotasoa – kokeneempikin laskija voi kaatua tai törmätä toiseen laskijaan. Hyvä laskettelukypärä ei ehkäise kaatumisia, mutta suojaa päätäsi iskuilta ja tärähdyksiltä. Kun käytät laskettelukypärää, ehkäiset pysyviä päävammoja ja voit nauttia laskettelusta turvallisesti. Jotta laskettelukypärä olisi mahdollisimman suojaava, sen tulee olla oikean kokoinen ja oikein säädetty. On myös hyvä tarkistaa, että laskettelukypärä sopii yhteen laskettelulasiesi kanssa. Kun lasit ja kypärä sopivat yhteen, molemmat istuvat mukavasti ja tarjoavat parhaan mahdollisen suojan.

Miten valitaan itselle sopiva laskettelukypärä? Kypärä kannattaa valita tunnetulta ja luotettavalta valmistajalta. Ennen ostopäätöstä on myös hyvä varmistaa, että kypärä on saanut kansainvälisen turvallisuussertifikaatin. Oikeaa kokoa valitessa kannattaa muistaa, että laskettelukypäristä löytyy sekä aikuisten että lasten malleja. Lapselle ei turvallisuussyistä koskaan kannata ostaa aikuisten mallia. Kypärä ei saa hölskyä tai tuntua puristavalta päässä. Laskettelukypärästä tulee löytyä myös kiristyshihnat, joiden avulla se on mahdollista hienosäätää juuri omiin mittoihin sopivaksi. Kypärän muuta varustelutasoa kannattaa arvioida oman käyttötarpeen mukaan. Silmien eteen vedettävä visiiri tuo lisäsuojaa ja ventilaatioaukot parantavat kypärän hengittävyyttä. Laskettelukypäristä löydät myös paljon erilaisia värejä ja kuoseja, joista jokainen voi valita mieleisensä.

Haluatko löytää turvallisen ja tyylikkään laskettelukypärän? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat laskettelukypärät aikuisille ja lapsille sekä suuren kokovalikoiman. Olipa mielessäsi laskettelukypärä visiirillä tai näppärä puolikuorikypärä, meiltä löydät etsimäsi. Kattavasta valikoimastamme löydät huippulaadukkaat kypärät parhailta merkeiltä. Valikoimasta löydät esimerkiksi tyylikkäät Salomon-laskettelukypärät, Giro-laskettelukypärät ja Tecnopro-laskettelukypärät. Sopivimman mallin ja oikean koon valinnassa sinua auttavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa laskettelukypärä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet ja vaatteet rinteeseen. Katso esimerkiksi lasketteluvaatteet, laskettelulasit ja laskettelusukset.

Paljonko laskettelukypärät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat laskettelukypärät -kategorian tuotteet saat hintaan 55.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 22 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat laskettelukypärät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Pulse Jr S2 Visiirikypärä - laskettelukypärä, Bolle Atmos Pure - laskettelukypärä ja Salomon Kt Pioneer Visor - laskettelukypärä sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: laskettelukypärät

4.44/5

Perustuu 9 arvosteluun