Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Hiihtomonot kategoriat

Hiihtomonot ja hiihtokengät

Hyvät hiihtomonot tai toiselta nimeltään hiihtokengät kuuluvat jokaisen maastohiihtäjän perusvarustukseen. Parhaimmillaan hiihtomonot tekevät hiihtokokemuksestasi entistäkin miellyttävämmän ja tehokkaamman. Tärkein hiihtomonojen valintaan vaikuttava seikka on oma hiihtotyyli. Jos suosit perinteistä tyyliä, valitse perinteisen hiihtotyylin monot. Jos vapaa tyyli on sinun juttusi, tarvitset siihen tarkoitetut luistelumonot. Koska vapaassa tyylissä liikerata on laajempi, luistelumonot ovat nilkasta aavistuksen korkeammat ja jäykemmät. Myös luistelumonojen pohja on perinteisiä monoja jämäkämpi. Hiihtonoja ostaessa kannattaa huomioida myös oma taitotaso – kuntohiihtäjille ja aktiivihiihtäjille löytyvät yleensä omat monot.

Oikeaa kokoa arvioidessa kannattaa muistaa, että monojen kanssa käytetään yleensä hieman paksumpia sukkia. Liian tiukat monot puristavat, eivätkä pidä jalkoja lämpiminä. Liian väljät monot eivät sen sijaan tarjoa riittävän napakkaa tukea nilkoille, jolloin loukkaantumisen tai rasituksen riski kasvaa. Monojen koot vaihtelevat valmistajien mukaan, mutta hyvä nyrkkisääntö on valita monoista noin yksi koko suurempi kuin tavallisista arkikengistä. Sopivan kokoisessa monossa kantapää ei saisi nousta pohjasta painon siirtyessä päkiöille. Aktiivi- ja kilpahiihtäjien monot ovat usein kevytrakenteisempia ja vähemmän pehmustettuja kuin tavalliset hiihtomonot. Vapaan monossa on jäykempi pohja ja nilkkaa paremmin tukeva korkea varsi. Perinteisen monossa on löysempi pohja ja lyhyempi varsi. Jos olet hiihdon vasta-alkaja, monojen valinnassa kannattaa turvautua asiantuntevan myyjän neuvoihin.

Kun olet löytänyt omaan hiihtotyylisi sopivat monot, ne tulee sovittaa huolellisesti ja varmistaa monojen yhteensopivuus omien suksien kanssa. Markkinoilta löytyy neljä erilaista sidejärjestelmää: SNS-, NNN-, Prolink- ja Turnamic-siteet. Huomioi hiihtositeitä valitessasi, että SNS-monot sopivat vain SNS-siteisiin. NNN, Prolink- ja Turnamic-monot ovat puolestaan yhteensopivat kaikkien muiden markkinoilla olevien sidetyyppien kanssa, paitsi ei SNS-siteiden. Mikäli sinulta löytyy jo sukset ja tarvitset vain uudet monot, niin kannattaa ensin selvittää mikä sidejärjestelmä suksissa on, jotta valitset suksien sidetyyppiin sopivat monot.

Haluatko löytää hyvät hiihtomonot? Intersportin kattavasta valikoimasta löydät parhaat monot maastohiihtoon. Olipa sinulla etsinnöissä hyvät luistelumonot tai perinteisen hiihtotyylin monot, meiltä löydät etsimäsi. Suuresta valikoimastamme löydät naisten, miesten ja lasten monot sekä tunnetut huippumerkit. Meiltä löydät esimerkiksi huippulaadukkaat ja tyylikkäät Fischer-luistelumonot ja Salomon-luistelumonot. Kun kaipaat apua juuri sinulle sopivimpien monojen valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan vaihtoehdon ja oikean koon. Tilaa monot netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet maastohiihtoon. Tutustu esimerkiksi hiihtosuksiinhiihtovaatteisiin ja hiihtovarusteisiin.

 

Paljonko hiihtomonot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hiihtomonot -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 849.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 50 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hiihtomonot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Active Pro Prolink - hiihtomonot, McKINLEY Active Pro Jr. Prolink - hiihtomonot ja Fischer Speedmax Skate WS - naisten hiihtomonot sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hiihtomonot

4.64/5

Perustuu 14 arvosteluun