Sisältöön

Poimi vinkit luistinten valintaan ja huoltoon
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Luistimet eli hokkarit

Jääkiekkoluistimista löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja harraste- ja aktiivipelaajille. Jääkiekkoluistimien valintaan vaikuttavat pelaajan taso, pelityyli sekä jalan muoto. Sopivan luistimen valintaan on hyvä varata reilusti aikaa. Kannattaa aina kokeilla erilaisia luistinmalleja, jotta voit vertailla niiden istuvuutta ja laatua. Meidän valikoimasta löydät luistimet koko perheelle. 

Mitkä ovat parhaat luistimet?

Luistinten valinta riippuu paljon käyttötarkoituksesta, taitotasosta sekä käyttöolosuhteista. Kannattaa myös ottaa huomioon, että luistimia löytyy useilla eri leveyksillä ja jäykkyyksillä. Tässä muutamia valikoimastamme löytyviä, suosittuja luistin-kategorioita:

  • Lasten luistimet: Lasten luistinten valinnassa kannattaa ottaa huomioon jalan koko, taitotaso sekä luistimen mukavuus. Valikoimastamme löydät lasten luistimia esimerkiksi CCM:n ja Bauerin valikoimista.
  • Kaunoluistimet: Kaunoluistin soveltuu loistavasti niin taitoluisteluharjoituksiin kuin ulkojäille. Olipa tarve sitten lajiharjoituksiin tai ulkojäille, niin meiltä löydät etsimäsi.  

Miten luistimen koko valitaan?

Sopivan kokoisessa jääkiekkoluistimessa kantapään tulisi asettua hyvin paikoilleen. Harrastepelaajan koko on oikea, kun varpaiden ollessa luistimen kärjessä, kantapään ja luistimen väliin jää noin sormen mentävä tila. Mikäli pelaat aktiivisesti, jääkiekkoluistimessa ei tarvitse olla juurikaan ylimääräistä tilaa. Luistimissa käytetään kolmea eri lestiä: D-lesti kapein, E-lesti normaali ja EE-lesti levein. Muista kokeilla luistimia niiden sukkien kanssa, joita aiot käyttää luistimien kanssa.

Parhaat luistimet huippumerkeiltä

Aloittelevan jääkiekkoilijan ei kannata turhaan hankkia kaikkein kalleimpia luistimia, varsinkin jos jalka vielä kasvaa. Osa jääkiekkoluistimista on lämpömuovautuvia ja ne sopivat erinomaisesti sitten, kun ne on muokattu jalkasi muotoon. Lämpömuovattavat luistimet ovat usein kalliimpia. Myös luistimissa käytetyt materiaalit vaikuttavat niiden hintaan. Aktiivipelaajan valinta on hieman jäykempi luistin. Harrastepelaajille sekä etenkin lapsille soveltuvat edullisemmat ja jäykkyydeltään löysemmät luistimet.

Säännöllinen jääkiekkoluistimien huolto ja teroitus lisää niiden käyttöikää ja -mukavuutta. Intersportin jääurheiluhuollossa jääkiekkoluistimet voidaan teroittaa ja muotoilla sinulle sopiviksi. Jääkiekkoluistinten perusteroituksessa luistimen terään tehdään kovera ura, joka parantaa luistinten pitoa ja kontrollia. Uran syvyyttä ja muotoa voidaan tarpeen mukaan säätää luistelijan toiveiden mukaan.

Millaiseen käyttöön sinä etsit jääkiekkoluistimia?

Olipa mielessäsi jääkiekkoluistimet harrastekäyttöön ulkojäille tai aktiiviseen harrastukseen, Intersportista löydät paljon loistavia vaihtoehtoja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Meiltä löydät jääkiekkoluistimet korkealaatuisilta huippumerkeiltä – valikoimastamme löytyvät esimerkiksi Bauer-luistimet ja CCM-luistimet. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivimmat jääkiekkoluistimet ja oikean koon. Tilaa luistimet netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupasta. Kun olet löytänyt sopivat jääkiekkoluistimet, muista hankkia myös muut varusteet jääkiekkoon. Tutustu jääkiekkomailoihin, jääkiekkokypäriin, jääkiekkohanskoihin, jääkiekkohousuihin ja jääkiekkosuojiin

Paljonko luistimet ja jääkiekkoluistimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat luistimet ja jääkiekkoluistimet -kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1049.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 163 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat luistimet ja jääkiekkoluistimet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Supreme Elite Sr D Jk-luistin. - luistimet, Bauer Vapor Velocity Sr FIT2 - luistimet ja Bauer Vapor Velocity Int FIT2 - luistimet sekä suosituin merkki on Bauer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: luistimet ja jääkiekkoluistimet

4.4/5

Perustuu 5 arvosteluun