Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Luistelusukset
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (32)
  32 / 32 tuotetta

  Luistelusukset

  Omaan hiihtotyyliin sopivat luistelusukset ovat maastohiihtäjän tärkein varuste. Kun valitset oikeanlaiset sukset ja huollat ne oikein, hiihtäminen on tehokasta ja miellyttävää. Suksia löytyy kahdenlaisia: perinteisen tyylin suksia ja luistelutyylin suksia. Jos olet suuntamassa ladulle ensimmäistä kertaa, perinteisen sukset ovat usein hyvä tapa päästä alkuun. Luistelusuksiin voi siirtyä, kun tekniikka on hallussa ja kokemusta on ehtinyt karttua. Luistelusukset on usein hieman helpompi valita kuin perinteisen sukset, sillä niissä ei tarvitse huomioida pitovoitelua. Jäykkyyksissä ja pituuksissa on kuitenkin huimia eroja, joten luistelusuksien valinta kannattaa tehdä huolellisesti asiantuntevan myyjän avustuksella.

  Luistelusukset valitaan pituus ja jäykkyys huomioon ottaen

  Luistelusuksien pituutta arvioidessa sukset kannattaa asetta pystyasentoon oman kehon viereen. Pituudeltaan sopivat luistelusukset ovat noin 5-15 cm käyttäjäänsä pidemmät. Luistelusuksien pituus vaikuttaa hiihtämiseen yhdessä jäykkyyden kanssa. Lyhyempi suksi on ketterämpi ja hallittavampi, kun taas pidempi luistelusuksi on vakaampi ja hieman kankeampi. Suksien jäykkyyttä arvioidessa oma taito- ja voimataso on tärkeässä roolissa. Aloitteleva luisteluhiihtäjä voi valita hieman joustavammat sukset. Kokeneempi ja vahvempi vapaan tyylin hiihtäjä voi sen sijaan valita jämäkämmät sukset. Klassinen paperitesti on hyvä tapa selvittää luistelusuksien oikea jäykkyys – Jos suksen alle laitetaan paperi, sen tulee liikkua vapaasti, vaikka paino on kokonaan toisella jalalla. Liian jäykät ja löysät luistelusukset vaikuttavat huomattavasti suksien pitoon ja luistoon. Luistelusuksien valinta kannattaa suorittaa ammattilaisen opastuksella – oikein valittuna suksi luistaa loistavasti ja hiihtäminen on mukavaa.

  Hyvät luistelusukset parhailta merkeiltä

  Etsitkö hyviä luistelusuksia? Intersportin suuresta valikoimasta löydät luistelusukset kokeneemmille ja aloitteleville vapaan tyylin hiihtäjille. Valikoimastamme löydät sukset maastohiihdon huippumerkeiltä, kuten Fischer-luistelusuksetSalomon-luistelusukset ja Rossignol-luistelusukset. Jos kaipaat apua juuri sinulle sopivimpien suksien valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa luistelusukset netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassa. Jos hiihto on intohimosi, muista hankkia myös vaatteet ja muut varusteet suosikkilajiisi. Tutustu esimerkiksi hiihtovaatteisiin, hiihtomonoihin ja hiihtovarusteisiin.

  Paljonko luistelusukset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat luistelusukset -kategorian tuotteet saat hintaan 130.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 729.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 32 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat luistelusukset -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon S/lab Skate - luistelusukset, Fischer SPEEDMAX 3D Skate Pluss STIFF - luistelusukset ja Salomon S/Race Skate + Shift-in - luistelusukset sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.