Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Luistelusukset
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (20)
  20 / 20 tuotetta

  Luistelusukset

  Omaan hiihtotyyliin sopivat sukset ovat maastohiihtäjän tärkein varuste. Kun valitset oikeanlaiset sukset ja huollat ne oikein, hiihtäminen on tehokasta ja miellyttävää. Suksia löytyy kahdenlaisia: perinteisen tyylin suksia ja luistelutyylin suksia. Jos olet suuntamassa ladulle ensimmäistä kertaa, perinteisen sukset ovat usein hyvä tapa päästä alkuun. Luistelusuksiin voi siirtyä, kun tekniikka on hallussa ja kokemusta on ehtinyt karttua. Luistelusukset on usein hieman helpompi valita kuin perinteisen sukset, sillä niissä ei tarvitse huomioida pitovoitelua. Jäykkyyksissä ja pituuksissa on kuitenkin huimia eroja, joten luistelusuksien valinta kannattaa tehdä huolellisesti asiantuntevan myyjän avustuksella. 

  Luistelusuksien pituutta arvioidessa sukset kannattaa asetta pystyasentoon oman kehon viereen. Pituudeltaan sopivat luistelusukset ovat noin 5-15 cm käyttäjäänsä pidemmät. Suksien jäykkyyttä arvioidessa oma taito- ja voimataso on tärkeässä roolissa. Aloitteleva luisteluhiihtäjä voi valita hieman joustavammat sukset. Kokeneempi ja vahvempi vapaan tyylin hiihtäjä voi sen sijaan valita jämäkämmät sukset. Klassinen paperitesti on hyvä tapa selvittää luistelusuksien oikea jäykkyys – Jos suksen alle laitetaan paperi, sen tulee liikkua vapaasti, vaikka paino on kokonaan toisella jalalla. Liian jäykät ja löysät sukset vaikuttavat huomattavasti suksien pitoon ja luistoon.

  Etsitkö hyviä luistelusuksia? Intersportin suuresta valikoimasta löydät luistelusukset kokeneemmille ja aloitteleville vapaan tyylin hiihtäjille. Valikoimastamme löydät sukset maastohiihdon huippumerkeiltä, kuten Fischer-luistelusuksetSalomon-luistelusukset ja Rossignol-luistelusukset. Jos kaipaat apua juuri sinulle sopivimpien suksien valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa luistelusukset netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassa. Jos hiihto on intohimosi, muista hankkia myös vaatteet ja muut varusteet suosikkilajiisi. Tutustu esimerkiksi hiihtovaatteisiin, hiihtomonoihin ja hiihtovarusteisiin.

  Paljonko luistelusukset maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Luistelusukset-kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 679.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat luistelusukset?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fischer SPEEDMAX 3D SKATE PLUS MED - luistelusukset, Fischer CSR Skate - luistelusukset ja Rossignol X-IUM Skate IFP - luistelusukset sekä suosituin merkki on Fischer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.