Sisältöön
Katso Back to School -tarjoukset! Katso Back to School -tarjoukset!
BACK TO SCHOOL -TARJOUKSET OVAT TÄÄLLÄ!
 
Intersportista nappaat nyt kauden kiinnostavimmat suosikit ja huippumerkkien diilit alkavaan arkeen.
 

TUTUSTU TARJOUKSIIN

 

*Back to school -tarjoukset ovat voimassa Intesrport-kaupoissa ja verkkokaupassa 11.8.2024 asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Cx Eskin Hard + SHIFT PRO -pitopohjasukset

370,00 €
Sukset + siteet
Väri
Sininen
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Harrastajan pitovoiteluvapaa perinteisen suksi. Suksessa on Densolite 3 000 vaahtoydin ja Sport profiili, joka takaa hyvän suorituskyvyn ja hiihdettävyyden. Suksen G5 Race pohja, yhdessä ilman lämmittämistä vaihdettava eSKINGRIP+ "karva" insertin kanssa tarjoavat varman pidon ja luiston kaikissa lumiolosuhteissa. My Custom Ski jäykkyys mittausjärjestelmä mahdollistaa yksilöllisen suksenvalinnan kuluttajan tason mukaan. Suksen Prolink Shift PRO siirrettävällä siteellä voi tuunata luiston ja pidon suhdetta toisiinsa esimerkiksi kelin mukaan.  Side mahdollistaa siteen siirtämisen eteen- sekä taaksepäin, näin varmistat optimaalisen pidon ja luiston jokaisella hiihtolenkilläsi.

Harjoitustaso:harrastaja / kuntoilija
Sidetyyppi:Perinteinen Prolink Shift
Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
L41676300

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.