Sisältöön

Lenkkarit

Lenkkarit

Jos kävely, ulkoilu ja juoksu ovat sinun suosikkiharrastuksiasi, hyvät lenkkarit ovat sinulle ehdoton hankinta. Laadukkaat ja omaan jalkaan sopivat lenkkikengät varmistavat, että lenkkeily on mukavaa, turvallista ja tehokasta. Hyvät lenkkarit tukevat jalkaa, vaimentavat iskuja ja ehkäisevät hiertymiä pitkilläkin juoksu- tai kävelylenkeillä. Hyvät lenkkikengät on kesällä hengittävät ja miellyttävän kevyet – talvella ne tarjoavat pitoa sekä pitävät jalat kuivina ja lämpiminä. Parhaimmatkaan lenkkarit eivät kuitenkaan tunnu miellyttäviltä, mikäli ne eivät istu omaan jalkaan. Olipa lajisi sitten juoksu tai kävely, lenkkarien valinnassa kannattaa aina turvautua asiantuntevan myyjän puoleen. Myyjä auttaa sinua valitsemaan juoksu- tai kävelyharrastustasi parhaiten tukevan mallin sekä oikean koon. Juuri sinulle sopivilla lenkkareilla nautit jokaisesta askeleesta.

Leveälestiset lenkkarit vai Gore-Tex -lenkkarit – vaihtoehtoja on monia

Lenkkikengistä löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Ennen kun suuntaat kenkäostoksille, kannattaakin pohtia, millaiseen käyttöön lenkkarit tulevat – kävelyyn vai juoksuun? Itselle sopivia lenkkareita valitessa kannattaa arvioida myös oman juoksuharrastuksen säännöllisyyttä sekä maastoa, jossa yleensä liikut. Onko sinulla haussa lenkkarit asfaltille vai kenties haastavaan metsämaastoon sopivat Gore-Tex-lenkkarit? Juoksukenkiä valitessa tulee huomioida myös jalan anatomia – sopivatko sinulle parhaiten neutraalit juoksukengät vai tarvitsetko ali- tai ylipronotoivalle jalalle suunnatut lenkkarit. Jos lenkkeilet talviaikaan, kannattaa valita joko nastapohjaiset kävelykengät tai nastalenkkarit.

Ota huomioon seuraavat seikat lenkkareiden valinnassa: 

  • Lestin leveys: Leveälestiset lenkkarit soveltuvat päivittäiseen käyttöön, sillä ne istuvat hieman mukavammin ja antavat tilaa hengittää. Jalkaterän leveys määrittelee pitkälti sinulle sopivan lestin, joten kaupassa asioidessa lenkkareita kannattaa sovittaa jalkaan.
  • Käyttötarkoitus: Jos tarkoituksesi on käyttää lenkkareita myös sateella, kannattaa miettiä, tulisiko hankintalistalle laittaa Gore-Tex -lenkkarit. Vedenpitävä kalvo antaa suojaa ja näin ollen pitää jalat kuivana. Kaupunki- tai vapaa-ajan käyttöön taas soveltuu pirteät ja kauniit värit, joita voi yhdistellä eri asukokonaisuuksiin. Juoksukäyttöön puolestaan kannattaa hommata hyvin vaimennetut ja tukevat juoksukengät, jotka siivittävät entistäkin parempiin ja turvallisimpiin lenkkeihin. 
  • Lenkkarin sopivuus on yksilöllistä: Toden totta, kannattaa valita juuri itselle sopivat lenkkarit. Lenkkarin istuvuus selviää parhaiten kokeilemalla tai verkosta tilatessa voit tilata useamman eri koon ja palauttaa ylimääräiset ilmaisella palautusoikeudella 30 päivän sisällä. 

Parhaat lenkkarit laajasta valikoimasta

Millaiset lenkkarit sinä haluat löytää? Intersportista löydät maan suurimman valikoiman erilaisia juoksu- ja kävelykenkiä. Olipa mielessäsi sitten lenkkarit kävelyyn tai vaativaankin käyttöön soveltuvat juoksukengät, meiltä löydät varmasti etsimäsi. Naisten lenkkarit, miesten lenkkarit ja lasten lenkkarit – meiltä löydät ne kaikki. Suuresta valikoimastamme löydät kengät aina parhailta merkeiltä, tässä listaus suosituimmista lenkkarimerkeistämme:

  • Nike lenkkarit: Meiltä löydät laajan valikoiman tyylikkäitä ja korkealaatuisia lenkkareita Nikeltä. Nike on yksi suurimmista urheilumerkeistä maailmassa ja panostavat lenkkareissaan laatuun, käytettävyyteen sekä kestävyyteen. Valikoimasta löydät lenkkareita niin arkiseen kävelyyn kuin reippaampaan liikuntaan.
  • Adidas lenkkarit: Adidas on myös yksi maailmankuuluista kenkäbrändeistä, ja adidaksen valikoimasta löydät myös kattavan valikoiman lenkkareita. Adidaksen mukavuus piilee laadukkaassa pohjamateriaalissa – esimerkiksi Ultraboost-malli on täydellinen valinta, kun etsit koko päivän kestävään vapaa-ajan menoon tai reippaampaan aktiviteettiin soveltuvaa kenkää.
  • Hoka lenkkarit: Räjähdysmäiseen suosioon nousseen Hokan valikoimasta löytyy myös kattavasti lenkkareita moneen menoon. Hokan lenkkarit on erityisesti tunnettu paksusta pohjasta sekä markkinat mullistaneesta profiilista. Lenkkareiden tarkoitus on antaa maksimaalinen mukavuus, vaimennus sekä riittävä tuki myös juoksukäyttöön.

Sopivat lenkkarit löytyvät kokeilemalla ja asiantuntijan opastuksella

Juuri sinulle sopivan mallin ja oikean koon etsinnässä sinua auttavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa lenkkarit netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupastasi. Muista tutustua myös juoksuvaatteisiin, juoksutrikoisiin, ulkoilutakkeihin ja ulkoiluhousuihin.

Paljonko lenkkarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lenkkarit -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 290.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 661 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lenkkarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Hoka W Clifton 9 - lenkkarit, Hoka W Clifton 9 Wide - lenkkarit ja Asics ASICS GEL Nimbus 25 W - lenkkarit sekä suosituin merkki on Hoka.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lenkkarit

4.53/5

Perustuu 940 arvosteluun