Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sähköpyörät
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (21)
  21 / 21 tuotetta

  Helkama sähköpyörät

  Sähköpyörä on niin sanottu sähköavusteinen polkupyörä. Sähköpyörä on varusteltu kevyellä moottorilla, jolla on mahdollista tehostaa pyörän nopeutta. Pelkällä moottorilla sähköpyörä ei kuitenkaan kulje, vaan sitä poljetaan normaaliin tapaan. Moottori vain antaa lisävauhtia liikkumiseen ja avustaa matkantekoa, kun omat voimat uhkaavat loppua. Suomen lainsäädännön mukaan sähköavusteiset pyörät eivät pääsääntöisesti saa toimia pelkällä moottorilla, ja niiden nopeuden on maksimissaan oltava 25 km/h. Sähköpyörät on tarkoitettu lähinnä kaupunkipyöräilyyn tai työmatkapyöräilyyn. Laadukkaita ja luotettavia sähköpyöriä valmistaa muun muassa kotimaisen pyörämerkki Helkama.

  Suomalainen Helkama-sähköpyörä on laadukas ja kestävä kulkuneuvo

  Helkama on perinteikäs merkki, joka on suunnitellut ja valmistanut polkupyöriä jo vuodesta 1905. Helkaman valikoimasta löytyy runsaasti erilasia pyöriä erilaisiin pyöräilylajeihin – myös kattava valikoima erilaisia sähköpyöriä. Jos pyöräilet lähinnä lyhyitä etäisyyksiä kaupunkiympäristössä, sinulle sopii hyvin varusteltu sähköpyörä citykäyttöön. Työmatkapyöräilijöille ja niille, jotka pyöräilevät kovempia nopeuksia ja pidempiä matkoja, löytyvät Helkaman valikoimasta sähköavusteiset hybridipyörät. Helkama-sähköpyörät edustavat sähköpyörien edistyksellisintä kärkeä – ne ovat ensiluokkaisia niin laadultaan, tyyliltään kuin turvallisuudeltaankin.

  Helkama sähköpyörä soveltuu niin kaupunkiin kuin maastoon

  Onko haaveissasi sähäkkä sähköpyörä? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki laadukkaat ja tyylikkäät Helkama-sähköpyörät. Olipa mielessäsi näppärä sähköpyörä citykäyttöön tai työmatkailuun, Helkaman valikoimasta löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät sekä naisten että miesten mallit, sekä runsaasti erilaisia varustelutasoja ja värivaihtoehtoja. Sinun pyöräilyharrastukseesi sopivimman mallin valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Tilaa Helkama-sähköpyörä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos mielessäsi on hyvä Helkama sähköpyörä-tarjous, pidä silmällä myös verkon Last Chance -osastoa. Muista hankkia myös muut varusteet pyöräilyyn – katso esimerkiksi pyöräilyvaatteet, pyöräilykypärät ja pyöräilyvarusteet

  Paljonko Helkama sähköpyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Helkama sähköpyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 1999.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 4799.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Helkama sähköpyörät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helkama Fe12 E-fat 12v. - maastosähköpyörä, Helkama E7 28" 7v - citysähköpyörä ja Helkama CE7 e-Bike 7-v 28" valkoinen - citysähköpyörä.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Helkama sähköpyörät

  5/5

  Perustuu 2 arvosteluun