Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Helkama sähköpyörät

Helkaman sähköpyörät ovat takuuvarma valinta sinulle, joka arvostaa kotimaisuutta, laatua sekä suorituskykyä. Helkaman mallistosta löydät ratkaisun niin kaupunkiin, maantielle kuin maastoon. Tässä valikoimamme suosikit eri käyttötarkoituksiin:

  • Helkama E7: Kaupunkipyörien kaunotar, joka soveltuu täydellisesti päivittäiseen ajoon niin työmatkoille kuin vapaa-ajan lenkeille. Alumiinirunkoinen ja Shimanon E5000 -moottorilla varustettu E7 tarjoaa luonnollisen ajokokemuksen isoilla renkaillaan ja akku siivittää jopa 125 kilometrin matkan. Pyörä soveltuu matalan jalannostokorkeutensa ansiosta myös perheen yhteiseksi menopeliksi.
  • Helkama E-Hybrid 9: Ylämäkiin, vastatuuleen, maantielle – tämä tehopeli soveltuu kaikkeen. E-Hybrid 9 on täydellinen hybrid-pyörä, jolla pääset jopa 180 kilometrin matkan. Hydrauliset jarrut ja 9-vaihteinen vaihteisto pitävät huolen laadukkaasta ajotuntumasta. Tästä mallista löytyy niin miesten kuin naisten versiot.
  • Helkama Force 29: Jäykkäperäinen sähkömaastopyörä, jossa tehokas E8010 -moottori varmistaa, ettei matka tyssää haastavissakaan olosuhteissa. 504Wh:n akkukapasiteetti kestää jopa 100 km matkan ja Deoren 10-vaihteinen vaihteisto tekee takuuvarmaa työtä käskettäessä. Pyörässä on kolme eri avustustasoa, joten pyörä kiidättää sinut isoimmatkin mäet helposti ylös. 

Sähköpyörä on varusteltu kevyellä moottorilla, jolla on mahdollista tehostaa pyörän nopeutta. Pelkällä moottorilla sähköpyörä ei kuitenkaan kulje, vaan sitä poljetaan normaaliin tapaan. Moottori vain antaa lisävauhtia liikkumiseen ja avustaa matkantekoa, kun omat voimat uhkaavat loppua. Suomen lainsäädännön mukaan sähköavusteiset pyörät eivät pääsääntöisesti saa toimia pelkällä moottorilla, ja niiden nopeuden on maksimissaan oltava 25 km/h. Sähköpyörät on tarkoitettu lähinnä kaupunkipyöräilyyn tai työmatkapyöräilyyn. Laadukkaita ja luotettavia sähköpyöriä valmistaa muun muassa kotimaisen pyörämerkki Helkama.

Suomalainen Helkama-sähköpyörä on laadukas ja kestävä kulkuneuvo

Helkama on perinteikäs merkki, joka on suunnitellut ja valmistanut polkupyöriä jo vuodesta 1905. Helkaman valikoimasta löytyy runsaasti erilasia pyöriä erilaisiin pyöräilylajeihin – myös kattava valikoima erilaisia sähköpyöriä. Jos pyöräilet lähinnä lyhyitä etäisyyksiä kaupunkiympäristössä, sinulle sopii hyvin varusteltu sähköpyörä citykäyttöön. Työmatkapyöräilijöille ja niille, jotka pyöräilevät kovempia nopeuksia ja pidempiä matkoja, löytyvät Helkaman valikoimasta sähköavusteiset hybridipyörät. Helkama-sähköpyörät edustavat sähköpyörien edistyksellisintä kärkeä – ne ovat ensiluokkaisia niin laadultaan, tyyliltään kuin turvallisuudeltaankin.

Helkama sähköpyörä soveltuu niin kaupunkiin kuin maastoon

Onko haaveissasi sähäkkä sähköpyörä? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki laadukkaat ja tyylikkäät Helkama-sähköpyörät. Olipa mielessäsi näppärä sähköpyörä citykäyttöön tai työmatkailuun, Helkaman valikoimasta löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät sekä naisten että miesten mallit, sekä runsaasti erilaisia varustelutasoja ja värivaihtoehtoja. Sinun pyöräilyharrastukseesi sopivimman mallin valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Tilaa Helkama-sähköpyörä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos mielessäsi on hyvä Helkama sähköpyörä-tarjous, pidä silmällä myös verkon Last Chance -osastoa. Muista hankkia myös muut varusteet pyöräilyyn – katso esimerkiksi pyöräilyvaatteet, pyöräilykypärät ja pyöräilyvarusteet

Naisten ja miesten Helkama sähköpyörät asiantuntijan opastuksella

Valikoimastamme löydät Helkaman suosituimmat sähköpyörä-mallit, joita löytyy useaan eri käyttötarkoitukseen. Sähköpyörä kannattaa valita huolella, sillä oikein valittuna siitä on iloa useamman vuoden. Jos tarvitset apua pyörän valinnassa, asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua lähimmässä Intersport-kaupassa. Verkkosivuiltamme löydät myös apua valintaan:

Paljonko Helkama sähköpyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Helkama sähköpyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 1999.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 4999.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Helkama sähköpyörät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helkama FE12 e-Fatbike 12v etujousto - maastosähköpyörä, Helkama Helkama FE584 12v 27,5" - maastosähköpyörä ja Helkama SE11 M e-Bike 11v - hybridisähköpyörä.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Helkama sähköpyörät

5/5

Perustuu 3 arvosteluun