Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETHaglöfs

Ruotsalainen Haglöfs tuntee pohjoisen ympäristön vaatimukset ja vuodenaikojen haasteet. Laadukkaat Haglöfs tuotteet sopivat parhaiten ulkoiluun ja retkeilyyn - kaikkiin olosuhteisiin.

Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Haglöfs kategoriat

Haglöfs

Haglöfs tuntee ympäristön vaatimukset ja vuodenaikojen haasteet, jonka takia kunnon vaatetus onkin tärkeä osa luonnossa liikkumista. Haglöfsin vaatteet on tarkoitettu ulkoiluun ja retkeilyyn, ja tavoitteena on nauttia luonnosta olosuhteista ja säästä riippumatta.

Brändin tuotteiden valikoima Intersporteissa painottuu Haglöfsin ulkoilutakkeihin sekä housuihin. Takeista tarjolla on monia erilaisia materiaaleja ja kuorivaihtoehtoja sen mukaan, millaisiin olosuhteisiin ja mihin aktiviteettiin takkia ollaan hankkimassa. Meiltä löydät niin Haglöfsin kuoritakit, laskettelutakit, kevytuntuvatakit kuin myös softshell-takitkin. Takkien lisäksi valikoimassa on Haglöfsin fleecejä ja erilaisia kevyitä t-paitoja kesäiseen ulkoiluun.

Takkien lisäksi löytyy erilaisia Haglöfsin ulkoiluhousuja, jotka pitävät jalat kuivina ja olon mukavana kostealla säällä. Haglöfsin housuvalikoima on uniikki myös siinä suhteessa, että housuista valmistetaan kolmea eri lahkeenpituutta; short, regular ja long. Pääset siis koon ohella valitsemaan myös lahkeen pituuden, mikä helpottaa itselle hyvin istuvien housujen löytämistä. Istuvuus ja mukavuus ovatki tärkeitä ominaisuuksia ulkoiluvaatteita hankittaessa.

Tarjolla on myös pieni valikoima Haglöfsin kenkiä retkeilyyn ja vapaa-ajalle. Varustepuolella laadukkaan retkeilybrändin vahvuutena ovat Haglöfsin reput, joita löytyy erikokoisina ja värisinä. Päiväreppujen oheen löytyy isompia kasseja jotka ovat olkaviilekkeiden avulla käytettävissä myös reppuina. Tutustu valikoimaan ja löydä omalle retkellesi tai vaelluksellesi täydellinen kokonaisuus!

Arvostelut: Haglöfs

4.6/5

Perustuu 786 arvosteluun