Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Salomon

Oli lajisi sitten hiihtoa, polkujuoksua tai vaelluksia, löydät Salomonin valikoimasta parhaat varusteet, jalkineet sekä vaatteet kaikkeen ulkoiluun.

Hiihtokausi käyntiin Salomonin välineillä

Nappaa uudet sukset ja monot kätevästi verkkokaupasta tai tule valitsemaan täydellinen suksi asiantuntijoidemme avustuksella lähimpään Intersport-kauppaan!

Salomon kategoriat

Salomon

Salomon keskittyy valikoimassaan aktiiviseen urheiluun. Oli oma lajisi sitten lumilautailua, maastohiihtoa, polkujuoksua tai vaelluksia, löydät Salomonin valikoimasta parhaat vaatteet, jalkineet sekä varusteet. Salomonin tarina alkaa Ranskan Alpeilta vuonna 1947 ja edelleen brändin tarina ja fokuslajit ovat vahvasti sidoksissa Alppien haastavaan maastoon ja luonnon tarjoamiin upeisiin elämyksiin.

Salomon ei ole kuitenkaan pelkästään talvituotteiden brändi vaan sen valikoimasta löytyy myös naisten Salomon-paitoja, miesten sandaaleita ja esimerkiksi shortseja aktiiviseen vapaa-aikaan. Intersportin valikoimassa on Salomonilta aikuisten tuotteita. Tuotteissa mennään aina aktiviteetti ja siihen sopivat ominaisuudet edellä, unohtamatta kuitenkaan tyylikästä ulkoasua. Salomonin vaatteiden kanssa et kuitenkaan joudu miettimään, missä kaipaamasi tasku tai säänkestävyys on, sillä tuotteet on suunniteltu yhdessä käyttäjien kanssa pienintä yksityiskohtaa myöten.

Polkujuoksu on yksi Salomonin tärkeimmistä lajeista. Polkujuoksu on myös kasvava laji, jonka parissa viihtyy Suomessakin moni. Eikä ihme, sillä maastamme löytyy aivan huikeita reittejä juoksemiseen eikä ilmastokaan ole este ympärivuotiselle juoksemiselle. Erilaisia maastoon tarkoitettuja Salomonin juoksukenkiä on runsaasti, minkä lisäksi juoksuvalikoimastamme löytyvät niin Salomonin juoksureput kuin vyötärölle asetettavat juomapullovyötkin.

Aktiivihiihtäjä tai -laskettelija puolestaan voi hankkia Salomonin valikoimasta kaiken tarvitsemansa. Salomonin sukset, monot, sauvat ja vaatteet ovat huippulaatua ja innostavat laduille sekä rinteisiin yhä uudestaan. Valitse lajisi tai useampi laji ja kartoita tarpeesi. Sen jälkeen vaan perehtymään Salomonin laadukkaaseen ja tyylikkääseen tuotekirjoon.

Arvostelut: Salomon

4.41/5

Perustuu 169 arvosteluun