Sisältöön
Lauantain superdiilit julkaistu - katso tar... Lauantain superdiilit julkaistu - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETSalomon

Oli lajisi sitten polkujuoksua,vaelluksia tai hiihtoa, löydät Salomonin valikoimasta parhaat varusteet, jalkineet sekä vaatteet kaikkeen ulkoiluun.

Laatua ja kestävyyttä poluille ja ulkoiluun

Salomonin valikoimasta löydät korkealaatuiset ja parhaalla suorituskyvyllä varustetut kävely-,vaellus-, sekä juoksukengät.

Salomon kategoriat

Salomon

Salomon keskittyy valikoimassaan aktiiviseen urheiluun. Oli oma lajisi sitten lumilautailua, maastohiihtoa, polkujuoksua tai vaelluksia, löydät Salomonin valikoimasta parhaat vaatteet, jalkineet sekä varusteet. Salomonin tarina alkaa Ranskan Alpeilta vuonna 1947 ja edelleen brändin tarina ja fokuslajit ovat vahvasti sidoksissa Alppien haastavaan maastoon ja luonnon tarjoamiin upeisiin elämyksiin.

Salomon ei ole kuitenkaan pelkästään talvituotteiden brändi vaan sen valikoimasta löytyy myös naisten Salomon-paitoja, miesten sandaaleita ja esimerkiksi shortseja aktiiviseen vapaa-aikaan. Intersportin valikoimassa on Salomonilta aikuisten tuotteita. Tuotteissa mennään aina aktiviteetti ja siihen sopivat ominaisuudet edellä, unohtamatta kuitenkaan tyylikästä ulkoasua. Salomonin vaatteiden kanssa et kuitenkaan joudu miettimään, missä kaipaamasi tasku tai säänkestävyys on, sillä tuotteet on suunniteltu yhdessä käyttäjien kanssa pienintä yksityiskohtaa myöten.

Polkujuoksu on yksi Salomonin tärkeimmistä lajeista. Polkujuoksu on myös kasvava laji, jonka parissa viihtyy Suomessakin moni. Eikä ihme, sillä maastamme löytyy aivan huikeita reittejä juoksemiseen eikä ilmastokaan ole este ympärivuotiselle juoksemiselle. Erilaisia maastoon tarkoitettuja Salomonin juoksukenkiä on runsaasti, minkä lisäksi juoksuvalikoimastamme löytyvät niin Salomonin juoksureput kuin vyötärölle asetettavat juomapullovyötkin.

Aktiivihiihtäjä tai -laskettelija puolestaan voi hankkia Salomonin valikoimasta kaiken tarvitsemansa. Salomonin sukset, monot, sauvat ja vaatteet ovat huippulaatua ja innostavat laduille sekä rinteisiin yhä uudestaan. Valitse lajisi tai useampi laji ja kartoita tarpeesi. Sen jälkeen vaan perehtymään Salomonin laadukkaaseen ja tyylikkääseen tuotekirjoon.

Arvostelut: Salomon

4.41/5

Perustuu 152 arvosteluun