Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINFrog bikes

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Frog bikes
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (12)
  12 / 12 tuotetta

  Frog Bikes kategoriat

  Frog Bikes – laadukkaat ja kevyet polkupyörät lapsille

  Intersportin valikoimasta löydät myös laadukkaat Frog-merkin lasten- ja nuortenpyörät kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella. Frog -lastenpyörät ovat markkinoiden parhaimpia lastenpyöriä, koska ne on suunniteltu lapsen tarpeisiin. Ne ovat kevyitä sekä kestäviä, ja sopivat loistavasti vasta opetteleville pyöräilijöille. Kevyen rungon ansiosta pyöräily on helpompaa, ja lapsi jaksaa paremmin pidempiäkin pyöräretkiä. Kaikkien Frog-lastenpyörien hintaan sisältyy soittokello, heijastimet sekä lokasuojat.

  Kuinka valitsen oikean pyörän?

  Lapsen ja nuoren pyörää valitessa on tärkeää osata valita oikea runkokoko. Intersportin valikoimasta löydät Frogin lasten- ja nuortenpyörät monessa eri koossa. Oikea runkokoko löytyy parhaiten pyörän koeajamalla. Kevyen rungon lisäksi Frogin polkupyörissä on patentoidut kammet, jotka ovat kapeammat ja lyhyemmät kuin perinteisissä lastenpyörissä. Polkeminen on siis tehokkaampaa ja vähentää samalla polviin kohdistuvaa rasitusta. Lisäksi pyörän jarrukahvat on suunniteltu lapsia ajatellen, helpottaen pyörän hallintaa. Frog pyörien suunnittelussa on hyödynnetty urheilututkijoiden tutkimustyötä, ja ne suunniteltu nimenomaan lapsen mittasuhteisiin sopiviksi. Katso tarkemmat ohjeet polkupyörän valintaan lapselle. Kysy tarvittaessa apua myös myyjältä, mikäli olet epävarma pyörän valinnasta.

  Kaikki pyöräilyyn Intersportista

  Voit tilata frog- lastenpyörät sekä muutkin pyörämerkit joko verkkokaupasta tai ostaa pyörän suoraan lähimmästä Intersport-kaupastamme, jossa asiantunteva henkilökuntamme osaa auttaa sinua valitsemaan juuri oikean pyörän. Saat meiltä myös pyöräilyvaatteet ja muut varusteet helposti sekä verkosta että Intersport-kaupasta. Katso siis myös muut Pyöräily-kategorian tuotteet.

  Paljonko Frog Bikes -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Frog Bikes -kategorian tuotteet saat hintaan 300.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 890.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Frog Bikes -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Frog Bikes 40 14" - lastenpyörä, Frog Bikes Mini 10" - lasten lastenpyörä ja Frog Bikes Tadpole 12" - lasten lastenpyörä.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.