Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Frog bikes

Frog Bikes kategoriat

Frog Bikes – laadukkaat ja kevyet polkupyörät lapsille

Intersportin valikoimasta löydät myös laadukkaat Frog-merkin lasten- ja nuortenpyörät kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella. Frog -lastenpyörät ovat markkinoiden parhaimpia lastenpyöriä, koska ne on suunniteltu lapsen tarpeisiin. Ne ovat kevyitä sekä kestäviä, ja sopivat loistavasti vasta opetteleville pyöräilijöille. Kevyen rungon ansiosta pyöräily on helpompaa, ja lapsi jaksaa paremmin pidempiäkin pyöräretkiä. Kaikkien Frog-lastenpyörien hintaan sisältyy soittokello, heijastimet sekä lokasuojat.

Kuinka valitsen oikean pyörän?

Lapsen ja nuoren pyörää valitessa on tärkeää osata valita oikea runkokoko. Intersportin valikoimasta löydät Frogin lasten- ja nuortenpyörät monessa eri koossa. Oikea runkokoko löytyy parhaiten pyörän koeajamalla. Kevyen rungon lisäksi Frogin polkupyörissä on patentoidut kammet, jotka ovat kapeammat ja lyhyemmät kuin perinteisissä lastenpyörissä. Polkeminen on siis tehokkaampaa ja vähentää samalla polviin kohdistuvaa rasitusta. Lisäksi pyörän jarrukahvat on suunniteltu lapsia ajatellen, helpottaen pyörän hallintaa. Frog pyörien suunnittelussa on hyödynnetty urheilututkijoiden tutkimustyötä, ja ne suunniteltu nimenomaan lapsen mittasuhteisiin sopiviksi. Katso tarkemmat ohjeet polkupyörän valintaan lapselle. Kysy tarvittaessa apua myös myyjältä, mikäli olet epävarma pyörän valinnasta.

Kaikki pyöräilyyn Intersportista

Voit tilata frog- lastenpyörät sekä muutkin pyörämerkit joko verkkokaupasta tai ostaa pyörän suoraan lähimmästä Intersport-kaupastamme, jossa asiantunteva henkilökuntamme osaa auttaa sinua valitsemaan juuri oikean pyörän. Saat meiltä myös pyöräilyvaatteet ja muut varusteet helposti sekä verkosta että Intersport-kaupasta. Katso siis myös muut Pyöräily-kategorian tuotteet.

Paljonko Frog Bikes -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Frog Bikes -kategorian tuotteet saat hintaan 280.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1125.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Frog Bikes -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Frog Bikes 40 14" - lastenpyörä, Frog Bikes 62 MTB 24" - nuorten lastenpyörä ja Frog Bikes 78 26" - nuorten lastenpyörä.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Frog bikes

3.5/5

Perustuu 2 arvosteluun