Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Frog bikes

Frog Bikes kategoriat

Frog Bikes – laadukkaat ja kevyet polkupyörät lapsille

Intersportin valikoimasta löydät myös laadukkaat Frog-merkin lasten- ja nuortenpyörät kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella. Frog -lastenpyörät ovat markkinoiden parhaimpia lastenpyöriä, koska ne on suunniteltu lapsen tarpeisiin. Ne ovat kevyitä sekä kestäviä, ja sopivat loistavasti vasta opetteleville pyöräilijöille. Kevyen rungon ansiosta pyöräily on helpompaa, ja lapsi jaksaa paremmin pidempiäkin pyöräretkiä. Kaikkien Frog-lastenpyörien hintaan sisältyy soittokello, heijastimet sekä lokasuojat.

Kuinka valitsen oikean pyörän?

Lapsen ja nuoren pyörää valitessa on tärkeää osata valita oikea runkokoko. Intersportin valikoimasta löydät Frogin lasten- ja nuortenpyörät monessa eri koossa. Oikea runkokoko löytyy parhaiten pyörän koeajamalla. Kevyen rungon lisäksi Frogin polkupyörissä on patentoidut kammet, jotka ovat kapeammat ja lyhyemmät kuin perinteisissä lastenpyörissä. Polkeminen on siis tehokkaampaa ja vähentää samalla polviin kohdistuvaa rasitusta. Lisäksi pyörän jarrukahvat on suunniteltu lapsia ajatellen, helpottaen pyörän hallintaa. Frog pyörien suunnittelussa on hyödynnetty urheilututkijoiden tutkimustyötä, ja ne suunniteltu nimenomaan lapsen mittasuhteisiin sopiviksi. Katso tarkemmat ohjeet polkupyörän valintaan lapselle. Kysy tarvittaessa apua myös myyjältä, mikäli olet epävarma pyörän valinnasta.

Kaikki pyöräilyyn Intersportista

Voit tilata frog- lastenpyörät sekä muutkin pyörämerkit joko verkkokaupasta tai ostaa pyörän suoraan lähimmästä Intersport-kaupastamme, jossa asiantunteva henkilökuntamme osaa auttaa sinua valitsemaan juuri oikean pyörän. Saat meiltä myös pyöräilyvaatteet ja muut varusteet helposti sekä verkosta että Intersport-kaupasta. Katso siis myös muut Pyöräily-kategorian tuotteet.

Paljonko Frog Bikes -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Frog Bikes -kategorian tuotteet saat hintaan 335.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1125.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Frog Bikes -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Frog Bikes Mini 10" - lasten potkupyörä, Frog Bikes Tadpole 12" - lasten potkupyörä ja Frog Bikes 40 14" - lastenpyörä.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Frog bikes

2/5

Perustuu 1 arvosteluun