Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lumilaudat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Pohja
 • Laudan muoto
 • Laudan profiili
 • Laskutyyli
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (34)
  34 / 34 tuotetta
  Vastuullinen valinta
  1 väri
  Nitro
  LECTRA+RYTHM PAKETTI - lumilauta
  538,00 €
  439,00 €
  30 pv alin hinta: 439,00 €
  Vastuullinen valinta
  1 väri
  Nitro
  FUTURE TEAM+RAMBLER PAKETTI - lumilauta
  528,00 €
  479,00 €
  30 pv alin hinta: 479,00 €
  Vastuullinen valinta
  1 väri
  Nitro
  Arial+Cosmic PAKETTI - lumilauta
  528,00 €
  479,00 €
  30 pv alin hinta: 479,00 €
  1 väri
  Nitro
  PRIME RAW+STAXX SIDE PAKETTI - lumilauta
  558,00 €
  439,00 €
  30 pv alin hinta: 439,00 €
  1 väri
  Burton
  Grom Jr Lumilauta
  200,00 €
  Vastuullinen valinta
  1 väri
  Nitro
  Ripper Kids+Charger Micro PAKETTI - lumilauta
  305,00 €
  229,00 €
  30 pv alin hinta: 229,00 €
  Vastuullinen valinta
  1 väri
  Nitro
  Spirit Kids+charger Micro PAKETTI - lumilauta
  335,00 €
  229,00 €
  30 pv alin hinta: 229,00 €

  Lumilaudat

  Lumilautailu on yksi talven hauskimmista lajeista. Kun lautailun perustekniikat ja varusteet ovat kunnossa, lautailussa pääsee nauttimaan täysillä vauhdista ja temppuilusta. Itselle sopivaa lumilautaa valitessa tulee huomioida lumilaudan pituus, käyttötarkoitus ja oma taitotaso. Lumilaudan tulisi pystyasentoon asetettuna yltää vähintään laskijan olkapäiden korkeudelle ja enimmillään silmien korkeudelle laskutyylistä ja -tasosta riippuen. Lyhyempi lautamalli sopii freestyle-lautailuun ja aloittelijoille. Pidempi lautamalli sopii kokeneemmalle laskijalle ja vaativampaan laskettelumaastoon. Olitpa sitten edistyneempi tai aloitteleva lumilautailija, kattavasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan lumilaudan. Tarjolla on paljon erilaisia ja eripituisia lumilautamalleja niin naisille, miehille kuin nuorillekin.

  Mikä on sinun lautailutyylisi?

  Lumilautailu on mahtava laji, sillä se tarjoaa erilaisia harrastusmahdollisuuksia erilaisiin mieltymyksiin. Jos lasket pitkälti huolletuissa rinteissä luonnonrinteiden sijaan, freeride, eli rinnelasku, on sinulle sopivin tyyli. Rinnelaskuun ei kuulu temppuilua ja hyppyjä. Jos pidät sen sijaan tempuista ja kikkailusta, freestyle on sinulle oikea valinta. Freestyle luokitellaan erilaisiin alalajeihin, joihin kuuluvat muun muassa half pipe, big air ja slopestyle. Freestyle-lajeja ei harjoiteta tavallisessa rinteessä, vaan streetillä, parkeissa ja kourussa. Jos olet jo harjaantuneempi ja itsevarmempi lumilautailija, voit kokeilla myös ratalaskua. Ratalaskuun ei kuulu temppuilua, vaan sen ytimessä on kova vauhti ja nopeat käännökset. Perinteinen rinnelasku sopii hyvin aloittelijalle. Kokemuksen karttuessa voi siirtyä kokeilemaan muita lautailutyylejä.

  Rocker, camber ja muut lumilaudat

  Erilaisiin lumilautailutyyleihin löytyvät luonnollisesti omanlaisensa lumilaudat. Lumilaudat luokitellaan niiden muodon perusteella. Perinteiden camber-lauta kohoaa reunoista ja laudan keskeltä – se sopii hyvin perinteiseen rinnelaskuun. Rocker-lauta kohoaa reilummin laudan kärjistä ja on keskeltä tasainen. Rocker-mallinen lauta sopii hyvin vasta-alkajalle sekä parkissa temppuiluun. Näiden kahden lautatyypin yhdistelmä keskeltä täysin tasainen zero-lauta. Zero-laudat ovat rocker-mallia vakaampia, joten se soveltuvat hyvin rinnelaskuun. Muotoilun lisäksi myös lumilautojen jäykkyyksissä on eroja. Esimerkiksi temppuiluun tarkoitetut laudat ovat joustavampia, kun taas rinnelaskuun ja koviin nopeuksiin tarkoitetut laudat jäykempiä.

  Muut varusteet lumilautailuun

  Lumilauta on luonnollisesti lautailijan tärkein varuste, mutta rinteeseen tarvitaan myös muita varusteita. Lumilautailija tarvitsee sekä lumilautakengät että siteet, jotka pitävät kengät kiinni laudassa. Lauta, monot ja siteet kannattaakin yleensä hankkia samalla kertaa, jotta kaikki komponentit ovat varmasti yhteensopivia. Laskettelulasit ovat myös ehdoton hankinta rinteeseen – oli laskukeli kirkas tai pilvinen. Turvallisuuden puitteissa on hyvä käyttää myös laskettelukypärää, sillä kaatumisilta ei voi kokeneinkaan laskija välttyä. Rinteeseen kannattaa varustautua myös pukeutumalla huolellisesti kerroksittain. Alimpiin vaatekerroksiin valitaan hengittäviä materiaalia, välikerrokseen lämpöä eristäviä materiaaleja ja päällimmäiseen kerrokseen suojaavat kuorivaatteet.

  Lumilautailuvarusteet Intersportista

  Mistä parhaat lumilaudat? Olipa mielessäsi lumilauta klassiseen rinnelaskuun tai temppuiluun, Intersportin suuresta valikoimasta löydät etsimäsi. Lumilauta nuorelle, lumilauta aikuiselle tai lumilauta lapselle ­– kattavasta valikoimasta löydät paljon eri pituuksia ja malleja. Löydät meiltä kaikki lautailun huippumerkit, kuten tyylikkäät Burton-lumilaudat. Tilaa lumilauta netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Sinulle sopivimman mallin ja oikean pituuden valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Jos lautailu on sinun juttusi, muistatahan hankkia myös muut vaatteet ja varusteet lajiin. Katso esimerkiksi lumilautailukengät, lasketteluvaatteet ja kypärät.

  Paljonko lumilaudat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lumilaudat -kategorian tuotteet saat hintaan 160.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 660.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 34 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lumilaudat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nitro LECTRA+RYTHM PAKETTI - lumilauta, Nitro FUTURE TEAM+RAMBLER PAKETTI - lumilauta ja Nitro Dropout Lumilauta Miehet sekä suosituin merkki on Nitro.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lumilaudat

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun