Sisältöön

Asics

ASICS on jokaiselle juoksijalle tuttu brändi. ASICS -juoksukengät ovat halkoneet katukuvaa jo vuosikymmenten ajan ja niistä on tullut monelle ehdottomat suosikkikengät.

Asics kategoriat

Asics

Asics on jokaiselle juoksijalle tuttu brändi. Asicsin juoksukengät ovat halkoneet katukuvaa jo vuosikymmenten ajan ja niistä on tullut monelle ehdottomat suosikkikengät. Kenkien lisäksi valikoimassamme on paljon Asicsin vaatteita sekä naisille että miehille. Omassa tuotekirjossamme on lapsille tarjolla kenkiä ja aikuisille sekä vaatteita että kenkiä.

Juoksijan tärkein varuste eli juoksukengät ovat avainasemassa lenkille lähtiessä. Asicsin valikoima on runsas ja erilaisia juoksukenkiä löytyy noin 50 mallia. Perehdy omaan juoksutyyliisi ja pohdi millä alustalla juokset. Kannattaa myös tutkia, tarvitsetko jollain tavalla tuetut kengät. Voit myös perehtyä juoksukenkien valintavinkkeihin Inspiroidu-osastomme artikkeleissa. Kenkien ohella juoksuvalikoimassamme on tarjoalla juoksijalle Asicsin trikoot ja shortsit sekä runsaasti hengittäviä ja teknisiä aktiivijuoksemiseen sopivia Asicsin paitoja. Lisäksi Asicsin takkeja on tarjolla niin kevyeen viimaan kuin myös talvijuoksuun.

Vaatteiden löydyttyä kannattaa tutustua myös Asicsin sukkiin, joiden sopivuus ja materiaali ovat tärkeitä juoksijalle kenkien istuvuuden ja mukavuuden varmistamiseksi. Päähän on hyvä valita valikoimasta vielä säästä riippuen lippis tai pipo. Talvella toki valikoimassa ovat myös heijastimella varustetut liivit näkyvyyden parantamiseksi sekä Asicsin juoksuhanskat, jotka pitävät juoksijan kädetkin lämpiminä.

Arvostelut: Asics

4.63/5

Perustuu 144 arvosteluun