Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.FootBalance

Täydellistä istuvuutta juuri sinun jaloillesi MyFootBalance® 3D-jalkaskannauspalvelun ja yksilöllisten tuotteiden kautta.

FootBalance

Kaikkien jalat ovat ainutlaatuiset, ja usein myös oikea ja vasen jalka eroavat toisistaan. Me FootBalancella autamme sinua löytämään juuri sinun jaloillesi täydellisen istuvuuden, joka takaa, että kehosi perusta on kunnossa.

Lue lisää artikkeleistamme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

FootBalance kategoriat

Footbalance

FootBalance on kotimainen, aktiivisen liikkujan jalkojen terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä brändi. FootBalance tarjoaa yksilöllistä istuvuutta 3D-jalkaskannausteknologian ja tuotteiden kautta, mukaan lukien maailmallakin palkitut yksilölliset pohjalliset.

MyFootBalance® 3D -jalanskannauspalvelu antaa sinulle tärkeää tietoa jalkojesi hyvinvoinnista sekä saat tuotesuosituksia juuri sinun tarpeisiisi, aina juoksukengistä yksilöllisiin tuotteisiin. Palvelu on saatavilla Intersport-kaupoissa kautta maan.

Yksilölliset pohjallisemme, tekniset sukkamme ja kompressiotuotteemme tuovat räätälöityä mukavuutta jokaiselle askeleelle ja auttavat ennaltaehkäisemään kipua ja rasitusvammoja.

Tänä päivänä FootBalancen konsepti on käytössä yli 40 maassa ja 1500 liikkeessä ympäri maailmaa, jossa on tehty yli 5 miljoonaa jalka-analyysiä ja muotoiltu yli 4 miljoonaa paria yksilöllisiä pohjallisia.

Your Movement. Personalised to Perfection.

 

Arvostelut: FootBalance

4.6/5

Perustuu 10 arvosteluun