Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetFOOTBALANCE

Täydellistä istuvuutta juuri sinun jaloillesi MyFootBalance® 3D-jalkaskannauspalvelun ja yksilöllisten tuotteiden kautta.

FootBalance

Kaikkien jalat ovat ainutlaatuiset, ja usein myös oikea ja vasen jalka eroavat toisistaan. Me FootBalancella autamme sinua löytämään juuri sinun jaloillesi täydellisen istuvuuden, joka takaa, että kehosi perusta on kunnossa.

Lue lisää artikkeleistamme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Footbalance

FootBalance on suomalainen innovaatio, jonka myötä yksilöllisiä pohjallisia voidaan muotoilla myymälässä nopeasti ja edullisesti. Jokaisen Intersport-myymälän palvelutarjontaan kuuluukin ainutlaatuinen FootBalance FitZone 3D -prosessi. Aluksi asiakkaan jalkatyyppi ja sen vaikutukset terveyteen identifioidaan henkilökohtaisessa jalka-analyysissä. Tämän jälkeen asiakkaalle muotoillaan yksilölliset pohjalliset. Valmiit pohjalliset skannataan, ja näin syntyvän henkilökohtaisen 3D-profiilin avulla asiakas voi tilata verkkokaupasta mitkä tahansa 100 % yksilölliset pohjallisten FootBalancen laajasta valikoimasta. Innovatiivinen prosessi vie vain alle 10 minuuttia ja hinta on kuluttajaystävällinen.

FootBalancen pohjalliset on suunniteltu sinun terveyttäsi ja mukavuuttasi ajatellen, ja niiden vaikutukset on todistettu myös tieteellisesti. Jyväskylän ja Salzburgin yliopistojen riippumattoman tutkimuksen mukaan FootBalancen 100 % yksilölliset pohjalliset vähentävät jalkaterän yleisintä virheasentoa ylipronaatiota sekä siitä johtuvia kiputiloja ja vammoja niin kävelyssä kuin juoksussa (Journal of Biomechanics 2017).

Perinteiseen jäykkään tukipohjalliseen verrattuna FootBalance-pohjalliset ovat dynaamiset: ne sallivat jalan luonnollisen joustoliikkeen. Näin jalan oma iskunvaimennus toimii eikä kehoon kohdistu niin suurta tärähdysvoimaa, kuin kovia tukipohjallisia käytettäessä. Pohjallisen dynaamisuus on olennaista etenkin juoksussa, kun jalan niveliin kohdistuu joka askeleella vähintään kolme kertaa kehon painoa vastaava kuorma – esimerkiksi 90-kiloisella henkilöllä 270 kilon kuorma.

FootBalancen laajasta valikoimasta löydät sopivat pohjalliset niin eri urheilulajien tarpeisiin kuin vapaa-aikaan. Suosituin pohjallismalli, 100% Balance, soveltuu moniin lajeihin. Se tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen, mukavuuden ja tuen niin juoksuun kuin jokapäiväiseen liikuntaan. Mallista on tarjolla myös kapeampi versio, erityisesti naisten suosima 100% Balance Narrow. Koripalloilijat luottavat erityisesti kovatempoisiin sisäliikuntalajeihin suunniteltuun 100% Impact-pohjalliseen, joka tarjoaa tehokasta iskunvaimennusta ja tukea sekä auttaa ehkäisemään rasitusvammoja. Jalkapallossa puolestaan valittavana on joko 100 % yksilöllinen Control tai esimuotoiltu QuickFit Control -pohjallinen. Kapean lestinsä ansiosta molemmat pohjalliset mahtuvat hyvin ahtaisiin jalkapallokenkiin, luistimiin tai monoihin.

100 % yksilölliset pohjalliset muotoillaan paikan päällä myymälässä. Intersportin valikoimaan kuuluu myös esimuotoillut QuickFit-pohjalliset, jotka voi lämmittää ja muotoilla oman jalan mukaiseksi kätevästi kotona.

 

 

 

 

Arvostelut: FootBalance

4.56/5

Perustuu 9 arvosteluun