Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINFOOTBALANCE

Täydellistä istuvuutta juuri sinun jaloillesi MyFootBalance® 3D-jalkaskannauspalvelun ja yksilöllisten tuotteiden kautta.

FootBalance

Kaikkien jalat ovat ainutlaatuiset, ja usein myös oikea ja vasen jalka eroavat toisistaan. Me FootBalancella autamme sinua löytämään juuri sinun jaloillesi täydellisen istuvuuden, joka takaa, että kehosi perusta on kunnossa.

Lue lisää artikkeleistamme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

FootBalance kategoriat

Footbalance

FootBalance on kotimainen, aktiivisen liikkujan jalkojen terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä brändi. FootBalance tarjoaa yksilöllistä istuvuutta 3D-jalkaskannausteknologian ja tuotteiden kautta, mukaan lukien maailmallakin palkitut yksilölliset pohjalliset.

MyFootBalance® 3D -jalanskannauspalvelu antaa sinulle tärkeää tietoa jalkojesi hyvinvoinnista sekä saat tuotesuosituksia juuri sinun tarpeisiisi, aina juoksukengistä yksilöllisiin tuotteisiin. Palvelu on saatavilla Intersport-kaupoissa kautta maan.

Yksilölliset pohjallisemme, tekniset sukkamme ja kompressiotuotteemme tuovat räätälöityä mukavuutta jokaiselle askeleelle ja auttavat ennaltaehkäisemään kipua ja rasitusvammoja.

Tänä päivänä FootBalancen konsepti on käytössä yli 40 maassa ja 1500 liikkeessä ympäri maailmaa, jossa on tehty yli 5 miljoonaa jalka-analyysiä ja muotoiltu yli 4 miljoonaa paria yksilöllisiä pohjallisia.

Your Movement. Personalised to Perfection.

 

Arvostelut: FootBalance

4.6/5

Perustuu 10 arvosteluun