Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.FootBalance

Täydellistä istuvuutta juuri sinun jaloillesi MyFootBalance® 3D-jalkaskannauspalvelun ja yksilöllisten tuotteiden kautta.

FootBalance

Kaikkien jalat ovat ainutlaatuiset, ja usein myös oikea ja vasen jalka eroavat toisistaan. Me FootBalancella autamme sinua löytämään juuri sinun jaloillesi täydellisen istuvuuden, joka takaa, että kehosi perusta on kunnossa.

Lue lisää artikkeleistamme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

FootBalance kategoriat

Footbalance

FootBalance on kotimainen, aktiivisen liikkujan jalkojen terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä brändi. FootBalance tarjoaa yksilöllistä istuvuutta 3D-jalkaskannausteknologian ja tuotteiden kautta, mukaan lukien maailmallakin palkitut yksilölliset pohjalliset.

MyFootBalance® 3D -jalanskannauspalvelu antaa sinulle tärkeää tietoa jalkojesi hyvinvoinnista sekä saat tuotesuosituksia juuri sinun tarpeisiisi, aina juoksukengistä yksilöllisiin tuotteisiin. Palvelu on saatavilla Intersport-kaupoissa kautta maan.

Yksilölliset pohjallisemme, tekniset sukkamme ja kompressiotuotteemme tuovat räätälöityä mukavuutta jokaiselle askeleelle ja auttavat ennaltaehkäisemään kipua ja rasitusvammoja.

Tänä päivänä FootBalancen konsepti on käytössä yli 40 maassa ja 1500 liikkeessä ympäri maailmaa, jossa on tehty yli 5 miljoonaa jalka-analyysiä ja muotoiltu yli 4 miljoonaa paria yksilöllisiä pohjallisia.

Your Movement. Personalised to Perfection.

 

Arvostelut: FootBalance

4.55/5

Perustuu 11 arvosteluun