Sisältöön

Craft

Craft-vaatteet hurmaavat upealla tyylillään sekä mahtavilla teknisillä materiaaleilla ja muilla edistyksellisillä teknisillä ominaisuuksilla.

Craft

Craft-urheiluvaatteet tunnetaan erityisesti huipputason teknisistä materiaaleista, jotka on luotu parantamaan suoritusta ja tarjoamaan optimaalista tukea lajiin kuin lajiin.

Craft kategoriat

Craft

Ruotsalaisbrändi Craft on huippulaadukkaiden ja innovatiivisten teknisten urheiluvaatteiden osaajana. Jo vuonna 1977 perustetun brändin valikoimasta löytyy runsas kirjo vaatteita eri lajeihin, kuten treenaamiseen, ulkoiluun, pyöräilyyn, maastohiihtoon sekä juoksuun. Craft-urheiluvaatteet tunnetaan erityisesti huipputason teknisistä materiaaleista, jotka on luotu parantamaan suoritusta ja tarjoamaan optimaalista tukea lajiin kuin lajiin. Craft-vaatteiden korkean suorituskyvyn taustalla on vuosikymmenten tuotekehitys sekä yhteistyö maailman tunnetuimpien huippu-urheilijoiden kanssa. Ei ole siis sattumaa, että Craft-urheiluvaatteet ovatkin suosittuja niin kilpaurheilijoiden kuin tavallisten arkiliikkujienkin keskuudessa. Mahtavien teknisten materiaalien ja muiden edistyksellisten teknisten ominaisuuksien lisäksi Craft-vaatteiden suurta suosiota selittää niiden upea tyyli. Virtaviivainen muotokieli, klassiset värisävyt ja minimalistiset yksityiskohdat ovat Craft-vaatteiden peruselementtejä.

Etsitkö teknisiä urheiluvaatteita, joista saat suoritukseesi lisää tehoa ja mukavuutta? Craftin valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi urheiluvaatteet. Brändin valikoimasta löydät esimerkiksi huippulaadukkaat Craft-takit, Craft-paidat ja Craft-housut niin intensiivisiin treenisessioihin kuin pitkille hiihtolenkeillekin. Esimerkiksi Craft-takeista löydät sekä huippulaadukkaat softshell-takit kuin tuulitakitkin. Brändin suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat myös huippulaadukkaat Craft-aluskerrastot. Craft-aluskerrasto koostuu vartalonmyötäisistä teknisistä housuista ja paidasta, jotka puetaan talvella muiden vaatekerrosten alle. Aluskerraston tehtävä on lämmittää ja siirtää iholta suorituksen aikana erittyvää kosteutta pois iholta. Craftin valikoimasta löydät myös muut laadukkaat ja toimivat varusteet kaikkeen urheiluun: käsineet, päähineet, hihat ja säärystimet.

Halutko löytää optimaalista suorituskykyä tarjoavat vaatteet ja varusteet omaan lajiisi? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki laadukkaat Craft-urheiluvaatteet ja -varusteet juoksuun, treeniin, pyöräilyyn ja talvilajeihin. Olipa mielessäsi sitten hengittävä aluskerrasto, tyylikäs hiihtoasu tai tekninen treenipaita, Craftin valikoimasta löydät etsimäsi. Brändin monipuolisesta valikoimasta löytyvät Craft-vaatteet naisille, miehille sekä junioreille aina kunkin sesongin ajankohtaisimmissa väreissä. Jos etsit tiettyä mallia, kokoa tai väriä, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa Craft-vaatteet netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupastasi. Jos juoksu, maastohiihto tai pyöräily ovat suosikkilajejasi, muista hankkia myös muut tarpeelliset vaatteet. Tutustu juoksuvaatteisiin, pyöräilyvaatteisiin ja hiihtovaatteisiin.

Arvostelut: Craft

4.38/5

Perustuu 405 arvosteluun