Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Tunturi sähköpyörät

Tunturi sähköpyörät Intersportin laadukkaasta valikoimasta. Löydät meiltä Tunturin suosituimmat mallit, kuten eMax sekä eCity. ✓ Katso valikoima netistä tai kurkkaa lähimmän kaupan saatavuus tuotekortilta.

Mies ajaa Tunturi E-Max -sähköpyörällä metsässä.

Selaa valikoimaa: Tunturi sähköpyörät

Vinkit sähköpyörän valintaan
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Tunturi sähköpyörät kaupunkiin, työmatkalle tai maastoon

Tunturin sähköpyörät ovat laadukkaita ja kestäviä pyöriä, jotka ovat tarkoitettu kovaan käyttöön. Tunturin sähköavusteiset polkupyörät on varusteltu kevyellä moottorilla, jolla on mahdollista tehostaa pyörän nopeutta. Pelkällä moottorilla ne eivät kuitenkaan kulje, vaan sitä poljetaan normaaliin tapaan. Moottori antaa lisävauhtia pyöräilemiseen ja avustaa matkantekoa, kun omat voimat uhkaavat loppua. Tunturin sähköpyörät on tarkoitettu monikäyttöisesti esimerkiksi kaupunkipyöräilyyn, työmatkapyöräilyyn tai maastopyöräilyyn. Kun olet kartoittanut käyttötarkoituksesi, katso tästä suosikkimme eri alustoille:

  • Tunturi E-City: Täydellinen valinta, kun etsit helppokäyttöistä kaupunkipyörää, jolla pärjää loistavasti myös maantiellä. Matala jalannostokorkeus helpottaa kyytiin nousemista ja sen ansiosta pyörä soveltuukin niin naisille kuin miehille. Kestävä akku siiviittää jopa 150 kilometrin matkan ja tehokas moottori helpottaa ylämäkien nousemista. E-City on myös täydellinen pyörä esimerkiksi työmatka-ajoon kaupunkilaiselle. 

  • Tunturi eMax CE: Tämä tyylikäs sähköfatbike on varustettu huippuominaisuuksilla! Shimanon tehokas EP8 -sähkömoottori siivittää jyrkimpienkin mäkien ylös ja Deoren vaihteisto huolehtii voimansiirrosta. Fatbikelle tyypilliset leveät renkaat tuovat pitoa haastavilla alustoilla kuten hiekalla, lumessa tai kalliolla. Tehokkaan sähkömoottorin ansiosta eMax soveltuu loistavasti myös maantie- ja kaupunkiajoon, joten tämäkin pyörä on loistava vaihtoehto työsuhdepyöräksi.

  • Tunturi E290: Tyylikäs ja urheilullinen maastopyörä, josta löytyy vääntöä sekä tehoa. Shimano E7000 -moottori tuottaa 60 nm tehoa, joten jyrkätkin ylämäet ovat vain ohikiitävä hetki pyöräillessä. Pyörän runko on jämäkkä ja urheilullinen, mahdollistaen ajamisen haastavassakin maastossa. Tämä pyörä soveltuu täydellisesti yleispyöräksi, kun haluat yhdistää niin maasto-, maantie-, kuin kaupunkiajoakin.

Naisten ja miesten Tunturi sähköpyörät asiantuntijan opastuksella

Jos pyörän valinta mietityttää, kannattaa kääntyä asiantuntevan henkilökuntamme puoleen. Palvemme sinua mielellämme sähköpyörä-aiheisissa kysymyksissä tai muissa askarruttavissa asioissa. Löydät pyörän valintaa helpottavia artikkeleita myös verkkosivuiltamme:

Paljonko Tunturi sähköpyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Tunturi sähköpyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 2359.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 4849.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Tunturi sähköpyörät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Tunturi E-City - citysähköpyörä, Tunturi E290 ME - maastosähköpyörä ja Tunturi E275 - maastosähköpyörä.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Tunturi sähköpyörät

5/5

Perustuu 1 arvosteluun