Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sähköpyörät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta
  Vinkit sähköpyörän valintaan
  Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
  Rajaa valikoimaa

  Tunturi sähköpyörät

  Tunturin sähköpyörät ovat laadukkaita ja kestäviä pyöriä, jotka ovat tarkoitettu kovaan käyttöön. Tunturin sähköavusteiset polkupyörät on varusteltu kevyellä moottorilla, jolla on mahdollista tehostaa pyörän nopeutta. Pelkällä moottorilla sähköpyörä ei kuitenkaan kulje, vaan sitä poljetaan normaaliin tapaan. Moottori antaa lisävauhtia pyöräilemiseen ja avustaa matkantekoa, kun omat voimat uhkaavat loppua. Sähköpyörät on tarkoitettu monikäyttöisesti esimerkiksi kaupunkipyöräilyyn, työmatkapyöräilyyn tai maastopyöräilyyn. Sähköpyörää hankkiessa kannattaa ensiksi miettiä käyttötarkoitusta. Laadukkaita ja luotettavia sähköpyöriä valmistaa muun muassa perinteinen pyörämerkki Tunturi. Tunturin valikoimasta löydät sähköpyöriä esimerkiksi maastopyöräilyyn tai kaupunkipyöräilyyn. Tutustu lisää, ja osta omasi jo tänään!

  Laaja valikoima Tunturi pyöriä

  Tunturin kattavasta valikoimasta löydät pyörät joka käyttötarkoitukseen. Maastokäyttöön suositellaan leveämpirenkaista, joustokeulalla varustettua pyörää. Kun mieli tekee maantielle tai esimerkiksi työmatkoille, kannattaa valita kestävä hybridipyörä, jossa ajoasento on miellyttävä pitkälle matkalle ja pyörä on kevyempi rungoltaan. Kaupunkiin kannattaa valita matalarunkoisempi citypyörä, jonka ansiosta on helpompi liikkua ketterästi kaupungissa ja pysähtyä nopeasti. Tunturin sähköpyörä valikoimasta tarvittavan menopelin onnistuneeseen pyöräilykauteen. Tunturi pyörät voit tilata vaivattomasti netistä tai tilata ja koeajaa lähimmässä Intersport-kaupassa.

  Paljonko Tunturi sähköpyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Tunturi sähköpyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 2359.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 4999.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Tunturi sähköpyörät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Tunturi eMax CE - maastosähköpyörä, Tunturi E290 ME - maastosähköpyörä ja Tunturi eCITY - citysähköpyörä.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Tunturi sähköpyörät

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun