Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Converse kategoriat

Converse

Converse on jo 1900-luvun alussa perustettu brändi, joka tunnetaan erityisesti klassista tennareista. Yhdysvaltalaisen brändin legendaarisimmat kenkämallit ovat Converse Chuck Taylor sekä Converse All Star. Molemmat ovat kestävästä canvas-kankaasta valmistettuja tennareita, joiden tunnuspiirteitä ovat kuminen kärkiosa, sivuraidalla varusteltu pohja sekä brändin ikoninen tähti-logo. Kummastakin kenkämallista löytyy sekä varreton että korkealla varrella varusteltu versio. Converse-tennarit tulivat alkujaan tutuksi urheilun parista – Converse All Star -malli tunnettiin 1970-luvulla suosittuna koripallokenkänä. Myöhemmin kenkämalli raivasi tiensä pop-kulttuuriin ja katumuodin trendien huipulle. Converse All Star ja Coneverse Chuck Taylor tunnetaan nykyisin kenkämuodin klassikkoina, jotka sopivat mihin tahansa asukokonaisuuteen ja tyyliin. Brändin valikoimasta löytyy tänä päivänä myös laaja kirjo vapaa-ajan vaatteita ja asusteita, jotka pysyvät uskollisena alkuperäiselle Converse-tyylille.

Jos pidät rennon sporttisesta katutyylistä, ajattoman tyylikkäät Converse-kengät ovat täydellinen lisä tyylisi. Conversen valikoimasta löytyy runsaasti erilasia malleja sekä naisille, miehille että junioreille. Mustat, punaiset ja valkoiset Converset ovat klassikko, mutta brändin valikoimasta löytyy reippaasti myös muita värivaihtoehtoja. Converse Chuck Taylor -mallin ja Converse All Star -mallin lisäksi brändin valikoimasta löytyy myös kylmiin säihin sopiva talvimalli. Tyylikkäät Converse-talvitennarit on varusteltu lämpimällä karvavuorella, napakalla nahkapäällisellä ja vahvistetulla kumipohjalla. Etsipä sitten tyylikkäitä tennareita mihin tahansa vuodenaikaan – klassiset Converset tuovat tyylisi ripaukset nostalgiaa ja asennetta.

Intersportin kattavasta valikoimasta löydät kaikki ikoniset Converse-kengät rentoon vapaa-ajan tyyliin. Piditpä sitten raikkaan sporttisista valkoisista tennareista tai pirteän värikkäistä kengistä, Intersportista löydät suuren värivalikoiman Converseja jokaiseen tyyliin ja makuun. Meiltä löydät suositut klassikkomallit, kuten Converse All Starin ja Converse Chuck Taylorin. Jos haluat käyttää tennareita myös ilmojen viiletessä, löydät meiltä myös pehmeät ja lämpimät Converse-talvitennarit. Mikäli tarvitset apua oikean koon valinnassa tai etsit tiettyä mallia, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa Converse-kengät netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupasta. Mikäli pidät sporttisesta katumuodista, tutustu myös muiden huippubrändiemme valikoimiin. Katso esimerkiksi adidas, Nike, Peak Performance, PUMA ja Timberland.