Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sähköpyörät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Rengaskoko tuumaa
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (43)
  43 / 43 tuotetta
  Vinkit sähköpyörän hankintaan
  Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
  Rajaa valikoimaa

  Sähköpyörät kategoriat

  Sähköpyörä

  Sähköpyörä on nimensä mukaisesti sähkömoottorilla avustettu polkupyörä. Sähköpolkupyörää poljetaan kuten tavallista pyörää, mutta moottori tuo lisää nopeutta ja voimaa sähköavusteisen polkupyörän pyöräilemiseen. Moottori saa virtansa ladattavasta akusta – se pysyy käynnissä niin kauan kun pyörää poljetaan tai vauhti nousee tiettyyn nopeuteen. Suomen lainsäädännön mukaan sähköpyörän nopeus saa maksimissaan olla 25 km/h. Sähköavusteinen pyörä voi maksimiteholtaan olla 250 w ja pelkällä sähkömoottorilla toimiva sähköpyörä 1000 w. Sähköpyörän akku on tehokas – täydellä akulla voi ajaa useita tunteja ilman latausta. Hyvä sähköpyörä sopii loistavasti kaupunkikäyttöön tai työmatkapyöräilyyn. Sähköpyörän malli valitaankin aina käyttötarkoituksen mukaan. Tutustu valikoimaan ja hyödynnä tarjoukset jo tänään!

  Sähköpyörän valinta

  Sähköpyöriä löytyy pääsääntöisesti kahteen eri käyttötarkoitukseen: kaupunkipyöräilyyn ja työmatkojen taittamiseen. Citykäyttöön suunnatut sähköpyörät on suunniteltu lyhyiden etäisyyksien taittamiseen vilkkaissa ja vaihtelevissa liikenneoloissa. Kaupunkipyörät on varusteltu tukevilla renkailla, mukavalla ajoasennolla ja hyvällä varustelutasolla, kuten lokasuojilla, tavararitilällä ja jalkajarrulla. Tunturilta löydät laadukkaat sähköpyörät kaupunkikäyttöön. Pidempien etäisyyksien taittamiseen tarkoitetut sähköpyörät muistuttavat yleensä hybridipyörien rakennetta, eli niissä yhdistyvät maantie- ja maastopyörän parhaat ominaisuudet. Hybridipyörä on ketterä ja soveltuu monipuolisesti erilaisiin maastoihin. Sähkökäyttöinen hybridipyörä tuo tukea pyöräilyyn, kun matka on pitkä ja reitti täynnä ylä- ja alamäkiä.

  Paras sähköpyörä omaa voimakkaan moottorin

  Sähköpyörien laaduissa on suuria eroja – samoin niiden hinnoissa. Sähköpyörän hinta vaihtelee pyörän merkin, käyttötarkoituksen, tehon ja akun kantavuuden mukaan. Edullinen sähköpyörä ei välttämättä ole aina se paras, sillä turvallisuuden ja ajomukavuuden vuoksi pyörän on toimittava moitteettomasti ja moottorin akun keston oltava omaan käyttöön tarpeeksi riittävä. Huonolaatuisen sähköpyörän moottorin korjaaminen tai uuden moottorin ostaminen saattaa tulla yllättävänkin kalliiksi. Jos sähköpyörän hinta on korkea, pyörä on todennäköisesti varusteltu voimakkaammalla moottorilla ja suunnattu aktiiviseen käyttöön ja pidempien matkojen taittamiseen. Citykäyttöön tarkoitetut sähköpyörät ovat yleensä hieman edullisempia.

  Mistä löytyy paras sähköpyörä tarjous?

  Sähköpyörä on hankinta, johon kannattaa ehdottomasti sijoittaa, sillä se toimii sekä päivittäisenä kulkuvälineenä että kuntoilumuotona. Hyvä edullinen sähköpyörä löytyykin usein hyödyntämällä sähköpolkupyörä-tarjousta. Naapurimaissa käytössä oleva sähköpyörän hankintatuki puhuttaa monia – sen taustalla on kansallinen tavoite pidentää keskimääräisiä pyöräilymatkoja, korvata autolla ajettuja matkoja ja vähentää siten ilmastopäästöjä. Nähtäväksi jää, onko tukea mahdollista saada tulevaisuudessa myös Suomessa.

  Laadukas sähköpolkupyörä edulliseen hintaan

  Suuresta pyörävalikoimastamme löydät kaikki parhaat sähköpyörät kaikenlaisiin pyöräilyharrastuksiin. Etsitpä sitten sähköpyörää vauhdikkaaseen työmatka-ajoon tai vikkelään citypyöräilyyn, löydät meiltä etsimäsi. Kattavasta valikoimastamme löydät tyylikkäät ja luotettavat Crescent-sähköpyörät, Tunturi-sähköpyörät sekä Helkama-sähköpyörät. Tilaa sähköpyörä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos mielessäsi on halpa sähköpyörä, tutustu verkkokaupan Last Chance -osioon ja kauppakohtaisiin tarjouksiin. Mikäli tarvitset apua juuri sinun pyöräilyharrastukseesi parhaiten sopivimman sähköpyörän valintaan, osaavat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan vaihtoehdon. Ennen kuin loikkaat sähköpyörän selkään, muista päivittää myös muut pyöräilyvaatteet ja -varusteet ajan tasalle. Tutustu siis myös pyöräilykypäriinpyöräilyvaatteisiinpyöräilyvarusteisiin ja pyöräilykenkiin. Oikeilla varusteilla teet pyöräilyharrastuksestasi turvallisempaa ja nautinnollisempaa!

  Miksi sähköpyörä kannattaa?

  • Kohottaa kuntoa ja mahdollistaa arkiliikunnan yhdistämisen työmatkaan.
  • Sähköpyörä on nopea ja ketterä kulkupeli kaupungin ruuhkissa.
  • Laadukas moottori avustaa tehokkaasti ja helpottaa ylämäen nousemista.
  • Sähköpyöräily on hyvää liikuntaa ja pitää mielen virkeänä.

  Paljonko sähköpyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat sähköpyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 2249.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 7399.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 43 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat sähköpyörät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helkama SE10 10-v 28" musta - miesten hybridisähköpyörä, Helkama E7i 28" 7v E6110 - citysähköpyörä ja Tunturi E290 ME - maastosähköpyörä sekä suosituin merkki on Helkama.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: sähköpyörät

  4.71/5

  Perustuu 7 arvosteluun