Sisältöön
-20% kaikista vaatteista Plussa-kortilla! Kaikki vaatteet -20% Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20

Lisäale plussakortilla – kaikki vaatteet -20 %, myös tarjoushinnoista!

Saat nyt koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme vaatteista – myös tarjoushinnoista! Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa su 21.7. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkituotteesi kesään sekä tulevaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSETSähköpyörät

Sähköpyörä on mitä parhain ja monipuolisin kulkuneuvo liikkua esimerkiksi työmatkoja tai pyörälenkkejä, sillä pyörän moottori tekee pyöräilystä helppoa ja nautinnollista. Intersportista löydät sähköavusteiset polkupyörät Suomen luotetuimmilta merkeiltä kuten Helkama tai Tunturi. ✓

Sähköpyörä Intersportin valikoimasta.
Vinkit sähköpyörän hankintaan
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Sähköpyörät kategoriat

Sähköpyörä on ympäristöystävällinen ja tehokas vaihtoehto liikkumiseen

Sähköpyörä on nimensä mukaisesti sähkömoottorilla avustettu polkupyörä. Sähköpolkupyörää poljetaan kuten tavallista pyörää, mutta moottori tuo lisää nopeutta ja voimaa sähköavusteisen polkupyörän pyöräilemiseen. Moottori saa virtansa ladattavasta akusta – se pysyy käynnissä niin kauan kun pyörää poljetaan tai vauhti nousee tiettyyn nopeuteen. Suomen lainsäädännön mukaan sähköpyörän nopeus saa maksimissaan olla 25 km/h. Sähköavusteinen pyörä voi maksimiteholtaan olla 250 w ja pelkällä sähkömoottorilla toimiva sähköpyörä 1000 w. Sähköpyörän akku on tehokas – täydellä akulla voi ajaa useita tunteja ilman latausta. Hyvä sähköpyörä sopii loistavasti kaupunkikäyttöön tai työmatkapyöräilyyn. Sähköpyörän malli valitaankin aina käyttötarkoituksen mukaan – Intersportista löydätkin esimerkiksi kotimaisilta huippumerkeiltä naisten sähköpyörät sekä miesten sähköpyörät

Sähköpyörän valinta

Sähköpyöriä löytyy pääsääntöisesti kolmeen eri käyttötarkoitukseen: kaupunkipyöräilyyn ja työmatkojen taittamiseen sekä maastokäyttöön löytyvät sähkömaastopyörät. Citykäyttöön suunnatut Sähkökaupunkipyörät on suunniteltu lyhyiden etäisyyksien taittamiseen vilkkaissa ja vaihtelevissa liikenneoloissa.Tunturilta löydät laadukkaat sähköpyörät kaupunkikäyttöön. Pidempien etäisyyksien taittamiseen tarkoitetut sähköpyörät muistuttavat yleensä hybridipyörien rakennetta, eli niissä yhdistyvät maantie- ja maastopyörän parhaat ominaisuudet. Hybridisähköpyörä on ketterä ja soveltuu monipuolisesti erilaisiin maastoihin. Sähkökäyttöinen hybridipyörä tuo tukea pyöräilyyn, kun matka on pitkä ja reitti täynnä ylä- ja alamäkiä. Sähkömaastopyörien kategoria on kasvanut viime vuosina huomattavasti. Suureen suosioon on nousseet sähköpyörä-fatbiket, joissa huomattavasti paksummat renkaat tuovat pitoa sekä ajomukavuutta maastoon. Fatbike sähköpyörät ovat usein myös tehokkaammalla moottorilla sekä isommalla akkukapasiteetilla ja ne sopivatkin pidemmille pyörälenkeille sekä haastaviin olosuhteisiin.

Paras sähköpyörä omaa voimakkaan moottorin

Sähköpyörien laaduissa on suuria eroja – samoin niiden hinnoissa. Sähköpyörän hinta vaihtelee pyörän merkin, käyttötarkoituksen, tehon ja akun kantavuuden mukaan. Edullinen sähköpyörä ei välttämättä ole aina se paras, sillä turvallisuuden ja ajomukavuuden vuoksi pyörän on toimittava moitteettomasti ja moottorin akun keston oltava omaan käyttöön tarpeeksi riittävä. Huonolaatuisen sähköpyörän moottorin korjaaminen tai uuden moottorin ostaminen saattaa tulla yllättävänkin kalliiksi. Jos sähköpyörän hinta on korkea, pyörä on todennäköisesti varusteltu voimakkaammalla moottorilla ja suunnattu aktiiviseen käyttöön ja pidempien matkojen taittamiseen. Citykäyttöön tarkoitetut sähköpyörät ovat yleensä hieman edullisempia.

Mistä löytyy paras sähköpyörä tarjous?

Sähköpyörä on hankinta, johon kannattaa ehdottomasti sijoittaa, sillä se toimii sekä päivittäisenä kulkuvälineenä että kuntoilumuotona. Hyvä edullinen sähköpyörä löytyykin usein hyödyntämällä sähköpolkupyörä-tarjousta. Naapurimaissa käytössä oleva sähköpyörän hankintatuki puhuttaa monia – sen taustalla on kansallinen tavoite pidentää keskimääräisiä pyöräilymatkoja, korvata autolla ajettuja matkoja ja vähentää siten ilmastopäästöjä. Nähtäväksi jää, onko tukea mahdollista saada tulevaisuudessa myös Suomessa.

Laadukas sähköpolkupyörä edulliseen hintaan

Suuresta pyörävalikoimastamme löydät kaikki parhaat sähköpyörät kaikenlaisiin pyöräilyharrastuksiin. Etsitpä sitten sähköpyörää vauhdikkaaseen työmatka-ajoon tai vikkelään citypyöräilyyn, löydät meiltä etsimäsi. Kattavasta valikoimastamme löydät tyylikkäät ja luotettavat Tunturi-sähköpyörät sekä Helkama-sähköpyörät. Tilaa sähköpyörä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos mielessäsi on halpa sähköpyörä, tutustu verkkokaupan Last Chance -osioon ja kauppakohtaisiin tarjouksiin. Mikäli tarvitset apua juuri sinun pyöräilyharrastukseesi parhaiten sopivimman sähköpyörän valintaan, osaavat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan vaihtoehdon. Ennen kuin loikkaat sähköpyörän selkään, muista päivittää myös muut pyöräilyvaatteet ja -varusteet ajan tasalle. Tutustu siis myös pyöräilykypäriinpyöräilyvaatteisiinpyöräilyvarusteisiin ja pyöräilykenkiin. Oikeilla varusteilla teet pyöräilyharrastuksestasi turvallisempaa ja nautinnollisempaa!

Sähköpyörän hyödyt – miksi hankkia?

  • Laadukas moottori avustaa tehokkaasti ja helpottaa ylämäen nousemista.
  • Hyvä sähköpyörä kestää pitkään ja sillä taittaa matkan helposti. 
  • Helpompaa ja kivempaa pyöräillä ja sopii kaikille kuntotasosta riippumatta.
  • Erittäin kätevä ja helppo tapa liikkua ja mahdollistaa monipuolisen liikkumisen.
  • Huomattavasti ympäristöystävällisempi tapa liikkua kaupungissa.

Paljonko sähköpyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat sähköpyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 1999.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 10999.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 83 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat sähköpyörät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helkama FE12 e-Fatbike 12v etujousto - maastosähköpyörä, Helkama XE12 29/27,5" 12-v EP801 630Wh - maastosähköpyörä ja Helkama Helkama FE584 12v 27,5" - maastosähköpyörä sekä suosituin merkki on Helkama.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: sähköpyörät

5/5

Perustuu 4 arvosteluun