Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Atomic kategoriat

Atomic

Laskettelu on erinomainen talviurheiluharrastus ulkoilmasta sekä vauhdista nauttivalle liikkujalle. Olit sitten aloittelija tai ammattilainen, Atomicilta löydät laadukkaat välineet haastaviin talviolosuhteisiin. Atomic on itävaltalainen talviurheiluvälineiden valmistaja ja brändillä on pitkä historia erinomaisten laskettelu- sekä maastohiihtosuksien valmistuksessa. Myös alppihiihdon ja freestyle-laskun ammattilaiset turvautuvat Atomic lasketteluvälineisiin.

Laskettelussa varusteiden laatu korostuu. Kovassa vauhdissa ja haastavissa olosuhteissa laskettelusukset joutuvat kovalle koetukselle. Atomic laskettelusukset on luotu Alppivuorien jyrkille rinteille. Viimeisimpien teknologioiden mukaan valmistetut Atomic sukset eivät petä tiukankaan paikan tullen. Atomic laskettelusukset pysyvät erittäin vakaina myös kovassa vauhdissa ja suksien avulla saavutat äärimmäisen tarkkuuden, kontrollin sekä nopeuden tiukoissa käännöksissä.

Laskit sitten kovalla pakkasella tai kauniissa auringonpaisteessa voit luottaa, että Atomic laskettelumonot tuntuvat napakalta jalassa. Useimmissa Atomic monoissa hyödynnetään Memory Fit -teknologiaa ja laskettelumonot muotoutuvat hyvin jalkaan, varmistaen äärimmäisen tuen sekä istuvuuden. Prolite-rakenteen ansiosta laskettelumono on kevyt, mutta kuitenkin sopivan jämäkkä nopeatempoiseen rinnelaskuun. Erinomaisen eristyksen ansiosta, monot lämmittävät varpaitasi kylmällä kelillä.

Houkutteleeko hiihtoretki rauhallisen metsän läpi? Lasketteluvälineiden lisäksi, Atomic tarjoaa myös huippulaadukkaat luistelu- sekä perinteisensukset. Laadukkaat Atomic maastohiihtosukset takaavat tuen sekä tasapainon kaikissa lumiolosuhteissa. Oikeilla hiihtovarusteilla viet hiihtotekniikkasi uudelle tasolle. Vahva potkun ja nopea liu’un avulla saat maksimaalisen tehon irti hiihtolenkiltäsi. Hyvien varusteiden avulla hiihto on hauskaa ja helppoa!

Ensiluokkaiset talviurheiluvarusteet takaavat hauskan päivän rinteessä tai hiihtoladulla. Intersportilta löydät laadukkaat Atomic talviurheiluvälineet niin lasketteluun kuin murtomaahiihtoonkin. Tarjoamme Atomic laskettelusuksien ja Atomic maastohiihtosuksien lisäksi myös Atomic laskettelumonot sekä Atomic laskettelukypärät. Katso myös muut tuotteemme talviharrastuksesi tueksi kuten hiihtovaatteet, laskettelutakit, lasketteluhousut sekä laskettelulasit.

Arvostelut: Atomic

5/5

Perustuu 1 arvosteluun