Sisältöön

Crocs

Crocs-jalkineet tuovat ennennäkemätöntä mukavuutta ja ergonomisuuttaa jokaiseen askeleeseen. Crocsilta löydät laadukkaat ja iloisen väriset kengät naisille, miehille ja lapsille.

Crocs Intersportista.

Crocs kategoriat

Crocs

Crocs on ollut innovatiivisten, hygieenisten ja huippumukavien vapaa-ajan jalkineiden edelläkävijä jo vuodesta 2002 saakka. Brändi hyödyntää jalkineissaan ainutlaatuista Croslite-materiaalia, joka on äärimmäisen pehmeää, hengittävää ja tukevaa muovia. Croslite ei myöskään jätä jälkiä alustaan, eikä se kerää itseensä epämiellyttäviä hajuja. Näiden edistyksellisten ominaisuuksiensa ansioista Crocs-jalkineet tuovat ennennäkemätöntä mukavuutta ja ergonomisuuttaa jokaiseen askeleeseen – ne sopivat loistavasti niin työkengiksi sisätiloihin kuin mökkireissullekin. Crocsit ovat loistava valinta optimaalista mukavuutta arvostavalle henkilölle, joka pitää värikkäistä ja näyttävistä jalkineista. Helposti puettavat, pehmeästi istuvat ja tahraamattomat jalkineet soveltuvat hyvin myös perheen junioreille.

Valitse Crocs kaikkiin arjen tilanteisiin ja vuodenaikoihin

Brändin tunnetuin jalkinemalli on ikoninen Crocs clog -kenkä. Näppärällä takaremmillä varustellut, pistokasta muistettavat Crocsit ovat ilmavat, kevyet ja helppokäyttöiset. Niiden pehmeälinjainen design, hengittävyyttä lisäävät tuuletusaukot sekä jalan luonnollista muotoa mukaileva muotoilu varmistavat, että kengät sopivat jokaiselle. Ne ovat mutkaton valinta esimerkiksi pihamaalle, rannalle tai vaikkapa työkengiksi toimistoon. Legendaarisista Crocs clog -kengistä löytyy lisäksi reilusti erilaisia värivaihtoehtoja moneen makuun. Brändin valikoimasta löytyy myös eri vuodenaikoihin ja käyttötarkoituksiin soveltuvia kenkämalleja. Lämpimiin kesäsäihin on saatavilla tyylikkäitä ja mukavia Crocs-sandaaleja, jotka sopivat mainiosti myös veden äärelle sekä pidemmille kävelylenkeille. Viileämpiin sääoloihin löytyvät myös Crocs-talvikengät ja Crocs-saappaat. Jos etsit tyylikkäitä ja yksilöllisiä kenkiä kosteisiin sadesäihin, brändin valikoimasta löytyvät myös Crocs-kumisaappaat. Crocs-kengistä löytyy runsaasti erilasia kokovaihtoehtoja niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Crocsit sisä- ja ulkokäyttöön

Etsitkö monikäyttöisiä ja mukavia kenkiä arkeen? Intersportista löydät tyylikkäät ja korkealaatuiset Crocs-kengät monipuoliseen sisä- ja ulkokäyttöön. Suuresta valikoimastamme löydät sekä korkea- että matalavartiset Crocs-kumisaappaat, jotka pitävät jalkasi kuivina kosteimmassakin sadesäässä. Meiltä löydät myös ergonomiset ja miellyttävän ilmavat Crocs-sandaalit rannalle, mökille, sisäkäyttöön ja kaupungin kaduille. Intersportista löydät myös pehmeät ja vedenpitävät Crocs-talvikengät vaativampiin sääolosuhteisiin. Mikäli kaipaat apua juuri sinulle sopiviin jalkineiden valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Tilaa Crocs-kengät netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupastasi. Muista tutustua myös muiden huippubrändiemme vapaa-ajan jalkineisiin. Katso esimerkiksi adidas-kengät, Nike-kengät, Converse-kengät ja Vans-kengät.

Arvostelut: Crocs

4.63/5

Perustuu 46 arvosteluun