Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Säärystimet

Säärystimet

Hauskat säärystimet vievät ajatukset menneiden vuosikymmenten nostalgiseen urheilumuotiin. Nykyisin säärystimet voivat parhaimmillaan olla funktionaalinen ja tyylikäs osa omaa harjoittelua. Pehmeillä ja joustavilla säärystimillä pidät nilkat ja sääret lämpimänä lämmittelyn tai lenkin aikana. Jos haluat suojata myös polvet kylmältä viimalta, valitse pitkät säärystimet. Intensiivisiin lajeihin ja lämpimiin sääoloihin kannattaa valita teknisestä materiaalista valmistetut säärystimet – ne hengittävät tehokkaasti ja pitävät ylimääräisen kosteuden poissa iholta. Säärystimissä parasta on niiden helppous – ne sujahtavat kätevästi niin juoksutakin taskuun kuin treenikassiinkin. Säärystimillä voit myös tehdä urheilutyylistäsi astetta persoonallisemman – sopisivatko sinulle vaikkapa pinkit tai kirkkaan keltaiset säärystimet?

Jos kaipaat pohkeen lihaksille tukea ja haluat tehostaa suorituskykyäsi, valitse napakat kompressiosäärystimet. Kompressiosäärystinten kevyt paine vilkastuttaa verenkiertoa ja kuljettaa lihakseen enemmän happea, jolloin lihasten voimatuotto tehostuu. Kompressiosäärystimet ovat myös hyvä valinta niille, jotka kärsivät jalkojen väsymisestä, lihaskrampeista, penikkataudista tai akillesjänteen ongelmista. Kompressiosäärystimillä ehkäiset myös rasitusvammojen syntymistä. Jos kärsit treenin jälkeisestä jalkojen väsymisestä tai lihasarkuudesta, kompressiosäärystinten avulla voit vilkastuttaa ja tehostaa myös palautumista. Korkealaatuisia ja tyylikkäitä kompressiosäärystimiä löydät esimerkiksi ZeroPoint -merkin valikoimasta.

Haluatko löytää hyvät säärystimet urheiluun? Intersportin suuresta valikoimasta löydät tyylikkäät ja korkealaatuiset säärystimet miehille ja naisille. Olipa mielessäsi pitkät säärystimet juoksuun tai lämpimät säärystimet ulkoiluun, meiltä löydät etsimäsi. Kattavasta valikoimastamme löydät myös suositut ZeroPoint-kompressiosäärystimet treenin ja palautumisen tueksi. Saatavillasi on runsaasti erilaisia värejä moneen tyyliin ja makuun. Sinun lajiisi parhaiten sopivat säärystimet löydät, kun turvaudut asiantuntevien myyjiemme apuun. Tilaa säärystimet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja asusteet suosikkilajeihisi – tutustu treenivaatteisiin, juoksuvaatteisiin ja ulkoiluvaatteisiin.

Paljonko säärystimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat säärystimet -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 64.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat säärystimet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Luhta Nohkua W - säärystimet, Craft Core Subz Leg Warmer - säärystimet ja OS1st CS6 performance calf sleeve - säärystimet sekä suosituin merkki on Luhta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: säärystimet

4.64/5

Perustuu 11 arvosteluun