Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Paljasjalkakengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Paljasjalkakengät

  Nautitko luonnollisesta juoksutuntumasta? Paljasjalkakengät ovat ohuella, vain muutamien millimetrien paksuisella, pohjalla varustellut juoksukengät, jotka nimensä mukaisesti luovat samankaltaisen tunteen, kuin avojaloin juostessa. Toisin kuin tavallisissa juoksukengissä, paljasjalkakengissä ei ole kannankorotusta tai vaimennusta. Ohut ja kevyt pohja tuo omanlaisensa tuntuman alustaan. Paljasjalkakenkien askeltuntuma on huomattavasti erilainen verrattuna tavallisiin lenkkikenkiin, joten niiden käyttö vaatii totuttelua ja harjoittelua. Kun niiden luonnolliseen tuntumaan tottuu, paljaskengistä ei yleensä tee enää mieli luopua. Paljasjalkakengillä juokseminen tarjoaa samat hyödyt kuin avojaloin juokseminen – se vahvistaa jalanpohjan lihaksia, parantaa niiden verenkiertoa ja tukee jalkojen luonnollista liikettä.

  Millaiset paljasjalkakengät ovat sinulle sopivimmat?

  Paljasjalkakengistä löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja. Kuten tavallisissakin juoksukengissä, itselle sopivin malli valitaan aina oman jalkatyypin, juoksutyypin ja kokemustason mukaan. Jos vasta totuttelet paljasjalkakenkien tuntumaan, sinun kannattaa valita hieman tukevammalla pohjalla varustellut paljasjalkakengät. Kokeneempi paljasjalkakenkien käyttäjä voi valita ohuemman pohjan tai paljasta jalkaa muistuttavat kengät, joissa varpaille ovat erilliset osionsa. Jos käytät paljasjalkakenkiä myös liukkailla säillä, kenkien pohjan on tarjottava riittävästi pitoa. Syys- ja talvisäihin kannattaa hankkia lisäksi veden- ja tuulenpitävät paljasjalkakengät. Kevään ja kesän juoksuharrastuksiin kannattaa sen sijaan valita paljasjalkakengät, joiden rakenne on mahdollisimman ilmava ja hengittävä.

  Paljasjalkakengät lapselle

  Lapsen jalka tarvitsee kehittyäkseen vapauden liikkua, jolloin jalan pienetkin tukilihakset aktivoituvat auttaen luonnollisessa kehityksessä ja parhaimmillaan jopa estämään jalkojen virheasennon kehittymistä. Paljasjalkakengät soveltuvat lapselle myös ensimmäisiksi jalkineiksi – ne on helppo sujauttaa jalkaan ja luonnollinen tapa askeltaa harjoittaa myös tasapainoa huomaamatta.

  Paljasjalkakengät – talvi ei este käytölle

  Voiko paljasjalkakenkiä käyttää talvella? Kyllä voi, sillä paljasjalkakengistä löytyy useita eri malleja. Kylmille keleille kannattaa valita esimerkiksi veden- ja tuulenpitävät paljasjalkakengät tai nahkaiset paljasjalkakengät. Veden- ja tuulenpitävyyden lisäksi nämä mallit eristävät kylmää ilmaa tehokkaasti, minkä ansiosta varpaat pysyvät lämpimänä. Kannattaa myös ottaa huomioon kengän pohja – talveksi kannattaa valita hieman paksupohjaisempi kenkä, koska se eristää kylmää huomattavasti paremmin kuin ohuempi pohja.

  Naisten ja miesten paljasjalkakengät

  Paljasjalkakenkiä löytyy sekä naisille että miehille. Paljasjalkakengän valinnassa nyrkkisääntöinä voidaan pitää samoja kuin juoksukengän valinnassa – naisten mallit ovat hieman kapeampia kun taas miesten mallit ovat hieman leveämpiä. Paljasjalkakenkien suurin ero tavalliseen tasapohjaiseen kenkään on niiden muoto. Paljasjalkakengät ovat lestiltään myös jalan muotoisia, mikä auttaa esimerkiksi varpaita levittymään kengässä luonnollisesti. Intersportin valikoimasta löydät esimerkiksi Merrell-paljasjalkakengät ympärivuotiseen käyttöön niin naisille kuin miehille.

  Haluatko löytää hyvät paljasjalkakengät juoksuun?

  Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat paljasjalkakengät luonnolliseen juoksukokemukseen. Olipa sitten aloittelija tai jo kokeneempi paljasjalkakenkien käyttäjä, meiltä löydät etsimäsi kengät. Kattavasta valikoimastamme löydät esimerkiksi tyylikkäät ja laadukkaat Merrell-paljasjalkakengät. Sinulle sopivimman kenkämallin ja oikean koon valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa paljasjalkakengät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos juoksu on intohimosi, hanki myös muut varusteet suosikkilajiisi – katso esimerkiksi juoksusukat, juoksutakit ja juoksutrikoot. Jos haluat nähdä lisää kenkiä juoksuun, katso myös muut juoksukengät.

  Paljasjalkakenkien hyödyt

  • Vahvistaa jalkaterän lihaksia.
  • Edistää jalan luonnollista kehitystä ja tasapainoa etenkin lapsilla.
  • Auttaa selän sekä lantion toimintaan pidemmässä käytössä.
  • Päivittäisessä käytössä jalat eivät väsy niin helposti.

  Paljonko paljasjalkakengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat paljasjalkakengät -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 139.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat paljasjalkakengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Merrell Vapor Glove Luna Ltr - miesten paljasjalkakengät, Merrell M Vapor Glove 6. - miesten paljasjalkakengät ja Merrell Vapor Glove 4 M - miesten paljasjalkakengät sekä suosituin merkki on Merrell.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: paljasjalkakengät

  4.36/5

  Perustuu 11 arvosteluun