Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Cannondale
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (28)
  28 / 28 tuotetta

  Cannondale kategoriat

  Cannondale – laadukkaat ja innovatiiviset polkupyörät

  Intersportin valikoimasta löydät myös laadukkaat Cannondale-merkin polkupyörät kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella. Cannondale on arvostettu pyörämerkki aktiiviharrastajien keskuudessa. Merkki sai alkunsa vuonna 1971 ja on siitä saakka valmistanut innovatiivisia ja laadukkaita polkupyöriä niin maastoon kuin maanteillekin.

  Cannondale-pyörät eri käyttötarkoituksiin

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät muun muassa Cannondalen gravelpyörät, maastopyörät, sähköpyörät sekä fatbiket. Löydät siis varmasti tarpeisiisi sopivan polkupyörän meiltä. Pyörää valitessa kannattaa koeajaa pyörä, sillä siten sopiva runkokoko löytyy parhaiten. Huomioi esimerkiksi se, että koeajaessa ajoasento tuntuu hyvältä ja pyörää on helppo hallita. Kysy tarvittaessa apua myös myyjältä, mikäli olet epävarma pyörän valinnasta. Voit tilata polkupyörän joko verkkokaupasta tai ostaa sen suoraan lähimmästä Intersport-kaupastamme, jossa asiantunteva henkilökuntamme osaa auttaa sinua valitsemaan juuri oikean pyörän.

  Saat meiltä myös pyöräilyvaatteet ja muut varusteet helposti sekä verkosta että Intersport-kaupasta. Katso siis myös muut Pyöräily-kategorian tuotteet.

  Paljonko Cannondale -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Cannondale -kategorian tuotteet saat hintaan 509.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 7399.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 28 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Cannondale -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Cannondale Topstone 1 - gravelpyörä, Cannondale Topstone 2 - gravelpyörä ja Cannondale Trail 5 - maastopyörä.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Cannondale

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun