Sisältöön

Devold - tinkimätöntä laatua villasta

Devoldin tasokkaat villavaatteet antavat puhtia urheiluun ja vapaa-aikaan. Tämän innovatiivisen norjalaisen merkin vaatteet tunnetaan korkeasta laadusta ja mukavuudesta.

Miksi merinovilla on mainio materiaali?
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Devold kategoriat

Devold

Devold on kehittänyt yli 160 vuoden ajan luotettavia villavaatteita, joissa yhdistyy mukavuus, laatu ja suojaavuus. He ovat kansainvälisiä edelläkävijöitä kehittäessään uudenlaisia merinovillatuotteita ulkoilijoille, seikkailijoille ja ammattilaisille vaativiin olosuhteisiin. Heidän salaisuutensa? – Vahva laatuun panostaminen.

Devold käyttää merinolampaasta vain parhaan selkäosan villan, josta saadaan laadukkaimmat merinotuotteet. Devold tuntee henkilökohtaisesti villafarmarinsa, jolloin tiedetään että lampaita hoidetaan hyvin, sillä vain hyvinvoivat lampaat myös tuottavat laadullisesti parasta villaa. Villa keritään aina mulesing-vapaalla tekniikalla.  Devoldin mallistosta löytyy Sheep-to-Shop-tuotteet, jolloin tuote voidaan jäljittää takaisin aina farmille asti. Villat tulevat Australiasta, Uusi-Seelannista tai Argentiinasta. Mallistossa on olemassa myös luomumerinovillatuotteet.

Löydät valikoimastamme Devoldin merinovilla- ja villatuotteet niin vapaa-aikaan kuin urheiluunkin. Tuotteet sopivat ulkoiluun, lasketteluun, hiihtoon, juoksuun kuin myös vapaa-aikaan. Valikoimassamme on kesälle mm. aurinkosuojattuja ja viilentäviä merinopaitoja, jotka ovat helppohoitosia hajuttomuutensa takia. Talvivalikoimassamme löytyy markkinoiden lämpimimmät alusasut, väliasut ja neuleet, sekä myös päähineet, lapaset ja sukat. Villaan voi siis pukeutua valikoimastamme päästä varpaisiin. Mikäli haluat valita laadukkaan merinovillatuotteen, kannattaa ehdottomasti tutustua Devoldin merinovillavalikoimaamme verkkokaupassamme.

Arvostelut: Devold

4.58/5

Perustuu 203 arvosteluun