Sisältöön
-20% kaikista vaatteista Plussa-kortilla! Kaikki vaatteet -20% Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20

Lisäale plussakortilla – kaikki vaatteet -20 %, myös tarjoushinnoista!

Saat nyt koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme vaatteista – myös tarjoushinnoista! Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa su 21.7. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkituotteesi kesään sekä tulevaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSETGarmin kategoriat

Garmin

Garmin on yksi maailman johtavimmista edistyksellisten ja huipputeknisten mittauslaitteiden valmistajista. Brändin valikoimasta löytyy erilaisia mittaus- ja navigaatiolaitteita urheiluun, ulkoiluun, liikenteeseen, merenkäyntiin ja ilmailuun. Urheilun saralla brändin valikoimaan kuuluu erilaisia kelloja, kameroita, aktiivisuusrannekkeita, sykevöitä ja käsilaitteita. Garmin-laitteet tunnetaan korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta.

Garmin-laitteilla on mahdollista avata uusia ulottuvuuksia esimerkiksi urheilusuorituksiin ja maastossa liikkumiseen.

Niillä on mahdollista mitata tarkasti omaa suorituskykyä, suunnitella omia reittejä GPS-toiminnoilla sekä seurata ja kehittää omaa kuntotasoa kokonaisvaltaisesti. Seurannan myötä liikunnasta saa parhaat tehot irti ja harjoittelusta tulee huomattavasti monipuolisempaa. Garmin-laitteiden toiminnallisuutta parantaa lisäksi niiden yhdistettävyys mobiililaitteisiin. Garmin Connect on kätevin työkalu Garmin-laitteen terveys- ja suoritustietojen seurantaan, analysointiin ja jakamiseen. Lisäksi sovelluskaupoista voit ladata erilaisia lisätoimintoja ja sisältöjä esimerkiksi omaan Garmin-älykelloosi.

Garmin-laitteista löytyy runsaasti vaihtoehtoja eritasoisille liikkujille ja eri lajeihin. Garmin valmistaa mittaus- ja navigaatiolaitteita esimerkiksi juoksuun, pyöräilyyn, uintiin, golfiin, retkeilyyn ja suunnistamiseen. Garminin valikoimasta löytyy myös tyylikkäitä multisport-kelloja, joita voi hyödyntää monipuolisesti useammassa eri lajissa. Garminin yksi suosituimmista multisport-laitteista on esimerkiksi uintiin, pyöräilyyn ja juoksuun suunnattu Garmin Forerunner -tuotesarja, jonka tuotteiden avulla voi mitata mm. rannesykettä, juoksun dynamiikkaa ja maksimaalista hapenottokykyä. Suosittu vaihtoehto monipuoliseen yleiskäyttöön ovat myös Garmin Fenix -sarjan kellot, jotka soveltuvat hyvin myös retkeilyyn ja vaativiinkin sääolosuhteisiin. Jos olet vasta opettelemassa aktiivista ja terveellisempää elämäntapaa, sinulle mainio valinta on Garmin-aktiivisuusranneke. Aktiivisuusranneke sisältää seuraa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi aina stressinseurannasta kuntotasoosi ja kalorinkulutukseen.

Haluatko tehdä harjoittelustasi tavoitteellista ja nousujohteista? Haluatko löytää uusia reittejä turvallisesti ja tehdä ulkoilusta seikkailullisempaa? Intersportista löydät suuren valikoiman erilaisia Garmin-laitteita sekä kokeneemmille että aloitteleville liikkujille. Olipa lajisi sitten juoksu, pyöräily, golf, uinti tai vaikkapa polkujuoksu, Garmin-laitteista löydät juuri omaa lajiasi parhaiten tukevan vaihtoehdon. Monipuolisesta valikoimastamme löydät suositut mallit, kuten Garmin Fenix -kellot, Garmin-aktiivisuusrannekkeet, Garmin Forerunner -kellot sekä Garmin-sykevyöt. Mikäli kapaat apua sinulle sopivimman laitteen valinnassa, asiantuntevat myyjämme ovat apunasi. Tilaa Garmin-kello netistä tai osta se lähimmästä Intersport-kaupasta. Muista hankkia myös muut lajiisi sopivat vaatteet ja varusteet – tutustu siis myös juoksuunpyöräilyynuintiin ja ulkoiluun suunnattuihin tuotteisiimme.