PLUSSAPÄIVÄT - 20 % alennus vaatteista ja kengistä! PLUSSAPÄIVÄT - 20 % alennus vaatteista ja kengistä!
 
HYÖDYNNÄ 20 % ALENNUS!
 
Plussapäivät Intersporteissa lauantaista maanantaihin 19.-21.8 -  saat nyt 20 % alennuksen vaatteista sekä kengistä, myös tarjoushinnoista! Hanki tyylikkäät löydöt parhailta merkeiltä!
 
 
 
 
 

Halti

Haltin valikoimista löydät korkealaatuiset varusteet haastaviinkin olosuhteisiin. Keskity nauttimaan luonnosta, ja löydä omasi!

Halti

Haltin nimi juontaa juurensa Suomen korkeimmasta huipusta Haltista. Myös Haltin tuotevalikoima rakentuu pitkälti Pohjoismaisessa luonnossa liikkumisen ja urheilemisen ympärille. Haltin vaatteet ovat monesti multisport-tyyppisiä eli useaan lajiin sopivia. Haltin tärkeimpiä lajeja ovat ulkoilu, retkeily, hiihto, laskettelu ja pyöräily joiden lisäksi brändin tuotevalikoimasta löytyy paljon vapaa-ajalle sopivia rentoja käyttövaatteita ja Haltin kenkiä.

Kun puhutaan pohjoismaisessa luonnossa liikkumisesta, puhutaan automaattisesti vuodenajoista. Meillä on lämmin mutta epävakainen kesä, sateinen syksy, ajoittain kylmä talvi ja kovinkin vaihteleva kevät. Tarvitaan siis vaatteita ja varusteita kaikkiin olosuhteisiin. Haltin tuotteet on tehty kestämään kovassa tuulessa ja sateessa sekä toimimaan aktiivisessa urheilussa hiostamatta tai rajoittamatta käyttäjäänsä. Esimerkiksi työmatkapyöräilyyn monet Haltin takit ja housut sopivat erinomaisesti.

Ulkoiluvaatteiden valikoimastamme löydät kaikki erilaiset takkityypit kuten kuoritakit, softshell-takit, toppatakit ja kevyet takit. Kun sinä tiedät käyttötarkoituksesi, löytyy Haltin valikoimasta vastaus. Näiden ohella tarjolla on tietenkin ulkoiluun sopivia Haltin housuja sekä ulkoilupukuja ja talvivalikoimassa Haltin hiihtopukuja sekä aluskerrastoja. Kevyeen pukeutumiseen valikoimaa on vähemmän. Jalkinepuolelta löytyy hyvien kävelykenkien ja retkeilysandaalien lisäksi varrellisia talvikenkiä. Varustepuolella Halti tarjoaa tietenkin retkeilijän varusteet Halti-telttojen, makuupussien ja reppujen sekä rinkkojen muodossa.