Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Halti

Haltin nimi juontaa juurensa Suomen korkeimmasta huipusta Haltista. Myös Haltin tuotevalikoima rakentuu pitkälti Pohjoismaisessa luonnossa liikkumisen ja urheilemisen ympärille.

Halti

Haltin tuotteet on tehty kestämään kovassa tuulessa ja sateessa sekä toimimaan aktiivisessa urheilussa hiostamatta tai rajoittamatta käyttäjäänsä.

Tilkuista tuotteeksi - Pallas II -sarjassa hyödynnetään tekstiiliylijäämämateriaalia

Pallas II -sarja kehitetty retkeilyyn, ulkoiluun ja aktiiviseen liikkumiseen. Tuotteet hengittävät, joustavat ja istuvat täydellisesti. Kierrätysmateriaalin lisäksi tuotteiden kaikki kankaat ovat bluesign®-sertifioituja.

Halti kategoriat

Halti

Haltin nimi juontaa juurensa Suomen korkeimmasta huipusta, Haltista. Tuotevalikoima rakentuukin pitkälti pohjoismaisessa luonnossa liikkumisen ja urheilemisen ympärille. Haltin vaatteet ovat monesti multisport-tyyppisiä eli useaan lajiin sopivia. Vaatteiden monikäyttöisyys näkyy esimerkiksi työmatkapyöräilyyn soveltuvista Haltin takeista ja housuista. Haltin tärkeimpiä lajeja ovat ulkoilu, retkeily, hiihto, laskettelu ja pyöräily joiden lisäksi brändin tuotevalikoimasta löytyy paljon vapaa-ajalle sopivia rentoja käyttövaatteita ja Haltin kenkiä.

Oleellisena osana pohjoismaisessa luonnossa liikkumista ovat vuodenajat. Tarvitaan siis vaatteita ja varusteita kaikkiin olosuhteisiin. Haltin tuotteet on tehty kestämään kovassa tuulessa ja sateessa sekä toimimaan aktiivisessa urheilussa hiostamatta tai rajoittamatta käyttäjäänsä. Ulkoiluvaatteiden valikoimastamme löydät kaikki erilaiset takkityypit kuten kuoritakit, softshell-takit, toppatakit ja kevyet takit. Näiden ohella tarjolla on tietenkin ulkoiluun sopivia Haltin housuja sekä ulkoilupukuja. Lisäksi talvivalikoimasta löytyy Haltin hiihtopukuja sekä aluskerrastoja. 

Jalkinepuolelta löytyy hyvien kävelykenkien ja retkeilysandaalien lisäksi varrellisia talvikenkiä. Varustepuolella Halti tarjoaa tietenkin retkeilijän varusteet Halti-telttojen, makuupussien ja reppujen sekä rinkkojen muodossa. Tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-liikkeessä tai verkkokaupassa!

Arvostelut: Halti

4.43/5

Perustuu 1578 arvosteluun