Sisältöön
Katso Back to School -tarjoukset! Katso Back to School -tarjoukset!
BACK TO SCHOOL -TARJOUKSET OVAT TÄÄLLÄ!
 
Intersportista nappaat nyt kauden kiinnostavimmat suosikit ja huippumerkkien diilit alkavaan arkeen.
 

TUTUSTU TARJOUKSIIN

 

*Back to school -tarjoukset ovat voimassa Intesrport-kaupoissa ja verkkokaupassa 11.8.2024 asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Padel Lima FF W -naisten padelkengät

Naisten ASICS GEL-LIMA PADEL -kenkä tuo padelkentälle erinomaista tasapainoa pidon, työntövoiman ja mukavuuden välillä. 

120,00 €
Väri
Punainen
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

ASICS:in GEL-LIMA™ PADEL -kenkä naisille tuo tukea liikkumiseen kentällä. Malli on suunniteltu kestäväksi ja siinä on hyödynnetty lukuisia tehokkaita teknologioita, jotka lisäävät mukavuutta ja kimmoisuutta. SOLYTE™-välipohja on kevyt pehmuste, joka reagoi energiaasi ja parantaa kengän kestävyyttä. Etuosassa on käytetty GEL™-teknologiaa, ja erityinen silikoni tuo iskunvaimennusta, jotta voit huoletta hypätä ja laskeutua.

EVA-pohjallinen antaa lisätukea, kun taas irrotettava ORTHOLITE™-pohjallinen parantaa kimmoisuutta sekä vähentää kosteutta ja estää jalkasi lämpötilaa nousemasta liikaa. TRUSSTIC™-teknologia lisää pitoa kentällä, ja sitä on käytetty pohjan keskiosan muotoillussa komponentissa.

Kengän AHAR™-ulkopohja parantaa kestävyyttä. ASICS High Abrasion Resistance -kumi on erittäin kestävää kumiseosta, jota on käytetty ulkopohjan eniten kontaktia kokevilla alueilla.

  • Välipohja SOLYTE™-vaahtoa
  • AHAR™-kumista valmistettu ulkopohja parantaa kestävyyttä
  • EVA-sisäpohja
  • Irrotettava ORTHOLITE™-pohjallinen
  • TRUSSTIC™-teknologia lisää vakautta
  • GEL™-teknologiaa hyödyntävä pehmuste antaa erinomaisen iskunvaimennuksen

 

Tuotenumero
1042A144

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
ASICS

Teknologiat

Solyte

Aktiivinen vaimennusmekanismi ja välipohjamateriaali, joka vähentää jalkineen painoa. 50% kevyempi ja joustavampi kuin tavallinen EVA materiaali. 50 % kevyempi ja 20% joustavampi kuin SpEVA materiaali. Parempi iskunvaimennus pidemmällä aikavälillä ja loukkaantumisriski vähenee. Taloudellisempi harjoitella, koska keveys säästää energiaa harjoitellessa.

AHAR

ASICS High Abrasion Resistant rubber. Asicsin oma kovaa kulutusta kestävä hiilikumiseos. Kumiseosta käytetään kovaan kulutukseen joutuvilla ulkopohjan pinnoilla. Auttaa vähentämään liiallista kulumista. AHAR+ on ohuempi ja kevyempi versio Asicsin omasta kulutusta kestävästä kumista.

GEL-vaimennus

ASICS:n käyttämä passiivinen vaimennus materiaali jalkineissa. GEL-vaimennus vaimentaa suurimman jalkaan kohdistuvan tärähdyksen askelkontaktin aikana vähentäen näin jalan rasitusta ja auttaen miellyttävämpään juoksukokemukseen. Ei menetä vaimennus tehoa edes pakkasolosuhteissa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.