Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Käsineet

Käsineet

Kun ilma viilenee, hyvät käsineet ovat tarpeen. Käsineet pitävät sormet lämpiminä ja suojaavat käsien ihoa. Koska kotimaassa säät ovat yleensä vaihtelevia ja koleita läpi vuoden, omaan asustearsenaaliin kannattaa hankkia useammatkin erilaiset hanskat. Valikoimaa onkin tarjolla reippaasti. Perinteisiä, lähinnä vapaa-ajan käyttöön tarkoitettuja, käsineitä on tarjolla erilaisissa materiaaleissa ja malleissa: saatavilla on niin topattuja, neulottuja, nahkaisia kuin teknisestäkin materiaaleista valmistettuja hanskoja. Mitä tulee urheilulliseen käyttöön tarkoitettuihin käsineisiin, erilaisia käsineitä löytyy lähes yhtä monta erilaista tyyppiä, kuin on lajejakin.

Millaiset käsineet ovat sinulle paras valinta? Jos olet suuntaamassa ostamaan uusia hanskoja, mieti etukäteen, millaiseen käyttöön ja vuodenaikaan ne tulevat. Nahkaiset tai neuloksiset sormikkaat ovat hyvät perushanskat tavalliseen vapaa-ajan käyttöön. Sormikkaat lämmittävät mukavasti ja niiden kanssa on näppärä suorittaa arkiset askareet. Teknisestä materiaalista valmistetut sormikkaat sopivat hyvin myös monipuoliseen ulkoiluun ja urheiluun, kuten juoksuun ja hiihtoon. Mikäli olet suuntaamassa vaativampiin talviolosuhteisiin, kuten esimerkiksi laskettelemaan tai retkeilemään, tarvitset suojaavammat ja lämpimämmät hanskat. Kaikkein kylmimmissä pakkassäissä kannattaa muista kerrospukeutuminen myös hanskojen kohdalla: pue siis ohuemmat sormikkaat paksumpien rukkasten alle.

Mistä löytyvät parhaat hanskat? Olipa mielessäsi sormikkaat tai lapaset, meiltä löydät kaikki parhaat naisten käsineet ja miesten käsineet. Suuresta merkkivalikoimastamme löydät kaikki suosikit, kuten Hestra-hanskat ja Halti-hanskat. Mahtavan merkkivalikoiman lisäksi tarjolla on paljon erilaisia malleja sekä vapaa-aikaan että erilaisiin urheilulajeihin. Tilaa käsineet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat myös asiantuntevat myyjämme. Muista hankkia myös muut asusteet arkeen: katso esimerkiksi lippikset, pipot ja sukat. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko käsineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat käsineet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 151 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat käsineet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Ruan Softshell Glove - sormikkaat, Rab Geon Glove M - sormikkaat ja Rab Geon Glove W - sormikkaat sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: käsineet

4.34/5

Perustuu 252 arvosteluun