Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Treeni

Intersportilta löydät kaiken tarvittavan treenaamiseen!

#heartofsport

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja voit päästä mukaan seinällemme.

Treenimotivaatio tappiin blogistamme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Treeni kategoriat

Treenivaatteet ja kuntoiluvälineet

Säännöllinen kuntoilu pitää kehon linjakkaana ja mielen energisenä! Treenaaminen kehittää lihas- ja kestävyyskuntoa, vahvistaa luuston rakennetta ja parantaa keuhkojen, sydämen ja verenkierron toimintaa. Säännöllinen liikunta myös vähentää riskiä sairastua ja kehittää lisäksi ketteryyttä, liikkuvuutta sekä koordinaatiokykyä. Jotta saat kuntoilusta kaiken ilon irti, on tärkeää liikkua itselle mieluisalla tavalla ja valita itselle sopiva laji. Yksi pitää vauhdikkaista joukkuelajeista, toinen treenaa salilla itsekseen ja kolmas nauttii rauhallisesta joogasta. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan lajin, on aika hankkia siihen parhaiten soveltuvat kuntoiluvälineet. Oikeilla välineillä suosikkilajisi harrastaminen on entistäkin nautinnollisempaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa.

Treenaamisen perusvarusteisiin kuuluvat treenivaatteet ja -kengät, joita voi täydentää erilaisilla lisävarusteilla. Kuntoiluvälineet kannattaa valita aina omaan lajiin parhaiten soveltuviksi. Jos treenaat mieluiten ulkosalla, kannattaa kuntoiluvälineitä valitessa huomioida myös vallitsevat sääolosuhteet. Perinteiseen kuntosalitreeniin ja vauhdikkaisiin aerobisiin lajeihin tarvitset joustavia ja kevyitä vaatteita, jotka tuntuvat hikoillessakin miellyttäviltä. Sisäkäyttöön tarkoitettuja treenikenkiä löytyy reippaasti erilaisia – niiden tulee olla aina hengittävät, joustavat ja tukevat. Mikäli haluat tuoda lisähaastetta treenaamiseen, tarjolla on myös erilaisia syke- ja aktiivisuusmittareita. Jos kuntoilet mieluiten kotona, voit hankkia treenin tueksi myös kuntoilulaitteita ja -välineitä, esimerkiksi crosstrainerin, painonnostopenkin, käsipainot ja jumppakuminauhan.

Suuresta valikoimastamme löydät parhaat treenivaatteet, treenikengät, kuntolaitteet ja muut kuntoiluvälineet sekä kokeneemmalle että aloittelevalle treenaajalle. Valikoimassamme ovat treenaamisen korkealaatuiset ja tyylikkäät huippumerkit kuten Nike, adidas ja Under Armour. Jos treenaaminen on intohimosi, tutustu tarkemmin myös treenikenkiin, trikoisiin ja treenipaitoihin.