Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Treenimotivaatio tappiin blogistamme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Treeni kategoriat

Treenivaatteet ja kuntoiluvälineet

Säännöllinen kuntoilu pitää kehon linjakkaana ja mielen energisenä! Treenaaminen kehittää lihas- ja kestävyyskuntoa, vahvistaa luuston rakennetta ja parantaa keuhkojen, sydämen ja verenkierron toimintaa. Säännöllinen liikunta myös vähentää riskiä sairastua ja kehittää lisäksi ketteryyttä, liikkuvuutta sekä koordinaatiokykyä. Jotta saat kuntoilusta kaiken ilon irti, on tärkeää liikkua itselle mieluisalla tavalla ja valita itselle sopiva laji. Yksi pitää vauhdikkaista joukkuelajeista, toinen treenaa salilla itsekseen ja kolmas nauttii rauhallisesta joogasta. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan lajin, on aika hankkia siihen parhaiten soveltuvat kuntoiluvälineet. Oikeilla välineillä suosikkilajisi harrastaminen on entistäkin nautinnollisempaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa.

Treenaamisen perusvarusteisiin kuuluvat treenivaatteet ja -kengät, joita voi täydentää erilaisilla lisävarusteilla. Kuntoiluvälineet kannattaa valita aina omaan lajiin parhaiten soveltuviksi. Jos treenaat mieluiten ulkosalla, kannattaa kuntoiluvälineitä valitessa huomioida myös vallitsevat sääolosuhteet. Perinteiseen kuntosalitreeniin ja vauhdikkaisiin aerobisiin lajeihin tarvitset joustavia ja kevyitä vaatteita, jotka tuntuvat hikoillessakin miellyttäviltä. Sisäkäyttöön tarkoitettuja treenikenkiä löytyy reippaasti erilaisia – niiden tulee olla aina hengittävät, joustavat ja tukevat. Mikäli haluat tuoda lisähaastetta treenaamiseen, tarjolla on myös erilaisia syke- ja aktiivisuusmittareita. Jos kuntoilet mieluiten kotona, voit hankkia treenin tueksi myös kuntoilulaitteita ja -välineitä, esimerkiksi crosstrainerin, painonnostopenkin, käsipainot ja jumppakuminauhan.

Suuresta valikoimastamme löydät parhaat treenivaatteet, treenikengät, kuntolaitteet ja muut kuntoiluvälineet sekä kokeneemmalle että aloittelevalle treenaajalle. Valikoimassamme ovat treenaamisen korkealaatuiset ja tyylikkäät huippumerkit kuten Nike, adidas ja Under Armour. Jos treenaaminen on intohimosi, tutustu tarkemmin myös treenikenkiin, trikoisiin ja treenipaitoihin.