Sisältöön
Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteis... Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteista koodilla: BF20 keskiviikosta maanantaihin!
Hyödynnä Black Friday tarjoukset!


Mustan viikon huipputarjoukset valtaavat Intersport-kaupat ja verkon keskiviikosta maanantaihin! 

Lisäksi saat 20 % lisäalennuksen kaikista vaatteista – myös tarjoushinnoista.

Toimi siis nopeasti ja kotiuta suosikkivaatteesi alehinnoin.

Verkkokaupassa saat alennuksen koodilla: BF20. Kaupoissa alennus lasketaan kassalla.

 

TUTUSTU BLACK FRIDAY - TARJOUKSIIN

 

*Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 23.-28.11.2022. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.Röhnisch

– laadukkaat vaatteet naisille

Röhnisch kategoriat

Röhnisch

Ruotsalainen Röhnisch tarjoaa upeaa urheilumuotia naisille. Röhnischin valikoimasta löytyy runsaasti eri urheilulajeihin ja vapaa-aikaan suunnattuja vaatteita, joissa yhdistyy sekä funktionaalisuus että kauniin naisellinen design. Röhnisch-vaatteiden tunnuspiirteisiin kuuluvatkin leikkisät kuosit, pirteät sävyt sekä imarteleva muotokieli. Brändi yhdistelee tyylissään ajatonta urheilumuotia sekä ajankohtaisimpia trendejä. Yksilöllisen tyylin lisäksi Röhnisch-vaatteet loistavat myös korkealaatuisilla materiaaleillaan. Olipa kyse sitten talvitakista tai treenitrikoista, Röhnisch valitsee tuotteisiinsa aina toimivia, kestäviä ja mukavia teknisiä materiaaleja, jotka kulkevat käsi kädessä aktiivisen elämäntavan kanssa. Jos etsit parasta suorituskykyä ja haluat tuntea olosi itsevarmaksi, Röhnisch on sinun valintasi.

Röhnisch tarjoaa laajan valikoiman urheiluvaatteita eri lajeihin, kuten joogaan, juoksuun ja golfiin. Brändi tunnetaan myös trendikkäistä ja kekseliäistä treenivaatteista. Värikkäät ja kauniisti istuvat Röhnisch-trikoot tai -treeniliivit ovatkin monen naisen kestosuosikkeja. Brändin suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat myös upeat Röhnisch-juomapullot, jotka viimeistelevät näyttävät ja huolitellun treenityylin. Koska brändin juuret ovat Pohjoismaissa, myöskään talvijuoksun ja ulkoilun harrastajia ei ole unohdettu. Röhnischin valikoimasta löytyy runsaasti teknisiä vaatteita, jotka soveltuvat myös kylmiin ja vaihteleviin sääoloihin. Vapaa-aikaan Röhnischin valikoimasta löytyy sporttisen tyylikkäitä paitoja, collegehousuja, hameita sekä erilaisia takkeja. Esimerkiksi klassinen Röhnisch-talvitakki sopii hyvin sporttiselle naisille, joka haluaa näyttää hyvältä myös treenien jälkeen.

Pidätkö naisellisista ja trendikkäistä urheiluvaatteista? Intersportista löydät suuren valikoiman tyylikkäitä Röhnisch-vaatteita urheiluun ja vapaa-aikaan. Olipa haaveissasi upeat Röhnisch-housut tai kauniisti leikattu Röhnisch-takki, meiltä löydät etsimäsi. Brändin valikoimasta löydät paljon erilaisia kuoseja ja aina sesongin tyylikkäimmät värivaihtoehdot. Jos mielessäsi on tietty väri, malli tai koko, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Tilaa Röhnisch-vaatteet netistä tai tutustu brändin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos vauhdikkaat lajit ovat sinun juttusi, muista hankkia myös muut niihin tarvittavat vaatteet ja varusteet. Tutustu treenin, golfin ja juoksun lajivalikoimiin.

Arvostelut: Röhnisch

4.46/5

Perustuu 93 arvosteluun