Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetRöhnisch

Röhnischiltä laadukkaat treenivaatteet naisille.

Röhnisch kategoriat

Röhnisch

Ruotsalainen Röhnisch tarjoaa upeaa urheilumuotia naisille. Röhnischin valikoimasta löytyy runsaasti eri urheilulajeihin ja vapaa-aikaan suunnattuja vaatteita, joissa yhdistyy sekä funktionaalisuus että kauniin naisellinen design. Röhnisch-vaatteiden tunnuspiirteisiin kuuluvatkin leikkisät kuosit, pirteät sävyt sekä imarteleva muotokieli. Brändi yhdistelee tyylissään ajatonta urheilumuotia sekä ajankohtaisimpia trendejä. Yksilöllisen tyylin lisäksi Röhnisch-vaatteet loistavat myös korkealaatuisilla materiaaleillaan. Olipa kyse sitten talvitakista tai treenitrikoista, Röhnisch valitsee tuotteisiinsa aina toimivia, kestäviä ja mukavia teknisiä materiaaleja, jotka kulkevat käsi kädessä aktiivisen elämäntavan kanssa. Jos etsit parasta suorituskykyä ja haluat tuntea olosi itsevarmaksi, Röhnisch on sinun valintasi.

Röhnisch tarjoaa laajan valikoiman urheiluvaatteita eri lajeihin, kuten joogaan, juoksuun ja golfiin. Brändi tunnetaan myös trendikkäistä ja kekseliäistä treenivaatteista. Värikkäät ja kauniisti istuvat Röhnisch-trikoot tai -treeniliivit ovatkin monen naisen kestosuosikkeja. Brändin suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat myös upeat Röhnisch-juomapullot, jotka viimeistelevät näyttävät ja huolitellun treenityylin. Koska brändin juuret ovat Pohjoismaissa, myöskään talvijuoksun ja ulkoilun harrastajia ei ole unohdettu. Röhnischin valikoimasta löytyy runsaasti teknisiä vaatteita, jotka soveltuvat myös kylmiin ja vaihteleviin sääoloihin. Vapaa-aikaan Röhnischin valikoimasta löytyy sporttisen tyylikkäitä paitoja, collegehousuja, hameita sekä erilaisia takkeja. Esimerkiksi klassinen Röhnisch-talvitakki sopii hyvin sporttiselle naisille, joka haluaa näyttää hyvältä myös treenien jälkeen.

Pidätkö naisellisista ja trendikkäistä urheiluvaatteista? Intersportista löydät suuren valikoiman tyylikkäitä Röhnisch-vaatteita urheiluun ja vapaa-aikaan. Olipa haaveissasi upeat Röhnisch-housut tai kauniisti leikattu Röhnisch-takki, meiltä löydät etsimäsi. Brändin valikoimasta löydät paljon erilaisia kuoseja ja aina sesongin tyylikkäimmät värivaihtoehdot. Jos mielessäsi on tietty väri, malli tai koko, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Tilaa Röhnisch-vaatteet netistä tai tutustu brändin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos vauhdikkaat lajit ovat sinun juttusi, muista hankkia myös muut niihin tarvittavat vaatteet ja varusteet. Tutustu treenin, golfin ja juoksun lajivalikoimiin.

Arvostelut: Röhnisch

4.61/5

Perustuu 84 arvosteluun