Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Vans kategoriat

Vans

Amerikkalainen Vans on jo vuonna 1966 perustettu brändi, joka keskittyy rentoihin vapaa-ajan vaatteisiin ja jalkineisiin. Vans tunnetaan erityisesti legendaarisista tennareista, joista on vuosikymmenten saatossa muodostunut ajaton urbaanin muodin klassikko. Napakkaa canvas-kangasta ja nahkaa yhdistelevät, kumipohjaiset Vans-kengät saavuttivat alkujaan suuren suosion erityisesti skeittaajien ja surffaajien keskuudessa – myöhemmin ikoniset Vans-tennarit raivasivat tiensä pop-kulttuuriin ja katumuodin kärkisijoille. Kaikkien aikojen tunnetuimpia Vans-kenkiä ovat klassiset Vans Old Skool -tennarit sekä Vans Checkerboard Slip-On -tennarit. Vans tunnetaan rennosta tyylistä, joka on toimiva yhdistelmä yksinkertaisen tyylikästä muotokieltä, rohkeita printtejä ja raikkaita perusvärejä. Vans-tennarit ovat jalassa tukevat ja hengittävät, minkä vuoksi ne soveltuvatkin hyvin rentoon vapaa-ajan käyttöön sekä rullalautailuun. Pelkistetyn tyylinsä vuoksi Vans-kengät, -vaatteet ja -asusteet on helppo yhdistää mihin tahansa asukokonaisuuteen.

Vansin valikoimaan kuuluu tennareiden lisäksi nykyisin myös suuri kirjo tyylikkäitä vaatteita ja asusteita. Brändin valikoimasta löytyvät esimerkiksi pehmeät ja laadukkaat Vans-hupparit, joista löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja niin miehille, naisille kuin junioreillekin. Vansin valikoimasta löytyy myös näyttäviä printtipaitoja sekä monikäyttöisiä college-paitoja. Brändin asustevalikoimasta löytyvät esimerkiksi trendikkäät Vans-pipot sekä Vans-reput. Vans-reppu on valmistettu kestävästä materiaalista, minkä vuoksi se soveltuu loistavasti niin rentoon vapaa-ajan käyttöön, urheiluharrastuksiin kuin koulurepuksikin. Vansin valikoimasta löytyy myös suuri valikoima värikkäitä ja hauskoja gymbag-laikkuja sekä rentoa katutyyliä henkiviä lippiksiä. Vansin kenkävalikoima on aikojen saatossa laajentunut myös talvisempiin kenkämalleihin – brändin valikoimasta löytyvätkin nykyisin myös Suomen sääoloihin soveltuvat Vans-talvitennarit.

Pidätkö urheilullisesta ja monikäyttöisestä katumuodista? Intersportista löydät kaikki tyylikkäät Vans-vaatteet, Vans-kengät ja Vans-varusteet. Ikonisilla Vans-klassikoilla luot rennon tyyliin, joka sopii niin kouluun kuin vapaa-ajan rientoihinkin. Etsitpä sitten laadukasta hupparia, pehmeää collegepaitaa tai rentoa t-paitaa, Vansin valikoimasta löydät suuren valikoiman Vans-paitoja. Intersportin valikoimasta löydät myös kaikki tyylikkäät Vans-pipot ja -lippikset. Jos etsit kompaktia ja tyylikästä Vans-reppua tai -laukkua, meiltä löydät monta tyylikästä vaihtoehtoa. Mikäli mielessäsi on tietty väri tai malli, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa Vans-tuotteet netistä tai osta ne kätevästi lähimmästä Intersport-kaupasta. Mikäli pidät rennosta katumuodista, tutustu myös muiden suosittujen brändiemme valikoimiin. Tutustu esimerkiksi Nike-vaatteisiin, Nike-kenkiin, adidas-vaatteisiin, adidas-kenkiin ja Peak Performance -vaatteisiin.

Arvostelut: Vans

4.59/5

Perustuu 135 arvosteluun