Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätVans kategoriat

Vans

Amerikkalainen Vans on jo vuonna 1966 perustettu brändi, joka keskittyy rentoihin vapaa-ajan vaatteisiin ja jalkineisiin. Vans tunnetaan erityisesti legendaarisista tennareista, joista on vuosikymmenten saatossa muodostunut ajaton urbaanin muodin klassikko. Napakkaa canvas-kangasta ja nahkaa yhdistelevät, kumipohjaiset Vans-kengät saavuttivat alkujaan suuren suosion erityisesti skeittaajien ja surffaajien keskuudessa – myöhemmin ikoniset Vans-tennarit raivasivat tiensä pop-kulttuuriin ja katumuodin kärkisijoille. Kaikkien aikojen tunnetuimpia Vans-kenkiä ovat klassiset Vans Old Skool -tennarit sekä Vans Checkerboard Slip-On -tennarit. Vans tunnetaan rennosta tyylistä, joka on toimiva yhdistelmä yksinkertaisen tyylikästä muotokieltä, rohkeita printtejä ja raikkaita perusvärejä. Vans-tennarit ovat jalassa tukevat ja hengittävät, minkä vuoksi ne soveltuvatkin hyvin rentoon vapaa-ajan käyttöön sekä rullalautailuun. Pelkistetyn tyylinsä vuoksi Vans-kengät, -vaatteet ja -asusteet on helppo yhdistää mihin tahansa asukokonaisuuteen.

Vansin valikoimaan kuuluu tennareiden lisäksi nykyisin myös suuri kirjo tyylikkäitä vaatteita ja asusteita. Brändin valikoimasta löytyvät esimerkiksi pehmeät ja laadukkaat Vans-hupparit, joista löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja niin miehille, naisille kuin junioreillekin. Vansin valikoimasta löytyy myös näyttäviä printtipaitoja sekä monikäyttöisiä college-paitoja. Brändin asustevalikoimasta löytyvät esimerkiksi trendikkäät Vans-pipot sekä Vans-reput. Vans-reppu on valmistettu kestävästä materiaalista, minkä vuoksi se soveltuu loistavasti niin rentoon vapaa-ajan käyttöön, urheiluharrastuksiin kuin koulurepuksikin. Vansin valikoimasta löytyy myös suuri valikoima värikkäitä ja hauskoja gymbag-laikkuja sekä rentoa katutyyliä henkiviä lippiksiä. Vansin kenkävalikoima on aikojen saatossa laajentunut myös talvisempiin kenkämalleihin – brändin valikoimasta löytyvätkin nykyisin myös Suomen sääoloihin soveltuvat Vans-talvitennarit.

Pidätkö urheilullisesta ja monikäyttöisestä katumuodista? Intersportista löydät kaikki tyylikkäät Vans-vaatteet, Vans-kengät ja Vans-varusteet. Ikonisilla Vans-klassikoilla luot rennon tyyliin, joka sopii niin kouluun kuin vapaa-ajan rientoihinkin. Etsitpä sitten laadukasta hupparia, pehmeää collegepaitaa tai rentoa t-paitaa, Vansin valikoimasta löydät suuren valikoiman Vans-paitoja. Intersportin valikoimasta löydät myös kaikki tyylikkäät Vans-pipot ja -lippikset. Jos etsit kompaktia ja tyylikästä Vans-reppua tai -laukkua, meiltä löydät monta tyylikästä vaihtoehtoa. Mikäli mielessäsi on tietty väri tai malli, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa Vans-tuotteet netistä tai osta ne kätevästi lähimmästä Intersport-kaupasta. Mikäli pidät rennosta katumuodista, tutustu myös muiden suosittujen brändiemme valikoimiin. Tutustu esimerkiksi Nike-vaatteisiin, Nike-kenkiin, adidas-vaatteisiin, adidas-kenkiin ja Peak Performance -vaatteisiin.

Arvostelut: Vans

4.55/5

Perustuu 115 arvosteluun