Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Zeropoint

Intoa treeneihin vinkeillämme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Zeropoint kategoriat

Zeropoint

Zeropoint on kotimainen urheilubrändi, joka on erikoistunut innovatiivisten kompressiovaatteisiin. Ainutlaatuisten Zeropoint -tuotteiden teho perustuu lihaskompressioon, joka tuntuu kevyen puristavana tunteena lihaksissa. Kompressiopaine vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihaksiin kulkee enemmän happea ja kehon lymfa-aineenvaihdunta tehostuu. Tämä tehostaa suoritusta ja nopeuttaa palautumista treenin jälkeen. Kompressiovaatteet tukevat lihasta miellyttävällä tavalla ja ennaltaehkäisevät rasitusvammoja. Kompressiosukat ja -säärystimet vähentävät painavuuden ja väsymyksen tunnetta jaloissa sekä ehkäisevät muun muassa penikkatautia, lihaskramppeja ja akillesjänteen ongelmia. Zeropoint -vaatteita voi käyttää niin treenin aikana kuin niiden jälkeen. Jos lihasrasitus on suurta, kompressiosukkia ja -säärystimiä voi käyttää jopa nukkuessa.

Zeropointin valikoimasta löytyvät niin kompressiovaatteet, kompressiohihat, kompressiosukat sekä kompressiosäärystimet. Anatomisesti muotoillut kompressiopaidat ja kompressiohousut tarjoavat kokonaisvaltaista tukea ylävartalon ja jalkojen lihaksille. Ne auttavat vähentämään maitohapon syntymistä lihaksissa, treenaamaan parhaalla mahdollisella teholla sekä palautumaan tehokkaasti. Zeropoint -vaatteita voi käyttää sellaisenaan tai ne voidaan pukea tukevaksi aluskerrokseksi muiden vaatteiden alle. Zeropoint -kompressiosukat, -säärystimet ja -hihat tarjoavat kohdennetumpaa kompressiopainetta jalan ja käsien lihaksille. Kompressiosukista löytyy sekä lyhytvartisia malleja että lähes polveen saakka ylettyviä malleja.

Haluatko nostaa treenisi uudelle tasolle? Intersportista löydät kaikki huippulaadukkaat ja tyylikkäät Zeropoint -tuotteet monipuoliseen urheiluun ja suorituksen jälkeiseen palautumiseen. Olipa sinulla etsinnöissä sitten kompressiopaita tai kompressiotrikoot, suuresta Zeropoint -valikoimastamme löydät aina parhaat mallit. Löydät meiltä myös huippusuositut Zeropoint -kompressiosukat energisissä väreissä. Mikäli kaipaat apua sinulle parhaiten soveltuvien kompressiotuotteiden valintaan, asiantuntevat myyjämme ovat tukenasi. Tilaa Zeropoint -vaatteet netistä tai tutustu brändin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet treeniin ja juoksuun – tutustu treenikenkiin, treenivaatteisiin, juoksukenkiin ja juoksuvaatteisiin.